Telenor kupio Mobi63

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@Roy Fokker:
Smej se ti, smej... ono nisam ja napisao, vec je kopirano sa B92 cinimi se, jer se o tom sajtu diskutovalo u tom trenutku... a sad ti sto ne pratis to je druga prica.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

b_udder napisao:jeste li videli ovo:
http://www.mobtel.co.yu/?section=services&page=103
..... konacno su pojednostavili setovanje gprs-a...
E to sam upravo i ja hteo da kazem... :)

Polako ljudi,ljudi rade...Sachekajte nedelju dana barem da sve dodje na svoje mesto pa ce biti i paketa i mozda nove tarife ( al teshko ) i tako.. 8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sachekajte nedelju dana barem da sve dodje na svoje mesto pa ce biti i paketa i mozda nove tarife ( al teshko ) i tako.. Ma mi hocemo sve i odmah!!!!!!!!!! :D . Salu na stranu,ja stvarno ne razumem:'polako ljudi tek su stigli',a mozda su otisli prvo u Gucu da bolje upoznaju srpski narod,da vide koji paket nama najvise odgovara :lol: :wink:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,pa u svakom sluchaju nemojte ochekivati sada drastichne promene u trenutku...Prvo ce sve da preimenuju u Telenor,da se smeste i da se pobrinu o zaposlenima..Ona ce da proispitaju cene ( al chujem da ce teshko spustiti cene ) ,uvesti josh koji paket da pariraju Telekomu i tako..

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

preimenovali su stigla je danas poruka od telenora tipa dobrodošli itd. nadam sam se ono tipa smanjili smo cene i ostalo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Danas sam dopunio kredit preko vaucera. Malo su izmenili (na obavestenju o dopuni ne pise koliko imas na racunu vec samo da je uspesno izvrseno). Kredit se proverava naravno na *121#, a vreme isteka na *131#

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

da li su cenu vaučera promenili ili je pak ostala ista ono 210din ili beše 220?
ili je pak 200 kao i na E dopuni.
kod telekoma mi se svidja to što su ubacili dopune i za 50 din hehe
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Info - podešavanja
Postojeća podešavanja kao i naziv operatera na displeju Vaših telefona do daljnjeg će ostati nepromenjeni.

izvor: www.mobtel.co.yu

Sto bi trebalo da znaci da ce MOBTEL jos dugo, dugo ostati na nasim ekranima!!!! :angry:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

dusanN70, na mojem telefonu nema vise natpisa MOBTEL :P :D

Slika

Ovakav ce biti naziv Telenor SRBIJA,ovo sam video kod jednog korisnika na burek forumu,njemu ne pise vise MOBTEL nego mu je promenjeno u Telenor SRBIJA,nije on sam to radio nego oni iz Telenora.Pa sam ja dosao na ideju da napravim logo za moj telefon,dok ne promene to MOBTEL(ne mogu vise gledam :D ) Znaci da ce ipak zameniti to MOBTEL
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

OK, moguce!!! Ali to ce sigurno prvo uraditi sa karticama novijeg datuma, ove starije ce kasnije doci na red!!! Ja moju imam 8 godina, ali ko ceka doceka!!!
Pozz za milan91

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Naziv operatera na display je snimljen na memoriji telefona tako da ce (najverovatnije) ostati tako do kupovine novijeg telefona.
Postoji kod koji ima svaka mreza i kartica ga prima. Taj kod se u telefonu prevodi u naziv operatera koji je vezan za taj kod. Nazivi operatera su snimljeni u memoriji telefona. Na siemensu je omoguceno da Mobtelov kod povezes sa nekim drugim imenom.
@VeNoM: kao i pre- negde uzimaju proviziju, a negde i ne...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ja znam da je to snimljeno na memoriju telefona,ali moze biti i to ime snimljeno i na SIM karticu,npr. ja imam 064 karticu 5godina i meni stoji MTS 064,nekima stoji YUG 03 to je starija kartica(mislim),pa onda negde pise Mobilna telefonija Srbije,pa sad je mt:s.Ali kako je onda tom liku stoji Telenor SRBIJA a nista nije dirao a mpx220 nije bas noviji telefon.Lobachewsky, da to na siemens-u ima da promenis ime znam na mom mc60,a znam da je bilo nesto koliko se secam i na k750i,ali na 6630 nigde nisam nasao tu opciju. :smutny: Imam da odem da prijavim karticu i onda kad bude proslo 10dana recicu da sam izgubio i da mi daju novu i onda cu imati naziv Telenor SRBIJA :D ili cu jednostavno otici i reci da mi zamene,sad ne znam da li se nesto placa,ali za 064 sam video da se placa zamena.A 064 sam bas onako izgulio trebao bih da je zamenim

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Moguce je da novom karticom moze da se ubaci u telefon nov naziv mreze. A sto se tice onog decka i motorole, mislim da je ili kupio neku najnoviju karticu, ili je sam promenio naziv, pa se kao folira.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ma taj sa "telenor srbija" se folira....ne moze da se to zameni...tj. ne mogu oni da zamene...tek kada pocnu da se proizvode telefoni u koje je ova mreza upisna kao telenor a ne kao mobtel, onda ce na ekranu pisati "Telenor",,,ali ako zelis mozes da postavis sam svoj logo...postoje programo za to...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

mdenic85, moze da se ubaci taj naziv i u NOVU SIM KARTICU,ne mora da se ubaci telefon,procitaj sta smo gore pisali i sta sam ja pisao,kako neko ima YUG 03 na istom telefonu koji imam i ja a ja imam MTS 064 nije on sigurno isao u nokiu da mu ubace nov naziv,nego je taj naziv snimljen na SIM KARTICU.Zato nema potrebe da se ubacuje u telefon niti moramo da cekamo nove telefone,treba da cekamo nove kartice od Telenora.
Poslednja izmena od MilančeBGD u Sub, 02. Sep 2006. 18:14, izmenjeno 2 puta ukupno.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ok Milane91, ali ja mislim da je nekom ko ima YU 03 star telefon, a ovi sa MTS imaju novije telefone....ali ok, ne bih da se raspravljam....videcemo

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

U pravu je Milan, može da se ubaci ime mreže u karticu. Ja sam pre dva meseca zamenio karticu i sada mi piše mt:s, na starijim karticama piše MTS i na onim prvim verzijama (kakva je bila i moja stara kartica) piše YUG 03...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ne verujem da je tako :uhuh: pa nema sta da se raspravlja ako oces da se raspravlja iznesi svoj komentar ovo je forum i ima svako pravo da iznese svoje misljenje a mi da vidimo da li je to tacno ili ne. :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Evo, da potvrdim priču, ubacio sam novu karticu u Nokiu 8110i (da napomenem, telefon je '97. godište) i lepo se pojavilo mt:s... :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pazi ja imam telekom karticu iz 99 tj 2000. u starijim modelima piše yug 03 a u novim lepo mts 064..takoda...

Odgovori