Telekom postpaid
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Polako ljudi, nemojte odmah da osudjujete, videcemo. Za sada nije proradilo azuriranje, ali ja se eto nadam da hoce 
araphel, ma znam ja za to, imao sam par poziva u roamingu prosli mesec, i nekoliko VAS poruka, kao i nesto sitno GPRS-a, tako da je rachun u redu, nego sto me nervira porez. Jer se radi o tome da njega obracunavaju na samom kraju. A da, imao sam i ukljucen SMS120 - 90 din.

araphel, ma znam ja za to, imao sam par poziva u roamingu prosli mesec, i nekoliko VAS poruka, kao i nesto sitno GPRS-a, tako da je rachun u redu, nego sto me nervira porez. Jer se radi o tome da njega obracunavaju na samom kraju. A da, imao sam i ukljucen SMS120 - 90 din.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Neverovatno!!!:ohmy: Stanje je počelo da se ažurira!!!:? Trenutno mi pokazuje (MIX500) 150 minuta i 149 poruka. To je, verovatno, poruka koju sam poslao 01.avgusta oko 00:10.
Prosto ne mogu da verujem! Jeste da će, izgleda, ponovo kasniti, ali je napredak to što je počelo da se apdejtuje od trećeg u mesecu, a ne kao do sada, od 20-og.
U svakom slučaju, ako ovo nije samo neki "lucida intervala", pohvala za mt:s.
Prosto ne mogu da verujem! Jeste da će, izgleda, ponovo kasniti, ali je napredak to što je počelo da se apdejtuje od trećeg u mesecu, a ne kao do sada, od 20-og.
U svakom slučaju, ako ovo nije samo neki "lucida intervala", pohvala za mt:s.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma jok, ili je u pitanju greska ili meni ne radi. Evo upravo proveravam i stanje mi je 150 + 150 na mix500 a imao sam samo juce negde oko pola sata razgovora i nekih 30tak sms-ova. Ali u svakom slucaju postoje napredak, ako nista drugo onda barem mogu da vidim koliko mi je zaduzenje za prethodni mesec 

sigi, nema tu šta da se radi sa telefonima...Opšte je poznato da na MTS postpaidu pred kraj meseca zariba provera stanja,i do nekog 20og ne možeš da proveriš koliko si potrošio...čini samu uslugu prilično beskorisnom....jedan od razloga zašto sam odustao od njih...
Izmena:da ne bude zabune,do 20og sledećeg meseca....Što znači da efektivno,uslugu provere stanja možete koristiti između 20og i 31og u mesecu...ostalo šipak....
Izmena:da ne bude zabune,do 20og sledećeg meseca....Što znači da efektivno,uslugu provere stanja možete koristiti između 20og i 31og u mesecu...ostalo šipak....
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Proradio servis. Nije Bog zna koliko tacan, ali ipak, bolje i tako nego da do 25-og u mesecu stoji "servis trenutno nije dostupan".
Greske su :
1. stoji mi zaduzenje od juna
2. na MIX500 sam, a pise mi da imam 150 minuta u mrezi, a van mreze 0, a trebalo bi obrnuto.
3. cini mi se da je stanje od nedelje ili tako nesto, posto sam do tada samo slao poruke, a juce i prekjuce sam i razgovarao, a stanje je : poruke - 130, minuti - 150.
Sve u svemu, kakav-takav, ipak je napredak.
Greske su :
1. stoji mi zaduzenje od juna
2. na MIX500 sam, a pise mi da imam 150 minuta u mrezi, a van mreze 0, a trebalo bi obrnuto.
3. cini mi se da je stanje od nedelje ili tako nesto, posto sam do tada samo slao poruke, a juce i prekjuce sam i razgovarao, a stanje je : poruke - 130, minuti - 150.
Sve u svemu, kakav-takav, ipak je napredak.

Ni meni stanje od proslog meseca nece da se skloni,a izmirila sam racun.Racun mi je bio oko 2500din,a paket mi je MIX500...Prosto ne mogu da verujem da mi je toliki racun,jer uporedo koristim vip,zbog ove akcije-1000 beseplatnih minuta/sms/mms,ali ajde...Ali opet mi za jul dolazi prekoracenje u iznosu od 1000din,a strogo,strogo sam vodila racuna koga,koliko zovem i saljem sms-ove...U avgusti telefon nisam pipnula,niti cu,pa jedva cekam da vidim buduci racun 
Sto se tice provere stanje,to je samo sminka.Niti mogu da proverim kada ja hocu,niti mi obracunava kako treba.Ocekivala sam da ako posaljem jednu poruku da ce mi se odmah pokazati,ali izgleda da sam previse ocekivala...ipak je to Telekom.Iao sam platila racun za jun mesec,malopre kada sam ukucala vidim stanje 3500din,slog me strefio...Malo mi je dosta njih i njihovog "rada na sistemu".
Cujem da VIP odamh ima uvid u stanje svog racuna,da uvek tacno zna sa koliko minuta i poruka razpoloaze...Ako je to tako,ja ne znam sta cekam!!!???Samo mi zao broja....

Sto se tice provere stanje,to je samo sminka.Niti mogu da proverim kada ja hocu,niti mi obracunava kako treba.Ocekivala sam da ako posaljem jednu poruku da ce mi se odmah pokazati,ali izgleda da sam previse ocekivala...ipak je to Telekom.Iao sam platila racun za jun mesec,malopre kada sam ukucala vidim stanje 3500din,slog me strefio...Malo mi je dosta njih i njihovog "rada na sistemu".
Cujem da VIP odamh ima uvid u stanje svog racuna,da uvek tacno zna sa koliko minuta i poruka razpoloaze...Ako je to tako,ja ne znam sta cekam!!!???Samo mi zao broja....
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Besto sam primetio sto mi se jako ne svidja, a to je da mi stanje iz dana u dan raste., Primera radi, 6.avg je bilo 7,46 din, prekjuce 17.92, juche 20.0, a danas 21.0 din. GPRS na iPhonu sam deaktivirao tako da sam ubacio pogreshan APN za internet, i kad pokusam preko istog da otvorim stranicu, nece. A stanje ipak raste. Jel ima neko ideju sta bi jos moglo da bude, ili da idem da pravim harakiri u Telekomu?
Moram da napomenem da sam poslao i jednu VAS poruku, tako da je stanje skoro pa odgovarajuce, samo mi nije jasno zasto ovako raste?
Moram da napomenem da sam poslao i jednu VAS poruku, tako da je stanje skoro pa odgovarajuce, samo mi nije jasno zasto ovako raste?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!