Ciji postpaid paket da uzmem?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 21:07

Ciji postpaid paket da uzmem?

Post od www »

interesuje me postpaid. Sta mi je bolje da uzmem, 062, 063, 064. Totalni sam laik ali mi treba postpaid paketi. Jel neko od operatera deli neke telefone uz to ili ... Ajd me malo uputite sta da uzmem? Dajte savet 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

www, pa sve zavisi od tvojih licnih potreba...Ako imas ispod 27 godina ja ti preporucujem Telenorov paket Junior, najpovoljniji je...a ako imas preko 27 godina i dosta koristis SMS, a manje razgovaras, onda mozes da uzmes Telekomov paket BEL SMS... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od www »

kojim sajtovima, ovaj telenor i 064 sajt se pretrgoše od objašnjavanja a da zovem call centar kako kad su mi ukrali telefon i karticu :smutny:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

www, pa valjda ima neko u tvojoj okolini mobilni telefon...poziv Telekom-ovog Call centra je besplatan sa 064/065 broja, a poziv Telenorovog Call centra sa 063/062 broja je oko 11 dinara (fixno)...8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

ninolina, mislim da Junior paket vise ne postoji, tj da samo oni koji su ga do sada imali ostaju na njemu, a novi korisnici moraju da biraju neki od PRO paketa. Ja koristim junior i nemam pojma sta ce biti u narednom periodu... :?

www, kod Telenora imas PRO pakete kod kojih brojna oznaka govori koliko besplatnih minuta i poruka imas. Samim tim moras sam proceniti koji od njih bi ti zadovoljio sve potrebe, odnosno koji bi ti bio dovoljan broj besplatnih minuta (tj minuta koji ulaze u mesecnu pretplatu) Kod Telekoma je slicna situacija samo sto oni svoje pakete nazivaju BEL, ali princip je isti, baci pogled koliko minuta daju i po kojoj ceni. Evo ti linkovi ka ovim paketima pa malo pogledaj konkretne cene:
Telenor:
http://www.telenor.co.yu/?section=services&page=175
Telekom:
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2110

Sto se tice telefona, trenutno samo Telekom uz svoje pakete daje SE k510i ali ne znam po kojoj ceni uz koji paket, jer sam reklamu video u novinama.

Sto se tice kojeg od ova dva izabrati, ja trenutno koristim oba i dao bih Telekomu prednost pri izboru, ali na tebi je da odlucis! :) :wink:

PozZ

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

azi ovako uzmi bel 200 ili pro 200 kod telenora. oba su ti ista tj skoro ista isti besplatni minuti iste poruke čak je i pretplata veoma slična. ako biraš biraj tako da uzmeš kuču koja podržava više brojeva iz tvog imenaka koji su besplatni tj ako imaš više na telenoru ljudi koje zoveš uzmi telenora u suprotnom teleom
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Prvo sto treba da znas je da postoji veliki broj paketa koji su prilagodjeni razlicitim tipovima korisnika (u zavisnosti od toga koliko trosis). Sto je skuplji paket imas vise besplatnih minuta i poruka, tako da su ti skuplji paketi mnogo isplatljiviji ako puno trosis. Kada bi naveo koliko trosis mesecno, mnogo bi bilo lakse (i jedino moguce) odrediti paket...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Koren napisao:ninolina, mislim da Junior paket vise ne postoji, tj da samo oni koji su ga do sada imali ostaju na njemu, a novi korisnici moraju da biraju neki od PRO paketa. Ja koristim junior i nemam pojma sta ce biti u narednom periodu... :?
Pa eto zasto ja lepo kazem da covek pozove Call centar...Junior paket i dalje postoji, jedino ga jos nisu stavili na sajt, i nece se vise zvati Mobi Junior, vec samo Junior...A to ce vam lepo reci ako nazovete Call centar...Tamo ipak saznajete najsvezije informacije, ako ih ima... :D

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Zvao bih ja call centar da je besplatno :wink: ali ovako cu cekati da informacije same dodju do mene! :D 8)

PozZ

Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od www »

ma ja mesecno potrosim 1000, 1500 na dopune. nekad i više nekad manje. Telefon mi je stvarno potreban. Bio sam na 064 pa su mi ukrali telefon , samim tim i broj jel. Sad treba da kupim paket pa ono se premisljam a jako mi se svidja Samsung X200 (znam da je telefon nista posebno i ukrali su mi trideset puta bolji ) ali ocu njega. Pa sad pomoc jel ima neko da proda ili ima li gde da se kupi. Bio sam u par radnji i samo su mi se nasmejali :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pogledaj u malim oglasima verovatno ćeš ga naći i nije ništa strašno. npr meni se mnogo svidja 8850 i najverovatnije ga nikada neću ni imati jer nemam gde da nabavim dobru verziju
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Ako imas vise drugara koji imaj 064 karticu, onda i ti kupi 064 karticu. A ako ih imas vise na 063 onda i ti kupi 063.

To ti je najbolje.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

MB maneken napisao:Ako imas vise drugara koji imaj 064 karticu, onda i ti kupi 064 karticu. A ako ih imas vise na 063 onda i ti kupi 063.
To ti je najbolje.
:D :D :D :D :D :D

ovo MB,piva ili megabajta?

Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od www »

lepo čovek veli.
Nego jel ima neko da proda taj X200 :roll:

Odgovori