trebali bi da otvorimo novu temu za postpaid jer ovde svaki put udjem u nadi da je neka nova promocija a ono sve osim toga.
Stvarno vise nema smisla...
Karakteristika ovog tarifnog profila je ista cena razgovora ka svim mrežama u domaćem saobraćaju, a ona zavisi od izbora paketa i mesečne pretplate, koja može biti 250, 500, 1000, 2000 ili 3000 dinara. U okviru pretplate dobijate određen broj minuta i SMS poruka ka svim mrežama u domaćem saobraćaju.
Dobro je da se nesto pomerilo... vec duze vreme se tripujem da su digli ruke od telekomunikacija, da im je vreme stalo, da su poceli da prodaju sladoled...
Slazem se Lobach... totalno nista ne rade, a bogami i na prepaidu nije dugo vidjena neka upotrebljiva promocija kao telenor mix i 10 para koje i sada postoje...
U stvari, cini mi se da ovo nije promocija, nego regularna ponuda koja ce da traje. Jer se aktivira automatski posle 30 dana. Ponuda vazi od danas 19.10.2009.
Ponuda je super. Daj Boze da nije promocija. Do sada sam morao da nosim dva telefona zbog omiljenog broja a sada ce biti dovoljan jedan. Plus, manje ce da kosta.
Zna li neko ko od dilera ima sad najbolju ponudu telefona ?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.