Telenor - Nove cene Tarifnih Dodataka

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

na tv ide i dalje reklama sa starim cenama.to bi trebalo da izmene da se ljudi ne zbune kao :uhuh: :chytry:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Malo im je internet skup ali dobro de oni ocigledno pucaju na one kojima je SMS najbitniji vid komunikacije, dakle na mladju populaciju na koju bi verovatno mogao na pocetku i Mobilkom da se usredsredi), ..... samo ne znam koliko im se isplati da kopiraju Telekomovu praksu da za svaku uslugu da bar malo nizu cenu, mislim kvare imidz :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

djuice napisao:Dodaj SMS 400 = 279,00 - 1 SMS > 0,70 din. (pre paid!) i 0,35 din. (post paid!) bez PDVa. Ovo mi je povoljnija cena poruke od SMS 600 (0,55 din. bez PDVa po poruci) kod Telekoma, ili sam se nesto preracunao? :?
Za sada je tako, ali sve zavisi od promotivnog perioda (50%) koji za sada traje do prvog juna... videcemo kako ce posle da srede cene za postpaid. Ne verujem da ce cene biti iste i na postu i na prepaidu...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Zna li neko kakve ce cene za dodatke biti posle 1.juna ?Najvise me zanima omiljen broj 8) Posto imam i prepaid i post paid broj nije mi mnogo bitna razlika - na jedan cu uplatiti sigurno , samo me orijentaciono zanima ako ima nekih naznaka o ceni .

Hvala unapred 8)

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Pe'sto osamdeset marke sve košta u marke ... po tri'es' dva u dinari ako 'oćeš, jer nama je mnogo otišlo ...

Aman, danas je 30.05., kud smo čekali 48 meseci, ajd' da sačekamo još 48 sati, pa ćemo da vidimo sve ... da li će biti, kako će biti ... očigledno je da i oni koji znaju neće ili ne smeju da nam "odaju" podatke, a meni iskreno 48 sati ranije saznanje nije kritično ...

Opušteno ... petak je tu ... 8)
Samsung Omnia HD 8GB

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

skeptichni chicha napisao:samo ne znam koliko im se isplati da kopiraju Telekomovu praksu da za svaku uslugu da bar malo nizu cenu, mislim kvare imidz :D
Aha... to je jako lose, snizavati cene... to korisnicima nikako ne prija. :uhuh:

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

djuice napisao:
Aha... to je jako lose, snizavati cene... to korisnicima nikako ne prija. :uhuh:

mora da je izuzetno tesko biti ti

24/7 sva ta ironicnost, zajedljivost, detinjasto odgovaranje.... izbijaju ti kroz svih 10 prstiju na rukama

full time job, nema sta

treba ti dati beneficirani radni staz i neki orden za mucenika
ne znam kako izdrzavas sam sa sobom

smaras bre, idi leci se

covek je hteo da kaze da ne lici na telenor da cicijasi kao telekom sa snizenjima nego da ocekuje da ce sledece snizenje biti takvo da telekom nece moci da isprati

djuice
Banned

Post od djuice »

batancev napisao:

covek je hteo da kaze da ne lici na telenor da cicijasi kao telekom sa snizenjima nego da ocekuje da ce sledece snizenje biti takvo da telekom nece moci da isprati
A ti zastupas njega u svojstvu... cega? Pravobranioca? Ako nekome nesto smeta sam neka se izjasni. Ja se vodim time... :)

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

djuice napisao:
A ti zastupas njega u svojstvu... cega? Pravobranioca? Ako nekome nesto smeta sam neka se izjasni. Ja se vodim time... :)

