Da li ste primetili da u poslednje vreme telekom siri ponudu svojih telefona,paketa itd i to je bas super (konkurencija je cudo!!!)
ali tu postoji i jedan problem zbog loseg marketinga malo ljudi uopste zna za te akcije,npr n73me jos nema u ponudi na sajtu,a kamoli 6288,ili recime pocetkom januara telekom je davao samsung d900 uz bel200/400/1000!
Kladim se da je jako malo ljudi znalo za ovo?
Telekom-marketing?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Telekom-marketing?
D500&E71
Loki, aj' ne bilo ti teško, pa ih pozovi i pitaj šta od aparata imaju trenutno u ponudi. Samo će ti se ka'sti ...
Iako sam dugogodišnji MOBTEL/Telenorov korisnik, ponuda za 50 EUR za N73 ME mi je bila sumanuto privlačna. Ne pozovem prvi dan, pozovem sutradan, devojčica mi kaže - bilo je juče, danas još ima u (čini mi se) Kragujevcu i Nišu par komada, ali nema preko MT:S Express-a. Par dana posle toga, u priči sa kolegom shvatim i da je on zvao i da kad je on zvao nije bilo više ni jedne.
6288 nisam jurio ... jer mi ponajmanje trebaju DVA postpaid broja na dve godine, ali ljudi kažu da je tu bilo nekih opakih odlaganja i da je opet sve što je stiglo otišlo za dan-i-po.
Poenta - oglašavali bi oni, da imaju ... ali nemaju ...
Još jednom te molim, ne daj mi da lažem ... pozovi 789 pa se raspitaj šta imaju u ponudi, tj. šta je ono što bi danas mogao da odeš i da kupiš u bilo kom prodajnom mestu, ili šta bi mogli da ti isporuče na kuću. Meni iskreno kombinacije "ima još tri komada u Mojmilovu, kod Pere ... ali požurite" ne odaje utisak ozbiljnog pristupa, a tako velika firma bi trebalo da ga ima ...
Iako sam dugogodišnji MOBTEL/Telenorov korisnik, ponuda za 50 EUR za N73 ME mi je bila sumanuto privlačna. Ne pozovem prvi dan, pozovem sutradan, devojčica mi kaže - bilo je juče, danas još ima u (čini mi se) Kragujevcu i Nišu par komada, ali nema preko MT:S Express-a. Par dana posle toga, u priči sa kolegom shvatim i da je on zvao i da kad je on zvao nije bilo više ni jedne.
6288 nisam jurio ... jer mi ponajmanje trebaju DVA postpaid broja na dve godine, ali ljudi kažu da je tu bilo nekih opakih odlaganja i da je opet sve što je stiglo otišlo za dan-i-po.
Poenta - oglašavali bi oni, da imaju ... ali nemaju ...
Još jednom te molim, ne daj mi da lažem ... pozovi 789 pa se raspitaj šta imaju u ponudi, tj. šta je ono što bi danas mogao da odeš i da kupiš u bilo kom prodajnom mestu, ili šta bi mogli da ti isporuče na kuću. Meni iskreno kombinacije "ima još tri komada u Mojmilovu, kod Pere ... ali požurite" ne odaje utisak ozbiljnog pristupa, a tako velika firma bi trebalo da ga ima ...
Samsung Omnia HD 8GB
- loki13
- Expert
Jorgovan, pa da o tome ti i pricam,pocetkom januara moj rodjeni brat je uzeo preko njih samsung d900 na bel 200 za nekih 10.000+pdv (oko 12.000 sve ukupno),a ja za taj model u ponudi telekoma uopste nisam znao da postoji!
Trenutno u ponudi imaju : 1112,6070,6233,k310,k510,k610,sams x660,z400,x510 (ali ne svugde-tako mi je rekla) i to bi bilo to!
Za n73me,d900,6288 mi je rekla da su bile BLIC promocije sa manjim zalihama (znaci da traje maximum 3-4 dana) i da u buducnosti planiraju jos takvih akcijam,a modele nije htela da kaze
! Ali opet bi trebalo da budu neka visa klasa,gledajuci ove prethodne,mozda p990i 
Trenutno u ponudi imaju : 1112,6070,6233,k310,k510,k610,sams x660,z400,x510 (ali ne svugde-tako mi je rekla) i to bi bilo to!
Za n73me,d900,6288 mi je rekla da su bile BLIC promocije sa manjim zalihama (znaci da traje maximum 3-4 dana) i da u buducnosti planiraju jos takvih akcijam,a modele nije htela da kaze

