A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

E mislim da vise nije 100 nego 200 uplatis pa dobijes 1000min + 1000sms + 1000mms i to valjda jos uvek traje 7 dana od dana uplate

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

djolex ako se isvadjaš sa njima postoji mogućnost da se vratiš na tu promociju.lično sam prisustvovao kada su lika vratili na to jer nije hteo da uplaćuje 200din već 100 pa ih je zvao :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jel daju u vip-u neke telefone uz pri pejd brojeve? :unsure:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Daju ali ponuda nije Bog zna kakva. Pogledaj na: http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... 6.394.html
Ima tri komada u ponudi.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sve moj do mojega... Daju telefon uz pri pejd gde u okviru promocije ide i 1000mms poruka a telefon ne podrzava iste :dry: a i ova druga dva su Boze sacuvaj...
Znaci nista normalnije od ovoga...steta...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Pa ruku na srce, i Telenor i Telekom nikada nisu ponudili ništa više ili bolje kada su prepaid telefoni u pitanju. Inače Samsung C520 podržava MMS (mada to nigde ne piše na VIP-ovom sajtu) i jedini on vredi da se uzme.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Aleksaboy, da imaju crni, zaista bi vredelo uzeti jer dosta drugačije izgleda od crvene koja je baš za pripadnice lepšeg pola
Nokia Lumia 630

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Beli :lol: onomad kad su dosli iz austrougarske davali u pripejdu dobrih nokija bila je 1600, 2600 itd kostale su oko 2000 dinara ako se dobro secam od tada nema vise nista imaju ta dva smorsunga :D i ovaj iz domace radenosti vodafona :lol:
Crveni :lol: ( lelekom ) nemaju od proslog leta nista zadnje im je bio smorsung 160 tranzistor sa brojem 065 i poduplanom dopunom u narednih 10 meseci za isnose od 200 i navise , sad jedino vi u bg ako vam je blizu IDEA EXTRA imate akciju kao ovu sa nokijom 1209 za oko 3000 din sad vidite prosetajte :wink:
Plavi :lol: ako se dobro secam imali su krajem prosle godine isto neki smorsung za detalje pitajte djusiku

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

^Da je barem kao digitron. Izgleda 12 puta jadnije. :disgust:

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Da imaju malo stila kosto ga nemaju ,u pripejdu bi se valjalo samo sa nokojama i eriksonima raditi .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ne znam koliko ste svesni toga, ali operateri uglavnom svuda po svetu forsiraju postpaid jer im to donosi sigurniju i dugotrajniju zaradu. Retko koji operater daje neke extra telefone uz prepaid za neke ozbiljno subsidirane cene. Mnogi idu na foru "pay as you go" tojest postpaida u kome nemaš pretplatu već šta potrošiš-to platiš,i na taj način "mimikuju" prepaid u nekom smislu. U nekim zemljama se operateri čak toliko ograđuju od prepaid usluge, da iako je nude,ona podrazumeva samo pozive i poruke, i na prepaidu nema ni GPRS ni MMS niti bilo kakvog data saobraćaja. Po sistemu "ako hoćeš prepaid, to je nešto osnovno, evo ti onda najosnovnije". Tako da moram priznati da mi nije baš najjasnija fascinacija prepaidom u ovoj zemlji,kao i ta želja za dobijanjem telefona uz prepaid, i to dobrih. Prepaid je realno i skuplji i nepraktičniji. Pogotovo u uslovima kao kod nas, gde se uz relativno razumne postpaid pretplate dobija više nego solidan broj minuta i poruka, a pogotovo na Vipu, gde poruke uključuju i MMS, a dobija se i besplatan data saobraćaj.