pa evidentno zastupam samog sebe kada kazem da smeta

cim sam se javio, zar ne...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A sto Telekom ne bi mogao da isprati svako snizenje? Mogu svi operateri da doguraju do 0.1 pare za sat vremena razgovora ako to jako zele. Oni gledaju koja cena ce im sto brze vracati ulozeno, i kroz kakve usluge ce oni od korisnika sto brze da uzimaju sto vece sume novaca.
U jednom sam postu vec i rekao koji je recept. Daj puno toga, po povoljnoj ceni, ali ipak ne daj dovoljno. Nateraj korisnike da troshe vishe nego inace.
Primer, ako razgovor kosta 10 din/minut, ja za 1000 din (neka to bude mesecni limit) dobijem 100 minuta. Naravno da cu da se trudim da sto manje trosim (ne racunam tarifne dodatke, pakete i gluposti). Ali ako mi kazu da minut sad kosta 7 dinara, i da ako uplatim 1000 din odjednom dobijem jos 30 minuta besplatno i 100 poruka, naravno da cu opet da uplatim cim potrosim, jer dobijam vishe a za iste pare. Samim tim, promenice mi se navike u koriscenju telefona, i bicu prinudjen da trosim vishe. I to je cela mudrost.
Jako mi se svidela ova Telekomova akcija 980+, i sad ako to sve proradi kako treba, u oktobru bih ja trebalo da dobijem 600-1000 din kredita extra i 300-500 SMS-ova. Pa ko ne bi uplatio.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

negde ti se usput tu izgubila ekonomija njihovog rada jer zasto bi naglo snizavali cene kada mogu mic po mic? :?

i druga stvar telekom se upravo zaduzio kod city banke za 700mil. evra za kupovinu tel.srpske i operatera u cg pa onako odokativno ne verujem da ce moci da spusta cene doveka

treba te kredite vratiti, ej bre nisu to male pare

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne bojim se ja za Telekom, jer kupovinom tih operatera dobice jos jedan odredjen broj korisnika cije ce pare kao i nase da se slivaju u Telekomovu kasu. Prema tome, ulozeno ce brzo da se vrati.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

tesko da ce im se ista bzo vratiti jer je u cg trziste popunjeno preko 100%
a u RS ljudi nemaju hleb da jedu a ne nesto drugo
tamo privreda i ne postoji

ali to je vec offfff
Remember, remember
The 5th of November

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Krece novi ciklus uplate tarifnih dodataka :) , promo period je istekao u ponoc... Obrisali mi 5MB, nisam mogao da ih potrosim pa to ti je. Da su mi dali jos desetak minuta fore. Ali nema veze, sve u svemu isplatilo se jer sam uplatio 50... A poruke i vecernje sam ispucao na vreme :roll:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pokušao sam jutros oko 7 da ubacim novi tarifni dodatak nije htelo.čekam sada 9 sati ili pak 10 pa da probam ponovo.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

china_town
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13

Post od china_town »

Ja sam probao sad(9:32) i josh uvek nemoze da se aktivira tarifni dodatak... Stigla mi je poruka u kojoj pishe: Postovani, zbog zavrsetka promotivnog perioda, tarifne dodatke mozete aktivirati od 1.6. Vas telenor. Probacu za sat dva ponovo...

Sada je sve ok, uspeo sam da aktiviram tarifni dodatak bez problema...

djuice
Banned

Post od djuice »

Od danas vaze i neka nova pravila u vezi sa aktivacijom tarifnih dodataka.

Da li mogu da kupim više istih tarifnih dodataka?
Ne. Postpaid korisnik može da aktivira samo jedan tarifni dodatak iste vrste u toku jednog obračunskog perioda. Prepaid korisnik može da aktivira samo jedan tarifni dodatak iste vrste u roku od trideset dana od dana aktivacije.

Da li se naplaćuje promena u tarifnom dodatku Dodaj Omiljeni broj i da li ga je moguće promeniti?
Da, svaka promena broja se naplaćuje 123 din, a Omiljeni broj je moguće aktivirati tri puta u toku jednog meseca.

Kako se ove usluge mogu aktivirati odnosno deaktivirati?
Osnovni način je slanjem SMS poruke na broj 9000, a tarifne dodatke možete i aktivirati pozivanjem Telenor Call Centra, ili na portalu Moj Telenor. Isti način važi i za deaktivaciju.
djuice user permanently deactivated.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Korak napred... nazad dva... bez veze totalno... i nemogućnost dodavanja više tarifnih dodataka, što je totalni nonsens i apsurd, i naplaćivanje promene broja po punoj ceni i to bez bar 1 besplatnog...

I dodje petak šta bi sa tim iznenadjenjem... nadam se da nije ovo :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

decko se malo zeznuo
tako to ide sa trcanjem pre rudu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nista zato bice bolje sledeci put

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ja sam ubacio sada omiljeni broj noćne razgovore i sms 200 i sve mi radi bre.mora da su mislili da ne može npr da se kupi sms 50 pa sms 50 i slično

Odgovori