Pozdrav

bigmag napisao:Imam jedno veoma prosto pitanje za vas, zapravo interesuje me da li se isplati zameniti prepaid za postpaid (npr. 064 BEL 150 paket) s obzirom da je u tom paketu pretplata 750 din a da ja svakako potrosim vise od toga uplacivajuci kredu na prepaid-u mesecno!?....![]()
I da li postoji mogucnost da zadrzim svoj stari broj, pri prelasku na postpaid i kako da to najlakse izvedem?...![]()
I jos nesto me interesuje ako, mi se ne bude dopao postpaid da li postoji mogucnost da se vratim na prepaid sa istim brojem naravno!??.....![]()
Poceo sam sa "imam jedno pitanje", ali ispade da ih je malo vise pa ako vas ne mrzi molim vas posavetuj te me......![]()
Hvala vam unapred i veliki pozzzzzz.........
Jorgovan napisao:Isplati ti se svakako. Ako ti je frka od prelaska (jer povratka posle na prepaid nema), a ti lepo uzmi novi broj i milina. Naravno, nemoj da uzimaš ove telefone, pošto oni idu uz ugovornu obavezu, nego lepo novi broj (isti taj koji imaš, ali na 065 npr.) i probaš ... ako ti se ne sviđa, a ti ga onda deaktiviraš ... i milina ...