Koji je mobilni operator bolji u Srbiji? 063 vs 064

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Koji je mobilni operator bolji u Srbiji? 063 vs 064

062/063 Mobtel
67
54%
064/065 Telekom
58
46%

Ukupno glasova: 125

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Uh razbio bi ih...

Ja mislim da bi se stvorile kolone na ekspoziturama, za kupovinu kartica... :mrgreen:
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Sigurno.
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

To prizeljkujem vec duze vreme; Nadam se da ce se to ostvariti jednog dana... :|
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Da se i ja ukljucim sa malim zakasnjenjem koliko vidim 8O
Koristim oba operatera vec 5 godina i kako se meni cini na prepaid mi kredit duze izdrzi na 064. A post paid opet manje placam na 064. A i pokrivenost mi se cini u korist telekoma. Barem ovde u Vojvodini (Kulska opstina). Ali sad sam bio u Svilajncu desetak dana i opet je telekom u prednosti sto se signala tice. Cak i po selima oko Svilajnca. A o ceni da ne pricam. Jedina velika prednost mobtela je veliki izbor tarifnih paketa. Pa izaberi sebi jedan. Ali najbolje je ako radis u mobtelu pa dobijes sluzbeni broj pa brate razgovaraj. A na GPRS-u ja ionako nista ne mogu da pronadjem sta mi treba pa ko ga sisa kako radi. Klasicni internet mi je mnogo bolji.
ETO!!!
Jedino još ja imam dial-up modem!

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Nikad nije kasno da se ukljucis....

Sto se tice Beograda...i okoline Telekom ima dosta dobru pokrivenost.... Sto je za svaku pohvalu...

Mada ima mesta gde je bolji Mobtelov signal... :roll:

Speedy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 16. Jul 2004. 10:08

Post od Speedy »

Nova stvar kod MTS 064 MONDO !!!!!
Novi homepage sajt MTS 064..
Noviteti su prosirena DOWNLOAD-a sekcijja i nove opcije EXTRA ( slika dana i melodija dana ) Dizajn sajta je totalno drugaciji u odnosu na predhodni ! Jos jedna pozitivna stavka za O64 mrezu :D :D :D

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

063 vs 064 >>> NARAVNO 063!!!

Post od mi2scg »

Sto se tice Speedy-jevog posta - takvu Wap prezentaciju, kakvu sada ima Telekom, Mobtel je imao pre vise od 5 meseci (April). Mondo je takodje usluga, koju Mobtel vec dosta dugo praktikuje i na zahtev i kao SIM Toolkit. Inace Telekomov Toolkit na karticama je jako slabo odradjen i cesto se zakucava ili ne moze da se izadje iz njega.

Novi tarifni paket na post-paid-u je i Mobi Junior sa kojim svaki dan imate sat vremena besplatnog pozivanja u okviru 063 mreze, poruke po ceni od 0.85 para, 60 besplatnih poruka i cenu minuta koja ne prelazi 10din u jacem saobracaju. Sto se tice slabijeg saobracaja cena minuta je oko 3 din za 063 i oko 5din za ostale mreze. Pretplata je 150 din. E, moze li jeftinije?!
EDGE u Beogradu i Novom Sadu vec funkcionise. Probajte...
Neke od usluga Mobtel Portal, Mobi Club, Duet, 5 za internet, itd. necete pronaci kod telekoma. Sta ima Telekom, a da 063 nema?! Nesto?!
Sto se tice cene GPRS-a, ona je potpuno ista! 0.05din po kilobajtu.

Prednos telekoma je samo u ceni, sve ostalo ide u prilog Mobtelu. A za cene cemo se cuti kada bliske nam 2005. godine Telekom izgubi monopol u fiksnoj telefoniji. To ne zaboravite...
Pozdrav svima!

Marko MI2

Shark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 14:03

Post od Shark »

Ja mislim da je mobtel za nijansu bolji. bolji.Ali je toliko skuplji da sam ja pre za telekom. :D Sigurno će ga telekom vremenom obići... :mrgreen:
Shark

macak
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Mar 2003. 00:24
Kontakt:

Post od macak »

ja sam na postpaidu Mobtela od januara 2002 (a pre tog sam imao mobiklik dugo, koji sad koristi moja sestra), i ne zalim se. mnogo.
uvek imam osecaj da mi malo ukradu na kraju meseca ali sta je tu je. nikad ne bi presao na 64, iz vise razloga, a i jedan jako bitan je sto nemaju 6ocifrenih brojeva

Koko Bil
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2004. 11:21

Post od Koko Bil »

Rale napisao:Mobtel ima mnogo, mnogo, mnogo vecu pokrivenost...
Ne znam bas. Puno se muvam po terenu (Backa i Banat, Srem i Macva mnogo manje pa ne mogu da pricam) i nema gde nema 064 signala. Koristim BEL 50 paket i nemam prim(j)edaba.

