SMS... [sto je dzabe i bogu je drago]
- AleksandarNS
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44
Koristim Mobik odavno...nisam se ni setio da to podelim sa vama
sorry
Samo da potvrdim neke vase detalje...skida na 063 kod brata 60-80 para, radi na se k510i, kod mene na mom nece pa cim namestim javljam koliko je na 064(kao da je bitno???)...120 karaktera po poruci, ne moze vise nikako(a i ovo???)...nece ugasiti sajt, znaju oni skim imaju posla, to se sve radi na ugovor sa mrezama, verovatno(pogledajte voip i slicno...1cent/dzaba poziv za pola zemalja na fiksne i mobilne, i neki prepadi od 10 evra cisto da si im platio nesto pa trosis 6 meseci a na kraju ti propadne kredit)...mozda bude nekog naplacivanja kao na kredit kasnije, ali do tada pisi pisi pisi...
a jel zna neko neki drugi sajt za slanje sms(osim tog clickatell) ali da ima tu opciju da sam pises broj/ime?
Samo da potvrdim neke vase detalje...skida na 063 kod brata 60-80 para, radi na se k510i, kod mene na mom nece pa cim namestim javljam koliko je na 064(kao da je bitno???)...120 karaktera po poruci, ne moze vise nikako(a i ovo???)...nece ugasiti sajt, znaju oni skim imaju posla, to se sve radi na ugovor sa mrezama, verovatno(pogledajte voip i slicno...1cent/dzaba poziv za pola zemalja na fiksne i mobilne, i neki prepadi od 10 evra cisto da si im platio nesto pa trosis 6 meseci a na kraju ti propadne kredit)...mozda bude nekog naplacivanja kao na kredit kasnije, ali do tada pisi pisi pisi...
a jel zna neko neki drugi sajt za slanje sms(osim tog clickatell) ali da ima tu opciju da sam pises broj/ime?
- AleksandarNS
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44
Kakav ti to problem? nije mi se desavalo nista slicno...
Za korisnike linux-a kad posaljete sms na kraju reklame se zapuca slika, probajte da stiskate F5 u toku reklame, sam se ponovo loguje, upali 1-2 puta za redom ali posle toga vise ne...morate izaci skroz iz explorera ili firefoxa i ponovo uci...
Za korisnike linux-a kad posaljete sms na kraju reklame se zapuca slika, probajte da stiskate F5 u toku reklame, sam se ponovo loguje, upali 1-2 puta za redom ali posle toga vise ne...morate izaci skroz iz explorera ili firefoxa i ponovo uci...
@escobar: meni se to desilo, pa sam probao da posaljem sebi "asdf" i i dalje mi izbacivao to, pa sam krenuo na sajtu da trazim FAQ, preslistao sam to, nista nisam nashao, loginovao sam se ponovo i sve je radilo
.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- mikilegenda
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
Bas sam baksuz. Danas sam se registrovao, ali sam na kraju ukontao da Srbija vise nema ad sponzora tako da nema nista od slanja besplatnih SMS-ova
Evo je ovde pokrivenost, a slanje radi samo za one zemlje koje zu oznacene PLAVOM bojom:
http://mobik.com/coverage.htm
Ostaje nam nada da ce se mozda pojaviti novi sponzora, ali s obzirom na to da sam se ja registrovao...
Zao mi je, ali mislim da se moj maler preneo na sve vas

http://mobik.com/coverage.htm
Ostaje nam nada da ce se mozda pojaviti novi sponzora, ali s obzirom na to da sam se ja registrovao...
-
eXtreme_Symbian
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 07. Apr 2007. 21:23
- Kontakt:
daj posaljite mi taj jar fajl ne mogu da ga skinem izbacije mi security eror i nikako da udjem na onaj link mejl je sasa0162004@yahoo.com