MTS novosti
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Re: MTS novosti
Jel postoji mogucnost da mi je crknjava MTS kartica ili moze biti do telefona (S2) sto mi pokazuje da imam signal a u stvari sam nedostupan i to ne uvek? Karticu imam vec jako dugo.
Mts baguje, jednostavno rečeno. X puta se desilo signal imam i samo poruka stigne propušten poziv :/
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Pa bas to mi se desava. Jel moze to biti do kartice ?
Pa jedino da i meni mts kartice ne rade. Ja mislim da je to do baznih stanica koje povremeno zatupe.
Pa možeš da probaš da zameniš karticu da bi bio siguran, al neće ti to veruj mi ništa pomoći.
Pa možeš da probaš da zameniš karticu da bi bio siguran, al neće ti to veruj mi ništa pomoći.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To se desava sa sve tri mreze, nije samo do mts-a. Zasto se to desava, nemam pojma.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 27. Feb 2013. 11:42
- :: Xperia x8
- :: Xperia p
Da li mi neko oze reci sta je potrebno za ugovor u mts vezano za neki paket.Da li moram biti drzavljanin Srbije ili ne?
Cuo sam od drugara da je potrebno da budes drzavljanin Srbije da bi uzeo paket pa me zanima vase misljenje.
Cuo sam od drugara da je potrebno da budes drzavljanin Srbije da bi uzeo paket pa me zanima vase misljenje.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Najbolje pozovi 064789 i informiši se. Ima neka zapetljancija ako nemaš jmbg, ako si stranac.
Moraš biti državljanin Srbije. Sa svim legalnim dokumentima.
Odogovorili mi na mail iz mts, u stvari nema neke akcije, cela akcija je sto ja kao ne moram da uzmem paket iznad mog vec mogu da uzmem telefon i da ostanem na trebutnom paketu i placam full pretplatu... Haha koja tuga...
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ponovo Z2 u Mts-u,ali samo u crnoj boji koliko sam video.Za 23k uz paket od 2k mesecno odlicna kupovina.Z3 je uz isti paket 46/47k.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Paket mix xl - Z3 je ~44k i to uz ugovor od 36 meseci, a z2 ~23k ali uz ugovor od 24meseca, bas dobra ponuda!
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ima li nekih novogodišnjih pogodnosti ?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Kako da nema: evo, danas mi poslali poruku da mogu da obnovim ugovor i zadržim stari paket, ali sada sa 40%, a ne 50% popusta.
A 50% popusta samo za više pakete.
Jesu li ih već prodali?

A 50% popusta samo za više pakete.

Jesu li ih već prodali?

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Istekao mi u mt:s-u ugovor 9. decembra na Mix Net XL tarifi, hteo bih neki telefon bez doplate uz sličan paket, ali da li bih mogao da izvučem neki popust jer sam dugogodišnji korisnik (imam tri postpaid broja kod njih)? Koja mi je najboja strategija da im pišem na mail, pretim prelaskom kod drugog operatera.....?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Napisi da si moderator na ovom forumu,i da ces sve clanove istog nagovoriti da predju kod drugog operatera.
Ne samo da neces doplatiti,vec ima da dobijes i poklon iznenadjenja
Ne samo da neces doplatiti,vec ima da dobijes i poklon iznenadjenja

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Xaxaxa, zanimljiva strategija 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Kolega sa posla me ubedjuje da se moze uzeti telefon zajedno sa 50% popusta do kraja godine, je l to istina? Nemam vremena da svracam u mts, verujem vam 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Istina je. Mozes uzeti 50% popusta na pretplatu, ali onda telefon placas po punoj ceni, umesto po povlascenoj, za tvoj paket.
Ako hoces telefon po povlascenoj ceni onda nemas popust na pretplatu. Ne moze i jedno i drugo.
Ako hoces telefon po povlascenoj ceni onda nemas popust na pretplatu. Ne moze i jedno i drugo.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Noćas, odnosno jutros, od 2 do pola 5 posle ponoći, MTS-ov 3G uopšte nije radio u mom delu Rakovice. To im se sporadično dešava u poslednjih par meseci. Pretpostavljam da može da ima veze sa radom na uvođenju 4G, mada nisam siguran - a i mislio sam da su tehničke stvari oko toga do sad odavno oposlili.. 

Šta je sa ovim poklonom od 1 GB? Odbijaju me već treći put, a operateri svi zauzeti i prekidaju vezu?