SMS... [sto je dzabe i bogu je drago]

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@Venom: kada bi izbacili srbiju sa liste, ja mislim da ne bi bilo nikakvih problema :D :lol: :D :D
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ljudi opustite se,opet sve funkcionise,izgleda da su samo vrsili neke prepravke. :D :D :D :D :D :D

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Sta dalje da se kaze.. :lol:

Dok nisam postovao link na forumu bilo je sve ok, ali Srbi OPET opravdavaju svoju naciju... :lol:

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

Dexter napisao:Tvoj broj?! Kako je to moglo da se desi kad ti ubacujesh sam ime/broj koje zelish?
o da desilo se. bez obzira sto sam ubaio druge podatke,svemoguci siemens(ni sam ne znam kako je ta kanta to provalila) je prepoznao moj broj i nije mi bilo bas prijatno zbog toga. :shock:
jel sapunjate macora?

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

Koristim Mobik odavno...nisam se ni setio da to podelim sa vama :lol: :lol: :lol: sorry

Samo da potvrdim neke vase detalje...skida na 063 kod brata 60-80 para, radi na se k510i, kod mene na mom nece pa cim namestim javljam koliko je na 064(kao da je bitno???)...120 karaktera po poruci, ne moze vise nikako(a i ovo???)...nece ugasiti sajt, znaju oni skim imaju posla, to se sve radi na ugovor sa mrezama, verovatno(pogledajte voip i slicno...1cent/dzaba poziv za pola zemalja na fiksne i mobilne, i neki prepadi od 10 evra cisto da si im platio nesto pa trosis 6 meseci a na kraju ti propadne kredit)...mozda bude nekog naplacivanja kao na kredit kasnije, ali do tada pisi pisi pisi...

a jel zna neko neki drugi sajt za slanje sms(osim tog clickatell) ali da ima tu opciju da sam pises broj/ime?

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

U poslednje vreme mi daje neka obavestenja da ne mogu da posaljem sms, navodno postoje neke reci koje nisu pristojne ili tako nesto...
A napisem obicnu poruku kao i do sada...
Jer ima mozda neko ovaj problem? :unsure:

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

Kakav ti to problem? nije mi se desavalo nista slicno...
Za korisnike linux-a kad posaljete sms na kraju reklame se zapuca slika, probajte da stiskate F5 u toku reklame, sam se ponovo loguje, upali 1-2 puta za redom ali posle toga vise ne...morate izaci skroz iz explorera ili firefoxa i ponovo uci...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@escobar: meni se to desilo, pa sam probao da posaljem sebi "asdf" i i dalje mi izbacivao to, pa sam krenuo na sajtu da trazim FAQ, preslistao sam to, nista nisam nashao, loginovao sam se ponovo i sve je radilo :) :wink: .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Jbm li ga sta je... Ponekad mi radi, ponekad ne! :unsure:
Ko zna mozda ovi sa mobika nisu znali kako da se zastite od gradjana Srbije pa su uveli kao neki bag samo kad mi saljemo... :lol:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Tako je i kod mene,mada u zadnje vreme mi stalno prijavljuje neku gresku! :cry:
[off]-Dario,tek sad vidim da nemas vise ono "asdf",kako si promenio nick,i ako nije tajna sta ti to uopste znaci? :wink:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Danas kad sam pokusao da saljem kaze da navodno nasa zemlja kao nema sponzora, i blokira mi SMS... Sta je sa vama? Jer ima neko slicnih problema...? :unsure:

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Meni isto ceo dan blokira poruke,neznam zasto???? :dry: :uhuh: :dry: :uhuh: :dry: :dry: :dry: :dry:

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

meni isto...ceo dan message blocked....do cega moze da bude?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Takodje,isti problem...Eh,bash shteta al' bilo je lepo dok je trajalo... :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

i tako ja danas nisam ama baš ništa poslao...u stvari jesam još jutros ali sada...ništa
tako ti je to kada me neće sponzori
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Kao sto kaze Dexter.. Bilo je lepo dok je trajalo!

Ostaje nam da se nadamo da nije u pravu, sta drugo reci... :unsure: :smutny:

Koliko sam kesha ustedeo preko mobika ni sam neznam vishe... :)

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Bas sam baksuz. Danas sam se registrovao, ali sam na kraju ukontao da Srbija vise nema ad sponzora tako da nema nista od slanja besplatnih SMS-ova :( Evo je ovde pokrivenost, a slanje radi samo za one zemlje koje zu oznacene PLAVOM bojom:
http://mobik.com/coverage.htm

Ostaje nam nada da ce se mozda pojaviti novi sponzora, ali s obzirom na to da sam se ja registrovao... :uhuh: Zao mi je, ali mislim da se moj maler preneo na sve vas :P :D

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Niko nije ni mislio da ce sponzor za Srbiju dugo da zivi :lol: :D .

eXtreme_Symbian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Apr 2007. 21:23
Kontakt:

Post od eXtreme_Symbian »

daj posaljite mi taj jar fajl ne mogu da ga skinem izbacije mi security eror i nikako da udjem na onaj link mejl je sasa0162004@yahoo.com

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Ja nista nisam dobio na mob. Registrovao sam se sve je ok ali nista nisam dobio???? :shock: Jel trebam da imam upaljen gprs?
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Odgovori