MT:S uvodi 3G mrežu

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Lobachewsky, zasto postavljas sad to pitanje kad je 3G konacno dosao a svi ste jedva cekali i sta ocekujete da bude za DZ? Ma dajte,onom kome odgovara neka koristi,dzabe da duzimo ovde ko kome sta odgovara i kome je sta skupo,nema poente a niti ko ovo vidi niti ce neko nesto uraditi po tom pitanju. Osim nas samih,ako ne znas da pevas,nisi uspesan sportista onda otimaj - ovo je zemlja mogucnosti.
miodrage, bravo.

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

99 din + PDV, a cena RAZGOVORA VIDEO DATA VOICE COLL = kao standardna cena na post paid uslugama, zapravo u zavisnoti u kojem se tarifnom profilu korsinik nalazi. Tacnije...BEL 100, 150, 200, 400 ili 1000. BizNet neka ipak kontaktiraju svoja ovlascena LICA !!!! Ne mogu licno sami da izvrse aktivaciju. A sto se tice, i dodatne aktivacije, samo vazi, napominjem za Clear POST-PAID korisnike....ono glasi PRIJAVI na 733 poslati SMS poruku... ODJAVI - poslati na 733 poruku i odjavicete se...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Dakle, mogu da vam se pohvalim, Milos ili dragi nam clan SIR Oliver, i moja malenkost smo pre oko 2h isprobali opciju video call-a. poziv je bio upucen sa Novog Beograda u Rakovicu, sve je radilo besprekorno, culo se odlicno, dok smo koristili kamere za video call slika je jako mnogo seckala, onda kada smo prebacili sliku na glavnu kameru, sve je bilo jako mnogo cistije i jasnije
sve pohvale telekomu, svaka cast, inace ona famozna podesavanja za 3g mondo portal mi jos nisu stigla :unsure:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Paaaa i nije bas nesto za SVE pohvale ali bar su pustili. BTW dal' je neko pokusao da koristi Internet? Prema onome sto sam ja saznao za sada ne bi trebalo da moze, odnosno jedino su moguci video pozivi i pristup 3G mondo portalu

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja cak ni 3G mondo ne mogu da koristim. a koliko znam net preko 3Ga nece biti moguc dok traje promotivni period. ako neko ima podesavanja za mondo 3G bio bih zahvalan da napise...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

6630 app napisao:Lobachewsky, zasto postavljas sad to pitanje kad je 3G konacno dosao a svi ste jedva cekali i sta ocekujete da bude za DZ? Ma dajte,onom kome odgovara neka koristi,dzabe da duzimo ovde ko kome sta odgovara i kome je sta skupo,nema poente
Ko je rekao da treba da bude za DZ? :? Trebalo je malo pazljivije da procitas. Pogledaj i neki gorancetov post na tu temu.. :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

dakle evo danas sam poceo da koristim taj famozni 3G, mogu vam reci, nisam odusevjen :smutny:
sve u svemu, nista posebno, ne znam ni sam sta sam ocekivao od toga
mondo 3G portal se sastoji od 4 kamere, par spotova, par filmova, 3 TVa... video poziv je jako los, zato sto su pomocne kamere jako slabe... e sad ne znam zasto, ali dok mi je telefon bio na dual modu, zvao me je buraz, onako obicno, i veza je pukla 3 puta pa sam ga vratio samo na GSM... eto sad samo koristim GSM i to je to...

ah da i ako neko slucajno zeli sebi da aktivira 3G a ne zna koji su parametri, da ih nebi cekali 100 godina od telekoma, bitno je da"
1.posaljete SMS poruku sa tekstom PRIJAVI na broj 733
2. sacekate potvrdan odgovor i obavestenje da ce vam parametri biti poslati
3. promenite APN u 3Gmondo
to je sve

e sad, 3G mondo sam probao i preko obicnog GPRS, verovali ili ne, IDE bez ikakvih problema, samo udara po usima... onda ovo sto mi imamo [sem video poziva] i nije pravi 3G, nek me neko ispravi ako gresim?

kalcho
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 15:30

Post od kalcho »

