A1 novosti
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mezzano dobra stvar je što ti možeš da biraš da li hoćeš novu promociju ili pak ne.ja sam i dalje na 350 i nisu me prebacili na 325 ali zato imam 350min umesto 1000 u vipu koje i ne koristim...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 24. Nov 2008. 03:16
Vidim da su u ponudi telefona uz postpaid ubacili i novu nokiu x3 :
http://www.gsmarena.com/nokia_x3-2923.php
Mozda se nekom dizajn i dopadne, mada meni deluje kao skroman i monoton tel koji ne donosi nista novo.
http://www.gsmarena.com/nokia_x3-2923.php
Mozda se nekom dizajn i dopadne, mada meni deluje kao skroman i monoton tel koji ne donosi nista novo.

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
aleksaa, ako si dnevno budan npr 15 sati ,to je 800 min i ti za tih 800 min posaljes 500 sms-ova??? Da nije malo preterano,nemoj misliti da ti ne verujem,ali to bi znacilo da ti se inbox skroz napuni u barem jednom dnevno,ako ne i 2 puta,pogotovo sto je u pitanju nokia 11xx...,plus jos neko vreme provedes u wc-u,za stolom,za kompom,u skoli,sa ortacima-ribicama,jbg ispade da svaki slobodan trenutak mimo ovog nabrojanog ti provodis sa telefonom u ruci i saljes sms-ove!
Ja dosada na k810 (a kod mene je od juna 2008) sam po sms counteru poslao oko 4000 sms,ti to spicis za nedelju dana....
Ja dosada na k810 (a kod mene je od juna 2008) sam po sms counteru poslao oko 4000 sms,ti to spicis za nedelju dana....
D500&E71
Pa nema razloga da lazem,vidis da sam okacio sliku par postova ranije,gde se vidi koliko je ostalo SMS-ova,od milion promotivnih.
I meni je cudno da sam toliko potrosio,al mi isto cudno da VIP "dodaje" vecu potrosnju,kao da bi nam ovo promocija krace trajala,kad i ovako to niko nema teorije da potrosi.
Kad pogledam da su bili praznici,da telefon stvarno ne ispustam iz ruke,mozda je i moguca neka ne normalna potrosnja,ali i ja kad sam video koliko sam potrosio bio sam iznenadjen,zato sam i okacio sliku ovde.
I meni je cudno da sam toliko potrosio,al mi isto cudno da VIP "dodaje" vecu potrosnju,kao da bi nam ovo promocija krace trajala,kad i ovako to niko nema teorije da potrosi.
Kad pogledam da su bili praznici,da telefon stvarno ne ispustam iz ruke,mozda je i moguca neka ne normalna potrosnja,ali i ja kad sam video koliko sam potrosio bio sam iznenadjen,zato sam i okacio sliku ovde.
Sony Xperia P
I tako palim tv posle ko zna kog vremena neprovedenog pored njega i posle par minuta reklama u Vipu: SVI TELEFONI ZA JEDAN DINAR,srecan jer trebalo bi da kupim novi fon okrecem call centar da vidim da li mogu da mi rezervisu fon.
E sada razgovor
ja: Dobar dan ja bi theo da uzmem HTC HD2 za 1 dinar da li mozete da mi ga rezervisete.
Operaterka: Taj telefon nije 1 dinar......
Ja: Nerazumem video sam u reklami Vip pise SVI teleoni za 1 dinar zar to nije tacno?
ona:Ne svi su telefoni za 1 dinar.....
Ja: Pa malo pre ste mi rekli da HTC HD2 nije 1 dinar,a koliko je?
Ona: Znate to je slozen telefon i on kosta 29999 u paketu 1800....
Ja:
Znaci nisu svi telefoni za jedan dinar?
Ona: Ne svi telefoni su za 1 DINAR!
Ja:
Dobro hvala vam na informaciji
Ona: Hvala vama.....
Nemam nista protiv Vipa jer su uvek azurni imao sam malo problema sa njima oko mreze koje sam resio zacas (to im priznajem),ali da su ovoliki lazovi nisam mogao da verujem ni da sanjam........
E sada razgovor
ja: Dobar dan ja bi theo da uzmem HTC HD2 za 1 dinar da li mozete da mi ga rezervisete.
Operaterka: Taj telefon nije 1 dinar......
Ja: Nerazumem video sam u reklami Vip pise SVI teleoni za 1 dinar zar to nije tacno?
ona:Ne svi su telefoni za 1 dinar.....
Ja: Pa malo pre ste mi rekli da HTC HD2 nije 1 dinar,a koliko je?
Ona: Znate to je slozen telefon i on kosta 29999 u paketu 1800....
Ja:

Ona: Ne svi telefoni su za 1 DINAR!
Ja:

Ona: Hvala vama.....
Nemam nista protiv Vipa jer su uvek azurni imao sam malo problema sa njima oko mreze koje sam resio zacas (to im priznajem),ali da su ovoliki lazovi nisam mogao da verujem ni da sanjam........
mile500, Realno te reklame su pravljene da privuku babe i ljude kojima ne treba skup telefon. Mislim nisi ni morao da ih zoveš da postaviš tako genijalno pitanje, jer da si samo malo razmislio shvatio bi da nigde nema telefon od 600 eura za dinar.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White