D500&E71
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13
Guerrilla marketing, as described by Jay Conrad Levinson in his popular 1984 book Guerrilla Marketing, is an unconventional way of performing promotional activities on a very low budget. Such promotions are sometimes designed so that the target audience is left unaware they have been marketed to and may therefore be a form of undercover marketing (also called stealth marketing). The ethics of guerilla marketing have often been called into question due to an alleged deceptive, misleading, or subtle nature of the campaigns.loki13 napisao:Za n73me,d900,6288 mi je rekla da su bile BLIC promocije sa manjim zalihama (znaci da traje maximum 3-4 dana) i da u buducnosti planiraju jos takvih akcijam,a modele nije htela da kaze! Ali opet bi trebalo da budu neka visa klasa,gledajuci ove prethodne,mozda p990i
http://en.wikipedia.org/wiki/Guerrilla_marketing
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
A kada je to mt:s davao d900?????? Sem ako ne mislis na to sto ih je prodavao Roaming..... e to je vec druga stvar isto kao i 6288 to je prodavao Comtrade, nisi mogao da ih kupis u mt:s poslovnicama.
E sad sto se tice N73me tja imali su nekih 1500 komada i to su naravno prodali za dan (ili dva u nekim manjim mestima) ko se nije javio na vreme ..... mislim ipak oni svoj oglas objavljuju u svim dnevnim novinama preko cele strane pa ko ga ne primeti
BTW pomenuti N73 je moj bata dobio na sledeci nacin: video oglas unovinama i rekao
nish posebno e a onda... vracam se sa posla tog dana i u busu vidim devojku koja je upravo kupila paket zamolim je da mi pokaze sta je sve dobila i vidim da je ME da uz njega idu ad-41, hs-28, ca-44 i kartica od 2GB, sve skupa poprilicno para ako se dokupljuje, uzmem telefon i narucim bratu njegov primerak (paket dobio posle dva dana) ....
E sad sto na sajtunema informacija paaaaa sa jedne strane Telekom je too a sa druge procenat korisnika koji se informisu na taj nacin je zanemarljiv (zao mi sto to opet moram da ponovim ali bre ljudi ovo je zemlja Srbija)
Ajd da ubacim ne sto korisno od sutra (tj vec od danas) Samsung z230 kod mt:s-a uz bel 200/400/1000
E sad sto se tice N73me tja imali su nekih 1500 komada i to su naravno prodali za dan (ili dva u nekim manjim mestima) ko se nije javio na vreme ..... mislim ipak oni svoj oglas objavljuju u svim dnevnim novinama preko cele strane pa ko ga ne primeti

BTW pomenuti N73 je moj bata dobio na sledeci nacin: video oglas unovinama i rekao

E sad sto na sajtunema informacija paaaaa sa jedne strane Telekom je too a sa druge procenat korisnika koji se informisu na taj nacin je zanemarljiv (zao mi sto to opet moram da ponovim ali bre ljudi ovo je zemlja Srbija)
Ajd da ubacim ne sto korisno od sutra (tj vec od danas) Samsung z230 kod mt:s-a uz bel 200/400/1000
- loki13
- Expert
skeptichni chicha, sto se tice d900 nije isao preko roaminga vec preko telekoma (mts),znaci moj brat posle Nove godine otisao u poslovnicu da vidi sta imaju od modela,i kao novo u ponudi samsung d900 (recimo da je bio od 05.01.-15.01.) i uzeo ga je uz bel 200 za nekih 12000 din (sa pdv-om)!
D500&E71