A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ne znam šta te privlači kod C300 kad nema kameru/mp3 da bi bio vredan tih para :?
Druga stvar je što je to izbačeno u početku kada su bilo Nokia 1600 & 2626 i Samsung C140 & C300 pa je pitanje da li uopšte imaju ( ne bi me čudilo da imaju jer i tada i sada nije bio nešto posebno )
Nokia Lumia 630

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

Samsung S10+ red

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Sada sam se vratio iz vip-a. Chachkao sam malo (nisu ga josh ni okachili na policu, doneli mi ga, bukvalno iz magacina, tek su mu stavili onu shtipaljku za alarm)hero-a i do sada prvi android telefon da je dobar.
Lepo reaguje na dodir, brz je (sa samo par popaljenih widget-a), nisam mogao da proverim browser, jer u vipu u knezu nemaju :blinky: net :blinky: ?!?!?
Sense ui izgleda super i sljaka isto dobro.
Ali sto se tiche svih ostalih funkcija za barem klasu ili dve u odnosu na magic i na galaxy. Maltene sam odushevljen, jer sve sljaka kao shto bi trebalo.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

beli sareni u saradnji sa com trade butikama
http://www.comtradeshop.com/Pages/Produ ... VjAy&page=
zanimljiv poklon ako nista drugo :wink:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

sigi, ne mogu da verujem, N2626 je smanjena duplo od startne cene, a C300 troduplo ( skoro sam bio u Tehnomobile-u i tamo ih još drže po startnim cenama ) tako da tek za ove pare vredi kupiti. :D
Nokia Lumia 630

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Kakav softver ima ovaj 2626, jel to nešto najprostije kao 2310, na primer, ili nešto kao kod starijih modela, npr. 6610, 7210...?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Pa OK je, liči na 6070 i ima pregled liste kao na ranijim modelima, ima mp3, radio i teme ( čisto da neko zna ), koristi BL-5C bateriju. Jedino što stvara neprijatan osećaj je plastična tastatura i plastika kod ekrana koja se lako grebe. Veliki plus je što memorija poruka nije ograničena, dok je minus što je malo spor pa brisanje poruka može da potraje naročito ako su u većem broju. Mislim da je više orijentisan za ljude kojima treba poneka osnovna funkcija i to je sve.
Nokia Lumia 630

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

ja zvao danas com trade expres i hteo da narucim on kaze nemoze treba doci i potpisati , ja pitam sta kad je rec o pri pejd paketu sa aparatom on meni ugovor i to u delta sitiju ili u novom sadu u daltonu :wacko: :?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

sigi, nije to ugovor,vec traze da registrujes prepaid da bi dobio fon po toj ceni.Dakle,da budes registrovan kao korisnik.Pitao ja...

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Malo im je to :dry: skonto sam ja da je to , ali ovaj kako mi je poceo divaniti ispalo je ko prost pejd .
Ko ima para pri sebi isplati se uzeti i ostaviti za poklon i to bas dobar poklon za starije :wink:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Nije losa ta ponuda.

Kapiram da je kodiran na VIP? 8)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Pa sta fali promociji? Ista (ili slicna) kao i prethodna. Znali smo da do kraja godine Vip nista novo nece uvoditi na polju prepaid promocija.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

poenta je u textu koji ne da je laz nego woooooooooooooow :roll:

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku iznad tvoje.. pretpostavlja se da na nju odgovaraš..

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Jel ovo na Vipu uspostava poziva, sa porezima, kosta 6.272 dinara?! :ohmy:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

mezzano, da, tu je još i zaokruživanje 60+60 :ohmy: :disgust:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Vip uveo neku vrstu tarifnih profila za prepaid
17.09.2009
Vipove pripejd tarifne opcije za veću uštedu troškova

Svi Vipovi novi i postojeći pripejd korisnici će od sutra moći da biraju između tri atraktivne tarifne opcije: ,,besplatno u mreži’’, ,,besplatni SMS’’ i ,,priča upola cene’’. Pogodnosti važe posle dopune od najmanje 200 dinara.

Tarifna opcija ,,Besplatno u mreži’’ :

U okviru ove opcije korisnici dobijaju besplatne razgovore, SMS i MMS poruke u Vip mreži u ukupnom iznosu od 1000 dinara. Novi pripejd korisnici automatski dobijaju ovu opciju.

Tarifna opcija ,,Besplatni SMS’’ :

Ova opcija omogućava 1000 besplatnih SMS poruka prema svim nacionalnim mrežama.

Tarifna opcija ,,Priča upola cene’’ :

Izborom ove opcije korisnici dobijaju 50 % popusta na cenu minuta prema svim nacionalnim mrežama, tako da umesto 5.9 dinara/min, korisnik plaća 2.95 dinara/min plus porezi.

Kako bi odabrao željenu tarifnu opciju korisnik samo treba da pošalje besplatnu SMS poruku na 12341 ili da pozove Korisnički servis na na060/1234, i da izvrši dopunu u iznosu od 200 dinara ili više kako bi aktivirao odabranu pogodnost. Pogodnosti važe 7 dana i automatski se produžavaju nakon nove dopune od 200 dinara ili više.

Korisnik može da promeni tarifnu opciju kada god to poželi i koliko god puta to želi i ova promena je besplatna. Sve navedene pogodnosti važe u nacionalnom saobraćaju, i ne obuhvataju usluge sa dodatnom vrednošću i roming.
http://www.vipmobile.rs/privatni/prepai ... e.631.html

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Cena uspostavljanja poziva po svakom započetom razgovoru je 5,9 dinara bez poreza. :ohmy:
Cena sms-a 3,4 + porezi!!!!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Prakticno dzabe! :lol: Sta je to, za uspostavu 7.552 din, i za sms 4.992 din?! :lol: :lol:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ja sam se baš nadao da će uvesti uslugu omiljeni broj ali, na žalost, još uvek ništa po tom pitanju. Nadam se da ovaj forum posećuje neki predstavnik VIP-a i da će pročitati ovu moju poruku. :oops:

Odgovori