Ljudi, moze pomoc?
Planiram da iz Vipa predjem u Telenor ali pod uslovom da mi odobre popust na pretplatu. Ugovor sa Vipom mi istice 19. jula. Koja mi je najbolja opcija sto se tice prelaza? Da li da prvo trazim od Vipa da me prebace na pripejd, pa sa pripejda da saljem zahtev za prelaz u Telenor? U takvoj situaciji, kada mi je najbolje da se obratim Telenoru sa zahtevom za popust? Sta mislite?
toda81 napisao:Da li ste videli novu telenorovu reklamu i imena koja se spominju?
Moram da se pohvalim da sam snimio reklamu za njih, ali sam morao da nosim periku
lepi mille napisao:Koja mi je najbolja opcija sto se tice prelaza? Da li da prvo trazim od Vipa da me prebace na pripejd, pa sa pripejda da saljem zahtev za prelaz u Telenor? U takvoj situaciji, kada mi je najbolje da se obratim Telenoru sa zahtevom za popust? Sta mislite?
Mislim da je besmisleno prebaciti se prvo na prepaid jer bi onda morao da cekas novih 3 meseca za prenos broja. Ne znam zasto mislis da ti prepaid daje bilo kakvu prednost. Prepaidovci su danas korisnici drugog reda bukvalno.
Hahaha, ne bih se bunionda sam stvarno ja u toj reklami jer bih im trazio za uzvrat par kvalitetnih modela koje imaju u ponudi ili jos bolje da svaki novi model koji dobiju mora prvo da prodje kroz moje sake par meseci pa da ga onda uvrste u njihovu ponudu.
Od mene se nije moglo ocekivati da ciljna grupa budu srednjoskolci i matorci kada sam ja jos uvek u mladjim razredima OŠ
lepi mille napisao:Ljudi, moze pomoc?
Planiram da iz Vipa predjem u Telenor ali pod uslovom da mi odobre popust na pretplatu. Ugovor sa Vipom mi istice 19. jula. Koja mi je najbolja opcija sto se tice prelaza? Da li da prvo trazim od Vipa da me prebace na pripejd, pa sa pripejda da saljem zahtev za prelaz u Telenor? U takvoj situaciji, kada mi je najbolje da se obratim Telenoru sa zahtevom za popust? Sta mislite?
Postoji jedna domaca izreka strpljen spasen.Kada predjes u telenor nemoj potpisivati nikakvu ugovornu obavezu vec uzmi paket koji ti odgovara bez ugovorne obaveze,koristis ga 3 meseca i onda podneses zahtev za prelazak u drugu mrezu mts ili vip odmah cete zvati sluzba za brigu o korisnicima i da vas pitaju razlog prelaska i da nesto ti povoljnije ponude van standardne ponude da bi ostao u telenoru.Razmisli malo o tome,takav je slucaj bio samnom.Kad nemas ugovornu obavezu na svaki nacin gledaju da vas privuku nekom povoljnijom ponudom kao sto sam ja uspeo da dobijem huawei g7 uz paket prenesi i surf extra po ceni od 8000 din na rate i plus 30 posto popusta na mesecnu pretplatu tokom trajanja ugovorne obaveze od 24meseca.
Nenad-77
Razmisljao sam o tome. Prvo sam mislio da uzmem prenesi i surfuj extra i da trazim popust. Kad malo bolje razmislim kontam da uzmem tarifu nize (prenesi i surfuj standard), da vidim da li mi odgovara i da probam da se uklopim u ono sto imam. Ako ne, uvek im mogu pisati mejl i traziti popust za vecu tarifu. Telefon ne bih uzimao, ne treba mi.
Glavni razlog sto hocu da napustim Vip je strasno los net. Dosta putujem i gde god krenuo, net strasno stuca. Obican Flashscore otvara sto godina, ako uopste i otvori. Vip ima dosta povoljnosti, popusta, ali brate mreza im je na nivou pokrivenosti iz 2010. Stoji da je Telenor najskuplji i da nema izbalansirane pakete, ali imaju najbolju pokrivenost, to je u sustini jedino sto me privlaci. Za ostalo bi se uklopio.
