Portal Moj Telenor od sada i za pre paid korisnike
Portal Moj Telenor od sada i za pre paid korisnike
Do sada je bilo samo za post paid, a sada je za sve. Nije lose, imate pregled svih aktivnosti na vasem broju i to detaljno i pregledno. Ja sam aktivirao i radi.
https://www.telenor.co.yu/portal/
https://www.telenor.co.yu/portal/
Stvarno po pitanju usluga telenor svakako bezi od telekoma dosta...Ovo jos jedna od 1oo.ooo onih sitnih stvari zbog kojih ostajem kod Norvežana
Takođe primetio sam da prepaid korisnici preko moj Telenor portala mogu da ostvare ustedu za sms - na prepaid paketima sms = 2.2din + pdv (2.6din), a kada se salje sa portala web2sms = 1.5din + pdv(1.77din)....
jes' da nije nesto mnogo.. ali 30% jeftinije...Ko pise mnogo poruka moze puno da znaci...(a pogotovu posle 1. juna)

Takođe primetio sam da prepaid korisnici preko moj Telenor portala mogu da ostvare ustedu za sms - na prepaid paketima sms = 2.2din + pdv (2.6din), a kada se salje sa portala web2sms = 1.5din + pdv(1.77din)....
jes' da nije nesto mnogo.. ali 30% jeftinije...Ko pise mnogo poruka moze puno da znaci...(a pogotovu posle 1. juna)

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ja sam na postpaid-u i stvarno je ekstra stvar,nisam znao za ovo!:oops:
Mozes da vidis sve al bas sve,kad si zvao nekoga,koga si zvao,koliko si pricao s njim,koliko si potrosio kesa za svaki poziv,kad si i koliko poruka poslao,znaci ceo listing!:o
Mozes da vidis racune i pre nekoliko meseci....
Bas mi je trebalo ovako nesto,stvarno extra stvar!
Mozes da vidis sve al bas sve,kad si zvao nekoga,koga si zvao,koliko si pricao s njim,koliko si potrosio kesa za svaki poziv,kad si i koliko poruka poslao,znaci ceo listing!:o
Mozes da vidis racune i pre nekoliko meseci....
Bas mi je trebalo ovako nesto,stvarno extra stvar!

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- McLaren F1
- Ex-Moderator
MMS Library - Naplata poslatih MMS poruka
MMS Library
"MMS Library je deo portala zadužen da korisnicima omogući slanje multimedijalnih poruka (MMS) putem računara. Ovaj vid manipulacije multimedijalnim sadržajem za mobilne aparate mnogo je komforniji od onog putem samih telefona, jer osim lakoće korišćenja, nudi više interesantnih opcija, kao i daleko veći memorijski kapacitet za čuvanje sadržaja. Od 31. maja 2007. godine poslate MMS poruke naplaćivaće se 10 dinara (bez PDV-a)."
Od sada, u okviru Portala Moj Telenor, u sekciji Usluge, mozete aktivirati sve Telenorove Tarifne dodatke direktno putem portala!
"MMS Library je deo portala zadužen da korisnicima omogući slanje multimedijalnih poruka (MMS) putem računara. Ovaj vid manipulacije multimedijalnim sadržajem za mobilne aparate mnogo je komforniji od onog putem samih telefona, jer osim lakoće korišćenja, nudi više interesantnih opcija, kao i daleko veći memorijski kapacitet za čuvanje sadržaja. Od 31. maja 2007. godine poslate MMS poruke naplaćivaće se 10 dinara (bez PDV-a)."
Od sada, u okviru Portala Moj Telenor, u sekciji Usluge, mozete aktivirati sve Telenorove Tarifne dodatke direktno putem portala!
djuice user permanently deactivated.
U delu Portala 'Korisnicki Servis / Aktivacija usluga' sada svaki pre paid korisnik Telenor mreze moze videti i status servisa aktiviranih na svom broju, GPRS, MMS, Govorna posta, Missed Calls...
Aktivacija/deaktivacija pojedinih servisa, reset lozinke za Govornu postu, od sada se realizuju trenutno, odnosno nije potrebno cekati odredjeni vremenski period za realizaciju zahteva.
Aktivacija/deaktivacija pojedinih servisa, reset lozinke za Govornu postu, od sada se realizuju trenutno, odnosno nije potrebno cekati odredjeni vremenski period za realizaciju zahteva.
djuice user permanently deactivated.
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Bilo bi jos bolje kada bi pristup telefonskom imeniku omogucili i registrovanim pri-paid korisnicima i kada bi imenik sadrzao post-paid i registrovane pre-paid brojeve. U DK internet izdanje Belih strana sadrzi brojeve mobilnih telefona (post-paid), a operateri su duzni da podatke osvezavaju svakih nekoliko dana. To u prevodu znaci da svako ko je iole snalazljiv s internetom moze bez problema da nadje neciji broj mobilnog ili kucnog telefona, adresu... i to samo na osnovu imena.