i dalje imaju bolje i efikasnije akcije ot mts-a, barem sto se tice postpaida. mada su im ovom akcijom obuhvaceni uglavnom skuplji telefoni... ali ipak mogucnost potpisivanja ugovora na 12 meseci uz telefon, a pri tom mts u ponudi ima samo 5-6 telefona, i to cini mi se, odabranih bez nekog reda. evo meni je ugovor istekao pre mesec i po dana, i ja i dalje ne vidim nesto zbog cega bih se vezao na jos dve godine kod mts, naprotiv, ponude telenora su sve primamljivije...
gledao sam ovaj vodafonov sajt i dosao sam do zakljucka za se vadafon i telenor nemogu porediti. po vadafonovim post paid paketima ustanovio sam da je vodafonu u korist da im korisnici budu zadovoljni, dok je telenoru u korist da im dzepovi budu zadovoljni.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Jeste srusila se...
Povremeno dobijem signal i onda pocnu da dolaze poruke dok sam bio "nedostupan", ali nemam vremena da ogdovorim jer ostanem bez signala.
Zvao sam cc i rekli su da su imali problem u centru grada ali da je vremenom i veci deo grada ostao bez mreze savetovao mi je da "ako imam nokia tel prebacim karticu u telefon drugog proizvodjaca, jer nema mreze uglavnom na nokia tel
a opet ne moze da mi garantuje da cu i na tom drugom telefonu imati mrezu
Poslednja izmena od axi u Pet, 21. Sep 2007. 19:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Recimo da je ovo sto se danas desilo posledica implementacije neceg naprednijeg, sto ce se, verujem, dokazati u narednom periodu... Molim za samo malo strpljenja.
Da li je Telenor "supermreza" ili nije to ce svako za sebe prosuditi. U svakom slucaju, hvala na razmisljanju i konstataciji u tom pravcu.
Imao sam i ja problem danas , ali evo da napomenem da i sada poruke kod mene na NBG kod Genexa idu sporo . ovo pisem znaci sad u 03.46 ujutro . poziv je ok , dobijem odmah ali poruke idu sporije . treba par minuta da prodje da stigne .
drago mi je da su sve sredili, ali iskreno
oni mali zli komentari su vise bili sala zbog aktuelnih reklamnih kampanja
i onih clanova ovog foruma koji su ubedjeni da je telenor vanzemaljski operator pa stoga nesposoban da gresi
naravno da je ljudski gresiti madness99, eh kamo lepe srece da ja radim za nekog od sva ta tri "lopova" sto naravno nije slucaj tako da...ralax
Poslednja izmena od batancev u Sub, 22. Sep 2007. 07:43, izmenjeno 1 put ukupno.
u ostalim delovima srbije nije bilo problema.čuo sam se sa dosta ljudi i svi su imali 062/063 kartice i niko se požalio nije.izgleda da je to jedino bilo u BGDu
naravno juče
[quote="djuice"]Recimo da je ovo sto se danas desilo posledica implementacije neceg naprednijeg, sto ce se, verujem, dokazati u narednom periodu... Molim za samo malo strpljenja.
Nesto tipa supersound? Meni ne treba supersound bio sam zadovoljan i zvukom pre toga. Nego da pitam ja nesto zasto se kod postpaida placa uspostava veze kad se placa mesecna pretplata? To bi trebalo da se naplacauje samo na prepaidu jer oni nemaju mesecnu pretplatu. I jos je naplacuju 2,9 din a poruke 2,5 din sve to bez pdv-a na prenesi paketima. Poruka ne bi smela da kosta vise od 2 din sa pdv-om pa da je ne znam sta.
heheheh a sto ne bi smela da kosta 2.5 din? uspostava veze je neshto sto se naplacuje od kad postoji post paid pa ne vidim sto bi sad pravili razliku ... mesecna pretplata ti odredjuje cenu minuta sto veca pretplata to manja cena minuta
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.