065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

nokia 6233 kod telekoma, nije kodirana, znam jer je imama.

chicha hoce li biti nekih telefoncica kod mts-a u skorije vreme :) do sad si sve pogadjao ;)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nije on nista pogadjao nego je sve znao, a i to zahvaljujuci insajderu. Dobro, treba imati svog coveka unutra ubachenog kao krticu.
Cekamo dalje poteze nashih vajnih operatera.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

uzeo sam broj sa kontrolom troskova, na ugovor, eto cisto da isprobam, ionako moze da se raskine kad god hoces. jos uvek nisam isprobavao da li mogu tarifni dodaci, nije mi to ni toliko bitno, javicu kada pokusam da aktiviram neki od njih.
mogu samo da kazem da sam zadovoljan kako se sporo trosi 100mb namenjenih za prenos podataka. inace, kada se ukuca kod *105# dobije se preostala kolicina ali u dinarima. u startu se dobije oko 4833 din sto odgovara 100mb, a ja sam za 5 sati drndanja, skidanja par aplikacija i gledanja gomile stranica uspeo da potrosim jedva 300din. pretpostavljam da je uz neku normalnu potrosnju i pod uslovom da imate adsl ili kablovski kod kuce ovo dovoljno za one koji ne mogu bez neta. za 500din mesecno sa pdv-om rekao bih da je odlicno, pogotovo jer takav paket kod nas ne postoji.
za sada mi je kartica na stand by, ali vrlo je moguce da cu je ubaciti kao redovan broj umesto klasicnog mts prepaida ali kada istrosim free poruke i ostalo. do tada nek se gomila svaki mesec po 1000din :) sve u svemu prilicno sam zadovoljan, a i broj je lep 066/000-xyz.
ako bude nesto zanimljivo, javljam.
::luv phonez::

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Na 066 Premium postpaid ne radi provera stanja preko *797#. (iako radi za "stari" postpaid - MIX, BEL...)

Trenutno nije moguce dobiti informaciju o stanju.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Cek ako uzmem broj na ugovor kod raskida nema onog od 3 meseca ?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

madness99, kakva 3 meseca? Ako imas ugovor bez obaveze, mozes u svakom momentu da ga raskines.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

a sta znam,npr kod vipa je tako ne moze bez 90 dana da ste korisnik... pa reko da nemam ponovo problem jer hocu sto pre da se otarasim ovih kretena sa Telenora :x :x :x

Owim
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 05:53

Post od Owim »

Proverena info sa 789 uz više kunsultacija supervizora: tarifne dodatne JESTE moguće koristiti na 066 postpaid sa kontrolom troškova! Po inicijalizaciji broja mora da prođe max 14 dana da bi sve usluge bile aktivne, i možda ova još nije kod tebe. Pozovi 789 i traži da napišu nalog za aktivaciju TD!

Prema više puta proverenoj info, kad aktiviraš SMS TD, možeš da ga proveravaš U REALNOM (ili skoro realnom) vremenu sa *103# broj preostalih SMS. Kad aktiviraš MIN TD (minuti u MTS mreži) možeš da proveriš pozivom kod operatera koliko je ostalo minuta (ili sekindi) - skoro real time.

Nije moguće kreditirati prepaid broj. Moguće koristiti sve druge VAS usluge (sa kratkim SMS kodovima): parking, mediji...

Roming kao za prepaid, odmah aktivan.

Kad bi samo postojao dodatak razgovore van mreže, to bi bio vrh i potpuno nadmašena MIX 1000 ponuda.

Da li sam nešto propustio od pitanja? Rečeno mi je da je ovo proverena info u tehničkoj službi i da je informacija validna.

Javi šta si uradio kada pozoveš 789 i zatražiš da napišu _nalog_ za aktivaciju TD. Hvala!

pejo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Sep 2008. 21:48

Post od pejo »

Kod 065 pocetna numeracija ne moze da pocinje sa 0 , 1 , 6 , 7

Prepaid 065 kartice sve pocinjui sa 6 i mogu da budu samo prepaid

066 kartice pocinju sa 0 i 1 i prepaid su do 1 decembra ,a ako neprebacis karticu u postpai gasi se

Inace pocetna numeracija koja u 065 nemoze da se koristi je

0 , 1 - prepaid
6 - postpaid kod 064
7 - biznis korisnici

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

stani nisam baš shvatio ovo za 0 i 1. a 6 je valjda normali prepaid :?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

jeli to sve od rezervisanih numeracija za 64 i 65 ili ima još neka, zanima me...

a ovi biznet koje mogu dobiti brojeve? jel samo 0648 i 06464 ili još neke, i dali mogu birati?

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Pa biznet mogu da dobiju manje više šta god žele ove numeracije su samo rezervisane za njih....
Uostalom 064 i onako ne možeš da biraš a 065 možeš ako je nešto za izbor ostalo...

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Nesto sam danas video u BLICu,ako se ne varam u petak 19. MTS i BLIC poklanjaju neki vaucer,koji korisnicima 066 donosi do kraja godine jos po 500 dinara kredita mesecno.Dakole,19. svi na kioske po BLIC ;)

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Na 066 Premium ne moze da mi se aktivira TD(tarifni dodatak).

3 poruke i vraca se da je odbijeno, 2x operateri pisu nalog za reklamaciju.. I jos cekam 8)

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Ja imam problem na Premiumu nikako ne mogu da proverim stanje ni sa *797# niti sa *109# da li neko ima predlog kako da resim ovo?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Probaj da zovneš korisnički servis. možda oni imaju prijedlog :D

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

tek sledece sedmice ce resiti problem sa 797 proverom stanja.

do tada, timeri u ruke i paznja na 60+1 :P

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Pinocio,
O cemu se radi u Blicu? Hajde prekucaj tekst ako te ne mrzi. Ne bi bilo lose da nam i to poklone :)
::luv phonez::

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

E jbg,bacio sam novine.Samo kupi Blic u petak,i verovatno ces dobiti neki vaucer sa recimo tajnim kodom.Nemam 066 pa i nisam nesto posebno obracao paznju na sve to!!!

antibiotik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Sep 2008. 06:51

Post od antibiotik »

skeptichni chicha napisao:Što se tiče Mondo foruma tuinformacije daju ljudi iz korisničkog (ne baš oni koji se javljaju na 789 ali nisu ni ovi daleko od njih) a oni obično poslednji dobiju informaciju (neretko od samih korisnika koji ih pitaju :lol: ) neki dan pre njih dobiju info prodavci pošt oni moraju da se upznaju sa time pre nego što počne ali u svakom slučaju obzirom da tu postoje najveće mogućnosti da info procuri onda se to odlaža koliko god je moguće eh teško je računati na lojalnost ljudi koje si zaposlio preko omladinske zadruge :uhuh:
Kahm, kahm. Naterao si me ovim postom da se registrujem, iako s vremena na vreme pratim forum kao gost. Naime, iako ti priznajem da si dosta dobro informisan, ovde si pogresio. Kao radnik Telekoma(pre par godina CC, a sad Biznet sluzba), moram da kazem da jedini koji informacije dobijaju cesto i posle korisnika jesu agenti CC 789. Svi ostali dobijaju informacije daleko pre korisnika, dok su odredjene tarife/usluge/promocije itd. jos u fazi pripreme. Naravno, kao i u svakoj ozbiljnijoj firmi to se radi preko mail-a. Pozz ;)

Odgovori