Pre mesec dana sam poslom išao iz BGD-a za NS (i nazad), i MTS-ov internet je sve vreme puta bio vrlo fin. Na dva mesta tokom puta je bilo po par minuta problema, kada bi pao na Edž, a ostatak puta je bio pristojan - više nego dovoljan za neke opuštene stvari, tipa WA, TT, FB, provere mejla i sličnih stvari. Nisam puštao YT ili neki video druge vrste, niti skidao neke aplikacije i slično, pa o tome ne mogu da pričam.
To je moje skorašnje iskustvo sa MTS-ovim netom tokom puta, neko drugi možda ima neko različito iskustvo.
Drugi telefon, u kome mi je Telenorova kartica, nisam kačio na net, jer mu je baterija bila slaba, a bio mi je potreban za poslovne pozive, tako da ne znam kako bi se Telenor pokazao na pomenutoj relaciji.
Evindzer
Da, mislio sam na osnovne stvari tipa Whats, Viber, Fb, poneki surf... Nista vezano za YT ili download. Vip tu strasno stuca, znam da je Telenorov net lepo radi, za Mts nisam znao, tako da hvala na informacijama.
Koliko vidim na sajtu Mts-a, promocija ukljucuje 50% popusta na pretplatu i kupovinu telefona na rate, meni treba samo popust na pretplatu, pa ne znam da li moze nesto tako od njih da se trazi bez obzira na trenutnu promociju...
Obrati pažnju na temu "MTS novosti", možda je tamo neko napisao nešto bi ti bilo od koristi.
Ja sam u Telenoru od 2003, i za par meseci možda pređem u MTS (zavisi od toga da li će ih prodati i kakva će tada biti situacija), a MTS-ov broj imam od 2007. ili '08, nisam siguran, i njihovim signalom sam zadovoljan, lepo ga hvatam gde god da sam bio po Srbiji.
Raspitaj se oko ove MTS-ove ponude (telefon + 50% popusta za paket), ja mislim da je to vrlo fina stvar, ali o njoj možemo u temi za MTS.
Hm... Izgleda da od 1.7. nema vise 50% popusta na pretplatu. Neki novi momenti
Promocija je ugasena posle pune 4 godine...
Bas se nesto zatalasalo ove godine, tesko za predvideti sta nas dalje ceka, mogu vam reci posle dugo dugo godina.
Ja sam recimo uhvatio na vipu 50% popusta bez uredjaja, promocija se samo tako pojavila niotkuda, bila par nedelja i nestala. Sada vec nude nov paket Opusteno, koji je mnogo vise od "ti das promociju ja te pratim.". Telenor ima svoju akciju gde objedinjuje standardni i internet sim. Telekom ukida njegov glavni adut. Bas je postalo uvrnuto.
Jesi siguran u to Lobachevsky?
Pitam zato sto mi uskoro istice ugovor i zvao sam juce telenor i rekao da cu obnoviti ugovor samo ako mi dozvole 50 posto od cene paketa koji ja izaberem i da mi daju neki veci popust na prilokom uzimanja telefona,jer sam postpejd korsinik 5 godina i 2 broja se vode na mene tokom svih tih 5 godina,dve pretplate?Ona zena operater mi je rekla da ce me zvati iz sluzbe za brigu o korisnicima za par dana verovatno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, mislio sam na mts (nadovezao sam se na kontekst), za telenor ne znam.
Jedino sto znam je da telenor mene nije ni zvao prilikom prenosa broja u Vip, a racuni su mi redovno bili oko 3000 din. Zato se ja vise ne majem sa njima, ne zelim da mi dvogodisnji ugovor zavisi od necijeg menstrualnog ciklusa.
Evo pre neki dan sam uhvatio 50% popusta kod vipa, nikoga nista molio nisam. Mozda uzmem telenor internet za 500 dinara bez ugovora da mogu da odem kada hocu i toliko im od mene (jer vip bas ne zadovoljava moje potrebe sto se tice pokrivenosti - sto i nije tako lose, svi smartovi ce mi otici na minute San svakog mobil manijaka ).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.