MTS novosti
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: MTS novosti
Koliko je na kontroli troskova minut tj prvi a koliko ostali i kako se tarifira?Da li je 60s+1 ili 60+60s?
Na sajtu stoji sledeće:
Dobra je stvar to što se sa "kontrolom troškova" može platiti parking putem SMS-a, a skida se novac sa osnovnog kredita.
Kada se Osnovni kredit istroši, moguće je dopuniti ga, ali je onda tarifiranje po pripejd cenovniku.
Ako se istroši bonus net, onda se po pripejd cenovniku skida novac sa bonus kredita (za razgovore sa MTS brojevima). Kada se potroši bonus kredit, onda se novac skida sa osnovnog kredita.
Inače, velike su šanse da ću se po isteku ugovora za dva broja u MTS prebaciti u VIP.
Prvi minut košta 14,88 dinara sa uspostavom veze. Dva minuta (sa uspostavom veze) koštaju 22,77 dinara.Cena odlazne SMS poruke ka kratkom broju za usluge sa dodatnom vrednošću je 3,60 dinara.
Obračunski interval je 60s+60s.
Obračunska jedinica za prenos podataka je 1KB.
Dobra je stvar to što se sa "kontrolom troškova" može platiti parking putem SMS-a, a skida se novac sa osnovnog kredita.
Kada se Osnovni kredit istroši, moguće je dopuniti ga, ali je onda tarifiranje po pripejd cenovniku.
Ako se istroši bonus net, onda se po pripejd cenovniku skida novac sa bonus kredita (za razgovore sa MTS brojevima). Kada se potroši bonus kredit, onda se novac skida sa osnovnog kredita.
Inače, velike su šanse da ću se po isteku ugovora za dva broja u MTS prebaciti u VIP.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Ima jedna mnogo dobra stvar u kontroli troskova.Osnovni kredit mozes da saljes na neki drugi broj sa lepsom promocijom.
Ciklon super, hvala na odgovoru. To je odlicno jer onda taj kredit uzmes i koristis za kupovinu internet promocija.
Nema na čemu. A, i ovo što misapop kaže je tačno - možeš osnovni kredit da iskoristiš kao pripejd dopunu na drugom broju.
Kada smo se vec dotakli teme, bas sada otvorim sajt da malo izlistam ponudu jer mi istice ugovor u Septembru, kada ono nema vise 50% na pretplatu. Iznenadih se.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Smanjili su na 40% popust. Tj. ove skuplje tarife su sad sa 40% popustom, a ove za smrtnike su sad sa 30% ili i manjim popustom. Nisam primetio ranije.
Sent from mTalk on Windows 10 PC
Pa, akcija od 50 posto niže pretplate im je solidno dugo trajala, nema šta.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Plasim se da ce mts sa ovim smanjenjem popusta da ugasi.Svi smo birali mts zbog cene,naustrb kvaliteta.Pravili smo kompromis.Ali 20 posto popusta za najmanje tarife je nista.Da je bar 30 posto,pa da se zamuri.Los potez menadzmenta mts.
Na vipu nova 2 sa popustom jeftinija od mix m. Ako se uzima telefon i oni su povoljniji. Nema matematike za ostanak na mts-u.
- srđan obradović
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 13. Maj 2014. 15:35
- :: microsoft lumia 532
Obzirom da im je ponuda telefona ubedljivo najlošija, plus ih pola nema, to im je bio adut. Ovako im ostaje taj box kao prednost i eventualno kada bi vratli neograničen spori internet nakon potrošenog brzog.
resuming...
resuming...
lumia-lumia-lumiaaaaa-lumia-lumia-lumiaaaaa
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Znaci ja sam dobro prosao. Uhvatio sam 50% u poslednjem trenutku 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Od kad su ukinuli spori internet nakon potrošenih MB iz paketa?
Ja sam obnovio ugovor jesenas, i imam ga.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ovo je verovatno najbolja promocija bez telefona, traje još koji dan:knjaz napisao:Na vipu nova 2 sa popustom jeftinija od mix m. Ako se uzima telefon i oni su povoljniji. Nema matematike za ostanak na mts-u.
https://www.vipmobile.rs/privatni/ponud ... /super_sim
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ovo i mene zanima...Evindzer napisao:Od kad su ukinuli spori internet nakon potrošenih MB iz paketa?

Sent from mTalk on Windows 10 phone
Nisu ukinuli
Da li to Mondo više nije izuzet trošenja mb?
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ovaj rođendansli popust do 20.000 na telefone se moze proveriti pretpostavljam u poslovnicama koliko na koji telefon, uz koju tarifu?
Sent from my F8331 using Tapatalk
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ako ne grešim, Mondo je izuzet od trošenja megabajta samo ako imaš 3G pretplatu. Ali je svakako bolje svojim megabajtima ići na Mondo i šta već hoćeš nego im plaćati tu 3G pretplatu ako ne moraš.liman3 napisao:Nisu ukinuli

Bar mislim da je tako ranije bilo, valjda je i sad.
Imam tu pretplatu (uzeo tel) ali kao da mi nenormalno skida mb,zato i pitam.
Poslednja izmena od liman3 u Pon, 05. Jun 2017. 17:45, izmenjeno 1 put ukupno.
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Kakav rodjendanski popust?Apolo napisao:Ovaj rođendansli popust do 20.000 na telefone se moze proveriti pretpostavljam u poslovnicama koliko na koji telefon, uz koju tarifu?