MTS novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: MTS novosti
Uz ovlašćenje će prihvatiti, bez neće i za to imaju opravdan razlog. Prosto tako funkcionišu stvari.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- radashin1
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
- :: HTC One M7
- :: Nokia 2700
Pa ne mogu tako. Možda nisi dobar sa ocem, zaboravio si LK kod kuće, on je pronašao, mail pogotovo ne dokazuje tvoj identitet... Zayebano je, razumem tvoj bes, ja bih se slično osećao, ali to je jedini ispravan način da se zaštite tvoji interesi, na žalost.
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Na taj mail mi salju sve promocije i racune, a bas da ce mi se rodjeni otac cimati oko mog racuna. Ali ok. Sad je gotovo. Malo natezanja i prihvatili su ovlascenje iz Ca.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
A šta ako je korisnik u medjuvremenu postao invalid i nemože da ode da reguliše neke obaveze. Ajde da obnovi ugovor to šalju na kućnu adresu ali recimo ako želi da ga raskine šta onda. U sud da ode isto nemože da bi dao punomoćje. A poslovnice otvaraju na takva mesta gde invalid nemože ni kolima da ode da završi poso ko čovek.
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U tom slučaju lice koje ima poteškoće sa kretanjem treba da ovlasti punomoćnika iz reda advokata koji mogu u njegovo ime da završe potrebne radnje. Punomoćje kojim vlastodavac ovlašćuje advokata ne mora da bude overeno, da bi punomoćje proizvodili pravno dejstvo dovoljan je samo potpis vlastodavca.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- brankisha
- Mobil manijak
Mene je samo iznervirao taj malo drzak cin, a stalno mi salju neke promocije, posto sam stalno imao velike pakete.
- Azimuth
- Moderator
Danas me zovu iz neke agencije da mi daju ponudu za registraciju kola i kažu da je nekadašnju Dunav banku preuzela nova MTS banka.
Da li je još neko čuo za ovo? Nisam znao da imaju banku... Da li je banka kao Telenor ili banka banka sa sve poslovnicama i sl.?
Edit.
Jbt imaju i sajt...
http://www.mts-banka.rs
Da li je još neko čuo za ovo? Nisam znao da imaju banku... Da li je banka kao Telenor ili banka banka sa sve poslovnicama i sl.?
Edit.
Jbt imaju i sajt...
- brankisha
- Mobil manijak
Kuku Arandjele
Samo nam je to falilo....
da si ziv I zdrav ima tome vise od godinu dana. I nisu kao telenor. telenor je kupio KBC banku ali samo licencu a sve ostalo gurnuo nekoj drugoj (SG mislim) a mts je zadrzao I poslovnice I ljude I poslove bivse Dunav tj pristinske, kosovskometohijske I kako se sve nije zvala do sada I to tako sto je kupio tj dokapitalizovao banku I postao vecinski vlasnik krajem 2014 koliko se secam [FACE WITH TEARS OF JOY]Azimuth napisao:Danas me zovu iz neke agencije da mi daju ponudu za registraciju kola i kažu da je nekadašnju Dunav banku preuzela nova MTS banka.
Edit.
Jbt imaju i sajt...
Sent from my mobile
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nisam ni ja znao za MTS Banku. Za razliku od Telenora, nigde se ne reklamiraju.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
A možda tvoj ćale ima tvoju lozinku za mejl i tvoju ličnu kartu maznuo, pa hoće da tu u*era.
Sve je to moguće, šta se sve dešava... I ja da sam njihov zaposlen ne bih mogao to opušteno da ti učinim, i da budem siguran da sam uradio ispravnu stvar.
Možda da ih nazoveš, tako je najveća verovatnoća da nešto uspeš, tako bi oni makar imali snimljen razgovor sa tobom i to sa tog mts broja. Ako si to u mogućnosti. Ali prethodno tvoj tata s njima da se dogovori.
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Možda da ih nazoveš, tako je najveća verovatnoća da nešto uspeš, tako bi oni makar imali snimljen razgovor sa tobom i to sa tog mts broja. Ako si to u mogućnosti. Ali prethodno tvoj tata s njima da se dogovori.
- Azimuth
- Moderator
@gari, nema tu ko koga i zbog čega da zove. Zna se kako se u ovakvim situacijama postupa. Bez ovlašćenja tj punomoćja niko ne može da preduzima bilo kakve radnje u ime drugog lica.
A druga stvar, mislim da je ova priča završena i da su odradili šta su želeli.
A druga stvar, mislim da je ova priča završena i da su odradili šta su želeli.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Izvinjavam se, izgleda da sam odgovorio na post misleći da je poslednji, a da je u stvari bio poslednji na nekoj prethodnoj strani.
Inače se slažem, naravno, samo mi je palo na pamet jer tako sa pozivima MTS aktivira dodatne usluge vezano za IPTV koji je u okviru BOX paketa.
DODATAK: mts banka i mobilni novčanik početkom 2017. godine
Inače se slažem, naravno, samo mi je palo na pamet jer tako sa pozivima MTS aktivira dodatne usluge vezano za IPTV koji je u okviru BOX paketa.
Mislim da sam nedavno video da promovišu tu svoju banku na Mondu ako se ne varam.Evindzer napisao:Nisam ni ja znao za MTS Banku. Za razliku od Telenora, nigde se ne reklamiraju.
DODATAK: mts banka i mobilni novčanik početkom 2017. godine
Tekst od 22. novembra 2016.Ulaže se i dalje u Wi-Fi infrastrukturu, ali i u razvoj 4G mreže, posebno onlajn servise, kao i razvoj ICT servisa i Cloud usluga posebno za velike korisnike. Veb servisi i OTT aplikacije, mts banka i mobilni novčanik stižu u prvom tromesečju sledeće godine, što će biti namenjeno običnim korisnicima. Telekom će pokrenuti i prvi onlajn šoping mol, odnosno onlajn prodavnicu, ali će promeniti i način na koji se gleda na video sadržaje danas.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
"Onlajn šoping mol"?
Mogli bi da tu ponude telefone po nižim cenama.
Mogli bi da tu ponude telefone po nižim cenama.

