1. dulentse, mozda se nije odnosilo na mene, tj. nije se direktno odnosilo na mene, ali si me u taj "kosh" stavio.
2. Ja bio ubedjen da smo 2000-te pustili pametne da rade (pa onda videh da razmishljaju kao da je 1989-ta), pa sam onda 2002 mogao da se zakunem da su sada pametni doshli na vlast (onda videh da isti ljudi sede samo na drugim funkcijama). U Februaru 2006 sam se vratio iz vojske i (zbog hirurshke intervencije) bio prinudjen da sedim kod kuce i samim time imao vremena da se udubim se u problem. U zemlji Srbiji postoje 3 aksioma
1.Poshten covek ce na svaki moguc nacin biti sprecen da utiche na finansiske tokove (pobogu, shta nas briga shto ti necesh - mi HOCEMO da krademo).
2. Srbija ce se uvek "vezivati za mrca". Ko ne zna o chemu se radi neka prochita Matiju Beckovica. Ukratko: vodicemo politiku i ekonomiju vezivajuci se samo za bivshe centre moci (Rusija 90-tih, Zapadna evropa 2000-2002, SAD 2003+) koji ce nas zbog svoje loshe situacije koristiti za sitno potkusurivanje.
3. Svaka vlast u Srbiji ima samo jedan cilj - napuniti svoje dzepove. Neka me neko pogleda u oci i ozbiljnog lica mi kaze da je Telenor zaista bio najbolji kandidat. Da je dao najveci mito - u to ne sumnjam. Pa pogledajte kako je izgledala dodela nacionalnih frekvencija: BK mi se nesvidja - ne moze da dobije, RTL nije pokazao da moze da investira dovoljno da bi dobio frekvenciju (najveci EU medijski konglomerat

) ne moze da dobije, ali TV Avala (da li je neko video program te televizije, neko, BILO KO ?) naravno da moze.
3. Moj lichni rok za Srbiju je 2010. Ako se do tada u zemlji Srbiji:
- ne uvede trzishte telekomunikacija koje se bazira na konkurenciji a ne na monopolu
- pored privatne ne uvede/donese jasna Drzavna strategija razvoja telekomunikacija
- rad regulatornih tela na polju telekomunikacija depolitizuje i dekorumpira
- prestane sa samounishtavajucom politikom slepog verovanja zapadnim (ili istochnim meni je sve to isto) obecanjima i zapochne oslanjanje na sopstvene intelektualno-finansiko-tehnichke mogucnosti.
Ja onda kao dipl. ing telekomunikacija ovde i nemam shta da trazim - zar ne ?
Mislim da sam dao realan rok. Bice izbori u toku ove godine, ko dodje na vlast ima 4-oro godishnji mandat, ako mu nije dovoljno - zao mi je. Ja ne mogu da cekam. Kofer u ruke, diplomu u zube

pa pravac zemlja gde je sve to regulisano (Rusija, Belorusija, Ukrajna itd). Tamo od telekomunikacija nema nishta, treba da se izgradi SVE, za inzinjera telekomunikacija "Meka".