MT:S uvodi 3G mrežu
Lobachewsky, zasto postavljas sad to pitanje kad je 3G konacno dosao a svi ste jedva cekali i sta ocekujete da bude za DZ? Ma dajte,onom kome odgovara neka koristi,dzabe da duzimo ovde ko kome sta odgovara i kome je sta skupo,nema poente a niti ko ovo vidi niti ce neko nesto uraditi po tom pitanju. Osim nas samih,ako ne znas da pevas,nisi uspesan sportista onda otimaj - ovo je zemlja mogucnosti.
miodrage, bravo.
miodrage, bravo.
99 din + PDV, a cena RAZGOVORA VIDEO DATA VOICE COLL = kao standardna cena na post paid uslugama, zapravo u zavisnoti u kojem se tarifnom profilu korsinik nalazi. Tacnije...BEL 100, 150, 200, 400 ili 1000. BizNet neka ipak kontaktiraju svoja ovlascena LICA !!!! Ne mogu licno sami da izvrse aktivaciju. A sto se tice, i dodatne aktivacije, samo vazi, napominjem za Clear POST-PAID korisnike....ono glasi PRIJAVI na 733 poslati SMS poruku... ODJAVI - poslati na 733 poruku i odjavicete se...
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Dakle, mogu da vam se pohvalim, Milos ili dragi nam clan SIR Oliver, i moja malenkost smo pre oko 2h isprobali opciju video call-a. poziv je bio upucen sa Novog Beograda u Rakovicu, sve je radilo besprekorno, culo se odlicno, dok smo koristili kamere za video call slika je jako mnogo seckala, onda kada smo prebacili sliku na glavnu kameru, sve je bilo jako mnogo cistije i jasnije
sve pohvale telekomu, svaka cast, inace ona famozna podesavanja za 3g mondo portal mi jos nisu stigla
sve pohvale telekomu, svaka cast, inace ona famozna podesavanja za 3g mondo portal mi jos nisu stigla

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ko je rekao da treba da bude za DZ?6630 app napisao:Lobachewsky, zasto postavljas sad to pitanje kad je 3G konacno dosao a svi ste jedva cekali i sta ocekujete da bude za DZ? Ma dajte,onom kome odgovara neka koristi,dzabe da duzimo ovde ko kome sta odgovara i kome je sta skupo,nema poente

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
dakle evo danas sam poceo da koristim taj famozni 3G, mogu vam reci, nisam odusevjen
sve u svemu, nista posebno, ne znam ni sam sta sam ocekivao od toga
mondo 3G portal se sastoji od 4 kamere, par spotova, par filmova, 3 TVa... video poziv je jako los, zato sto su pomocne kamere jako slabe... e sad ne znam zasto, ali dok mi je telefon bio na dual modu, zvao me je buraz, onako obicno, i veza je pukla 3 puta pa sam ga vratio samo na GSM... eto sad samo koristim GSM i to je to...
ah da i ako neko slucajno zeli sebi da aktivira 3G a ne zna koji su parametri, da ih nebi cekali 100 godina od telekoma, bitno je da"
1.posaljete SMS poruku sa tekstom PRIJAVI na broj 733
2. sacekate potvrdan odgovor i obavestenje da ce vam parametri biti poslati
3. promenite APN u 3Gmondo
to je sve
e sad, 3G mondo sam probao i preko obicnog GPRS, verovali ili ne, IDE bez ikakvih problema, samo udara po usima... onda ovo sto mi imamo [sem video poziva] i nije pravi 3G, nek me neko ispravi ako gresim?

sve u svemu, nista posebno, ne znam ni sam sta sam ocekivao od toga
mondo 3G portal se sastoji od 4 kamere, par spotova, par filmova, 3 TVa... video poziv je jako los, zato sto su pomocne kamere jako slabe... e sad ne znam zasto, ali dok mi je telefon bio na dual modu, zvao me je buraz, onako obicno, i veza je pukla 3 puta pa sam ga vratio samo na GSM... eto sad samo koristim GSM i to je to...
ah da i ako neko slucajno zeli sebi da aktivira 3G a ne zna koji su parametri, da ih nebi cekali 100 godina od telekoma, bitno je da"
1.posaljete SMS poruku sa tekstom PRIJAVI na broj 733
2. sacekate potvrdan odgovor i obavestenje da ce vam parametri biti poslati
3. promenite APN u 3Gmondo
to je sve
e sad, 3G mondo sam probao i preko obicnog GPRS, verovali ili ne, IDE bez ikakvih problema, samo udara po usima... onda ovo sto mi imamo [sem video poziva] i nije pravi 3G, nek me neko ispravi ako gresim?
E Mirko ja sam isto juce aktivirao 3G,jer je i prenos podataka besplatan na 3g mondu?tako sam cuo,da je sve besplatno ako se ide preko 3Gmondo APN-a? Inace za nesto vise od pola minuta gledanja B92 skinulo mi je 1MB.. PS:kako si uspeo da udjes na 3G servise uopste preko GPRS,ja nisam mogao,pise da je pristup 3G portalu dozvoljen samo preko APN-a 3Gmondo
Streaming video i video call idu na 64k za sada,juce sam saznao od druga koji radi u telekomu..tako da jos uvek ne koristimo pun potencijal 3G servisa...a telekom je samo izbacio 3g ovako rano zbog marketinga kako bi pokazao da ce ispuniti obecano,tj da ce biti prvi operater koji ce uvesti 3g u srbiju...pa je pustio u rad 3g koji je jos uvek u test fazi...
E ovako, u Nisu je aktivan 3G i to samo na 50 metara oko trznog centra Kalca i u njemu, zato sto u ovom gradu postoji SAMO jedna bazna stanica ali ih to nije sprecilo da naplacuju pretplatu. Korisnik sam mts a i od danas sam probao 3G i za sve one koji misle da je mondo preko 3G mreze besplatan, znajte da nije, nego su samo pod opcijom 3G na MONDU besplatne stvari sto znaci, TV, kamere u BG, spotovi, i trejleri. Ostalo na MONDU se naplacuje.Ja ozbiljno razmatram da predjem na telenor, samo upredite sajtove ovih mreza i videcete o cemu je rec. MTS nije azurirala svoj sajt vec 2 godine, sve su stari modeli trelefona za automatsko konfigurisanje GPRS a novih nema nigde, podrske za 3G na sajtu nema nigde a i sta ce vam kada u svakom gradu ima po jedna bazna stanica. Sve u svemu, jos uvek se vidi da zaposleni u mts-u leze na drzavnim jaslama i rade kao u vreme 90tih godina.
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
-
- Mobil fan
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
e ljudi ovi iz telekoma ne znaju na Z400 da nameste 3g
mnogo sam se smejao kako su iznervirali druga...poslali ga u drugu filijalu hehehe
a postpejd je i njihov fon je kupljen...

mnogo sam se smejao kako su iznervirali druga...poslali ga u drugu filijalu hehehe
a postpejd je i njihov fon je kupljen...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Mobil fan