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
I da budu povoljniji od svoje ponude u okviru Boxa?
Pre će biti da bih ja išao na ekskurziju u Segedin. 

- brankisha
- Mobil manijak
Gledam sad nesto ove pakete kod nas, konkretno mts. Koliko je to jeftino u odnosu na Ca, cak i kablovska i koliko je to kod nas mnogo razvijenije. Smesno ali jeste. Pa ja sam u mts-u vec preko 15 godina i onda sam mogao da proverim stanje na racunu, a ovde se to ne moze nikako. Smesno.
Za iptv ili kablovske ponude da ne govorim. Mada opet jbg to se ovde zaradi za jedan dan a kod nas pitanje.
Za iptv ili kablovske ponude da ne govorim. Mada opet jbg to se ovde zaradi za jedan dan a kod nas pitanje.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
A šta je tačno Ca? Kalifornija? 
Sent from Mozilla Firefox on Windows 7 PC

Sent from Mozilla Firefox on Windows 7 PC
- brankisha
- Mobil manijak
Kanada.
Recimo neograniceno poziva i poruka sa 2gb neta izadje oko 68$, sto je 5850 dinara. E sad neki imaju sa vise neta ali onda imas 1000 minuta poziva i 1000 poruka a 5gb za iste pare. Mada njihovih 2gb se neverovatno brzo potrosi. Bukvalno mi potraje max 10 dana. Jednom su mi poslali poruku da sam potrosio za 5 dana, pogledam na telefonu sa sve wifi-em bilo 700mb.
Recimo neograniceno poziva i poruka sa 2gb neta izadje oko 68$, sto je 5850 dinara. E sad neki imaju sa vise neta ali onda imas 1000 minuta poziva i 1000 poruka a 5gb za iste pare. Mada njihovih 2gb se neverovatno brzo potrosi. Bukvalno mi potraje max 10 dana. Jednom su mi poslali poruku da sam potrosio za 5 dana, pogledam na telefonu sa sve wifi-em bilo 700mb.
- radashin1
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
- :: HTC One M7
- :: Nokia 2700
Ima li neko info hoće li uskoro biti novih telefona (Samsung) u ponudi?