Shark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 14:03

Post od Shark »

Ja znam da je mobtel ubedljivo pokriveniji mrežom, :D ali i da je telekom daleko jeftiniji :D :mrgreen:
Shark

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

telekom je svojim manjim cenama privukao vise korisnika ali je zbog toga mreza zagusenija :twisted: ima bolji signal ali sta vredi kad prodaju pakete ko nenormalni a ne prosiruju :x se zbog toga moj glas mobtelu bolje malo skuplje ali sigurnije dobijanje veze :mrgreen:

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

E, a umesto da daju pre na prosirenje mreze Telekom baca pare na glupe reklame sa Pedjom Stojakovicem... Stvarno nemam nista protiv Pedje, ali reklama je glupa, nema poentu, poruku, zakljucak... Nema nista...osim gluposti... NEMA SVRHU... Pedja je samo radio kako mu je receno i placeno...i bas ga briga... A i ove glupe reklame za Mondo, koje su jako konfuzne... Stvarno ij je idiotski marketinski tim... :!:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Licno, posto imam 4 telefona, imam i vise kartica, logicno! Imam mobtel postpaid broj, koji ima ubedljivo najbolje usluge, jer sam izabrao paket koji meni najvise odgovara, znaci najjeftinije je kad meni i treba. Obicno sa njega zovem i saljem poruke! Racun je prihvatljiv oko 600 poruka i 10 sati razgovora a racun ne bude veci od 7 000, sto priznacete nije mnogo! Imam i dva pre paid broja 063 koji mi sluze za primanje poziva, kao i 064 pre paid, koji koristim kada mobtel nema signal! To da mobtel nema signal nije tako cesto, koliko ga telekom nema! Ali signal dosta varira u zavisnosti koji telefon nosim, u tom slucaju sa k700, koji ima nevidjeno dobar signal, s700 nisam jos dovoljno testirao, sa mobtelom gotovo da nije bilo mesta gde ga nisam imao! Sto se tice telekom post paid-a jedino sto je dobro je mogucnost biranja broja, preko 065, u svemu ostalom je mobtel bolji! Sve u svemu glasam za mobtel, jos ako ga kupi vodafon!!!! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Mobtel bi mogao da bude prodat Vodafoneu, ali, najverovatnije je da će na proleće telekom biti prodat Orangeu, mada vrlo moguće i Vodafoneu. :mrgreen:

BTW Da li se nešto naplaćuje mobtelov EDGE? Ja na 6230 mogu da ga koristim, ali je problem u tome što ne znam da li će mi doći nekakav neviđeni račun u koliko budem prenosio podatke preko istog... 8O
U susret novim izazovima...

Ferrari F430
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08

Post od Ferrari F430 »

Ludak,ja se slažem sa tobom.Potpuno si u pravu.Inače,nisam siguran,i nemoj mi verovati,ali mislim da se ne naplaćuje.

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Stavio sam ovu temu za lepljivu da ne bi povremeno bila zabacena a da drugi ne videci je prave nova glasanja o Mobilnim Operaterima u Srbiji... Znaci narode, pisite ko ima koju karticu i sa misli koji je zaita bolji i kvalitetniji operater u Srbiji... Koji je jeftiniji, kome je bolja pokrivenost...i milion drugih parametara, ja samo dajem predloge...

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Ja sam konkretno imao 063,onda sam ga dao sestri jer u stanu gde ona zivi,na Lionu nema nikada signala 064 sto zna jako da nervira ,kada npr. stogne svakih pet minuta poruka da te je neko trazio a posto sam ja retko u Srbiji bilo mi je svejdno,inace mi se cini da nema neke velike razlike izmedju ova 2 operatera.Istina jako kratko koristim 064 da bih mogao reci nesto konkretnije ali moj prvi utisak je da su mreze jako slicne sto se tice kvaliteta usluga koji je na nekom osrednjem nivou
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

krnjbifo
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 09:46

Post od krnjbifo »

Kao glavni razlog u korist Mobtela dugo je navodjena bolja pokrivenost signalom, ali to vec odavno nije tacno. Mozda je to vazilo do pre par godina, ali su se stvari znacajno okrenule u korist MTS-a. Licno koristim po jedan postpaid broj u obe mreze, i dok sam u Beogradu, ne primecujem vecu razliku, ali zato cim mrdnem iz grada, sa 063 sam uglavnom nedostupan, narocito u manje naseljenim podrucjima zemlje, a sa 064 mi se to vrlo retko desava - skoro uvek sam u full kontaktu :D A o kvalitetu nekih drugih usluga, kao sto su GPRS, MMS, 3G i sl., besmisleno je uopste raspravljati kad nemate signal mreze... Cene necu ni da pominjem, tek tu su razlike DRASTICNE!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

1.nije tacno da je MTS pokriveniji,tu je mobtel daleko ispred,imam obe kartice(4 telefona,i to tvrdim....Pogotovo u inostranstvu...
2. :lol: :lol: :lol: vidi se da pricas napamet,jer nijedan od operatera nema 3G
3.gprs je na mobtelu jeftiniji(0.04din naspram 0.05 MTS :lol: :lol: ),a ostalo je stvar licnih potreba....
4.Nije mi dzabe 063 u 6630,a 064 u 6230 :D :D .......
iPhone + CX300

Zaključana tema