Eto, samo htedoh da iznesem svoje mišljenje :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Potpuno se slazem sa tobom, ali ovo je zemlja u kojoj rade tu promociju koju prave i koja se moze zaista lepo iskoristiti. Naravno da je post pejd jeftinija varijanta ali ko bi se ugovorom obavezao na neki period ukoiko samo periodicno koristi karticu i usluge ovog operatera? Niko. Pitao sam iz jednostavnog razloga, postoji promocija, da li postoji i neki iole normalan telefon uz tu promociju koji moze da je isprati :wink:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Prepaid ima svoj smisao i prednosti i dok ima potraznje za njim bice i ponude.

Jedino ovo za telefone uz prepaid, to je vec malo previse da trazite
8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Azimuth, ma ne kažem ja ništa loše...nego samo eto dajem komentar kako to negde drugde izgleda. Ja sam konkretno bio kod svakog od operatera,i moram priznati da sam sad najzadovoljniji. Ali deljenje iole boljih telefona uz prepaid je malo sumanuto, jer te ništa na prepaidu ne obavezuje da sotaneš kod dotičnog operatera,pa što bi on onda gubio dajući neki dobarfon po povlašćenoj ceni? na to sam pre svega mislio. Ovako, na postpaidu, sa telefonom te ubeđuje da uzmeš dvogodišnji ugovor i to je ok.

Uostalom, svakom po sopstvenoj volji. Ja nikad nisam bio ljubitelj prepaida, iako sam ga nekad davno koristio.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

araphel, kod nas ljudi ne žele da potpišu dvogodišnji ugovor i obavežu se jer nemaju poverenja u operatere, a razlog je taj što se uslovi korišćenja jako brzo menjaju. Npr. tarifiranje je danas 1+1 a sutra će biti 60+1 ili 60+60. Pretplata je danas 500 din. a sutra može biti 600 din. ili više. Plus ti se tu nakači i država porezom od 10% koji sutra može biti 20%. I tako dalje da ne dužim. I kako sad naš čovek da se upusti u nešto i obaveže se na dve godine kada ne zna šta ga sutra čeka?
Ja inače koristim postpaid (Prenesi 150) i stvarno sam zadovoljan. Međutim i ja imam neke strahove i predrasude tako da se nisam obavezao ugovorom i uzeo telefon. Mirna mi je savest jer znam da mogu u svakom momentu da poništim ugovor bez ikakvih obaveza. Ali moram da priznam da sam na postpaid prešao tek onda kada je Telenor napravio pouzdan sistem provere stanja i kada sam se lično uverio da to dobro radi. Inače bih još uvek bio na prepaid-u.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ma jok, taman posla da dele po nekim povlascenim cenama telefone iz srednje klase, o onim skupljim modelima ni u najludjim snovima nego te neke telefoncice iz nize cenovne klase bi mogli da ubace. Ne samo Vip nego i ostala dva operatera.
Sto se post pejda tice, ja jesam za njega, bio sam dosta dugo kod Mobtela a sad sam na Telenoru, Vip...nisam jos ali imam neku karticu pa reko mozda ima i nekih telefoncica cisto da se ne cimam po prodavnicama i trazim odgovarajuci koji ce mi pokriti te 3 osnovne funkcije i ono sto nude u promociji. Daleko od toga da jedan od ova 3 modela to ne ispunjava ali u crvenoj boji?! :ohmy: mogli su barem neku crnu unisex da ubace ili nesto slicno.. Zamisli samo sebe sa takvim telefonom u sred grada kako telefoniras, pa tacno bi pomislili da si jedan od ucesnika gay parade

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Azimuth, :lol: za to se apsolutno slažem....ali ne znam ima li tog Samsunga u bilo kojoj boji osim crnoj....

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pojma nemam, zato sam i pitao da li ima necega u nadi da nisu sve na sajtu objavili :D

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
:: Sony Z2

Post od Teniser »

A pogledajte ovo, cini se jako zanimljivim: http://www.comtradeshop.com/Pages/Produ ... VjEx&page=

Mada, nisam siguran da li jos imaju taj model :unsure:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

E vdis, to je nesto normalnije, pitanje je samo da li ga imaju i sa takvim telefonom nemas bojazni da ce te neko spopasti iz redova gore pomenute parade :P

Odgovori