E Mirko ja sam isto juce aktivirao 3G,jer je i prenos podataka besplatan na 3g mondu?tako sam cuo,da je sve besplatno ako se ide preko 3Gmondo APN-a? Inace za nesto vise od pola minuta gledanja B92 skinulo mi je 1MB.. PS:kako si uspeo da udjes na 3G servise uopste preko GPRS,ja nisam mogao,pise da je pristup 3G portalu dozvoljen samo preko APN-a 3Gmondo

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Isto je i meni pisalo, tako da tesko da moze preko GPRS-a. Jedino sto sam uspeo da otvorim su kamere pa slajdovi, ali za to ti ne treba 3G :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

hmmm meni je uspelo juce ispred sportskog centra banjica oko 13h uz pomocn nokie N70... ne znam sad :unsure:

motoe770
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 02. Jan 2007. 22:26

Post od motoe770 »

da li neko ima informaciju kada ce biti 3Gdostupan pripaid korisnicima... i da li mogu da se koriste vodafonovi 3g telefoni(sa cistim software-om)??

kalcho
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 15:30

Post od kalcho »

Streaming video i video call idu na 64k za sada,juce sam saznao od druga koji radi u telekomu..tako da jos uvek ne koristimo pun potencijal 3G servisa...a telekom je samo izbacio 3g ovako rano zbog marketinga kako bi pokazao da ce ispuniti obecano,tj da ce biti prvi operater koji ce uvesti 3g u srbiju...pa je pustio u rad 3g koji je jos uvek u test fazi...

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

kalcho napisao:Streaming video i video call idu na 64k za sada
RAB1?!?!?!

Ahahaha ... pa to smo mogli i mi da se skupimo sa foruma i omogućimo takav 3G ... Pfff ...

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

E ovako, u Nisu je aktivan 3G i to samo na 50 metara oko trznog centra Kalca i u njemu, zato sto u ovom gradu postoji SAMO jedna bazna stanica ali ih to nije sprecilo da naplacuju pretplatu. Korisnik sam mts a i od danas sam probao 3G i za sve one koji misle da je mondo preko 3G mreze besplatan, znajte da nije, nego su samo pod opcijom 3G na MONDU besplatne stvari sto znaci, TV, kamere u BG, spotovi, i trejleri. Ostalo na MONDU se naplacuje.Ja ozbiljno razmatram da predjem na telenor, samo upredite sajtove ovih mreza i videcete o cemu je rec. MTS nije azurirala svoj sajt vec 2 godine, sve su stari modeli trelefona za automatsko konfigurisanje GPRS a novih nema nigde, podrske za 3G na sajtu nema nigde a i sta ce vam kada u svakom gradu ima po jedna bazna stanica. Sve u svemu, jos uvek se vidi da zaposleni u mts-u leze na drzavnim jaslama i rade kao u vreme 90tih godina.

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Mt:s ubacio u ponudu i N73 Music Edition sa karticom od 2GB, uz pakete Bell400 i Bell1000. Za Bel 1000 cena je 3999 dinara, 12.152,82din sa PDV-om je cena za postojeće korisnike sa 3G karticom...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Gde si to video? :blinky:
Sad sam bio na mts-ovom sajtu i nigde ne spominju N73 ME sa 2gb karicom, jel si siguran? :o
and justice for all...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Sajt je ocajan, nikad ne moze nista relevantno da se nadje! :chytry: A cak i u novinama ima reklama za n73! Stvarno mi nije jasno sto im je tesko da to postave i na sajt...

PozZ

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Koren napisao:Stvarno mi nije jasno sto im je tesko da to postave i na sajt...

PozZ

Telekom je to :disgust: :disgust:

Btw provereno je za ponudu, video sam u busu GSP-a novopecenu ponosnu vlasnicu pomenutog modela ;) a imaju jos i k610i i samsung z400 pa ko voli ....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

e ljudi ovi iz telekoma ne znaju na Z400 da nameste 3g :D :D :D :D :D
mnogo sam se smejao kako su iznervirali druga...poslali ga u drugu filijalu hehehe
a postpejd je i njihov fon je kupljen...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

A sta to ima da se telefon namesta za 3G???? :? :? :? :? Mislim u izboru mreze odaberes dual, UMTS ili sta vec i to je to....

Odgovori