Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

i da se nadovezem, posto stalno " osluskujete" potrebe korisnika, uvrstite model Nokia 5530 XpressMusic u ponudu! 8)
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Aleksaboy napisao:I Telekom i VIP imaju pakete sa besplatnim megabajtima uz mesečnu pretplatu, samo ste vi crne ovce pa nemate. :disgust:
Koji je to paket u Telekomu?

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Mislim da samo MyBel i kontakt+ kod mt:s-a imaju besplatne megabajte uključene u pretplatu. Možda ima još neki ali ja nisam video.
EDIT: Zaboravio sam na 066 pakete, hvala Zligor. :)
Poslednja izmena od Nikola031 u Ned, 13. Sep 2009. 00:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

066 postpaid ma megabajte, i ne stede, 100 mb uz najmanju pretplatu od 400 din. :) http://www.mts.telekom.rs/index.php/066_POSTPAID.html

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

U pravu si Zligor, vala ne štede. Mislim da je sada 066 postpaid najbolje rešenje.
Mada, na kraju krajeva, sve zavisi kome šta odgovara. Telenor postpaid se odlikuje prenošenjem saobraćaja, VIP postpaid dodatnim minutima u mreži a MTS 066 postpaid velikom količinom besplatnih megabajta uključenih u pretplatu. Svako će se od nas pronaći negde. Stvar ukusa i potreba. 8)

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Sto se tice Vip dodatnih minuta u mrezi, veoma je perfidno to sto se oni trose tek kada se potrose svi "paketni" minuti...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pa dobro... Paketi bi bili odlicni i bez tih minuta u mrezi... Mislim da pravilno gledanje na Vip pakete ide ovako- tvoj paket sadrzi besplatne minute ka svim mrezama, poruke i begabajte (zaboravi da imas minute u mrezi). Potrudi se to da ne probijes, ako ne zelis da platis vise od pretplate. Ali, ako ipak potrosis svoje besplatne minute, Vip se potrudio da ti bar razgovori u mrezi nikad ne stvaraju dodatno zaduzenje.
Tako da, opet kazem, ti minuti su samo plus, ako vec ne moze drugacije... Paketi su ok i bez njih.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Slazem se saLobachewskyim, od viska glava ne boli. Ne bi se bunio kad bi mt:s dao barem 50 minuta u mrezi, kad potrosim one koji su ukljuceni u pretplatu. :roll:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Potpisujem ovo sto je uvazeni Lobachewsky naveo. Jedva cekam MNP, i ako se u "crvenima" nesto drasticno ne promeni, mislim da cu vrlo brzo postali deo "belih ili sarenih", uz zadrzavanje svog lepog broja :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Ljudi meni taj MNP deluje kao naučna fantastika. Tim pre što nikad ni reč nisam čuo o tome van ovog foruma. Ne kažem da je neko izmislio, ali se bojim da više nije u planu.
Sony Ericsson C510

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Mislim da nije "naucna fantastika", ali da nece doci ni do cega revolucionarnog, cemu se vecina nas ovde nada. :uhuh: Malo me podseca na pricu i ocekivanjima od treceg operatera, koji nije doneo, ama bas nista novo. :dry:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@brankons,
Mediji sinko, mediji :) :) Ne govore ti ono što ne treba da znaš... Samo ono što je u interesu Onih i po njihovoj naredbi. Kad dodje pravi trenutak, o tome će se na sav glas pricati. Oni vladaju tvojim životom. Muahahahah. :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

mezzano, ne moramo ništa da pretpostavljamo i zamišljamo. Hajde da pitamo nekog iz Hrvatske ili Makedonije da nam kaže šta je to MNP njima doneo i da li se nešto promenilo na bolje. Pretpstavljam da bi Outsider_hr mogao nešto da nam kaže o tome.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

alo ljudi imate temu o mnp dosta spama ovde. taman se ponadam da ima nesto novo vezano za telenor a ono vi drvite o stvarima koje ko zna kad ce se desiti
::luv phonez::

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Imao sam 6-fren Telenor broj (jos od Karica), bio mi je prvo post-paid pa zadnjih par godina pre-paid. Uglavnom karticu sam retko koristio u zadnje vreme pa sam iz tog razloga nakupio dosta kredita jer sam je produzavao a nisam koristio. Zadnje produzavanje sam trebao da obavim u Julu, sto sam zaboravio, i danas da proverim karticu kada ono ugasena totalno. Nazovem operatera i kazu mi da je kredit obrisan, ne mogu vise da je koristim kao pre-paid i da mogu samo da je sada kupim kao novi broj, znaci na izvolte je.
Ode kredit i ode kartica. Kao post paid mi ne treba jer sam na MTS-u.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

shocky, i sta si time hteo da nam kazes? kako si ti zaboravan ili kako su oni pokvareni sto ti ne daju stari kredit i broj? ne razumem uopste poentu tvog posta, prosvetli nas
::luv phonez::

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E djoxie i ja sam hteo da napisem toooo,kakvi su ovi iz telenora dripci lepo ti kazu dopuni do tad i tad inace ode broj i ispostuju to covece... :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Probaću ja da vas prosvetlim: mislim da je čovek hteo da kaže kako je čudno da taj broj može ponovo da ima samo kao postpaid, a nikako kao prepaid. Eto. 8)
Sony Ericsson C510

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

brankons,ako je sestocifren broj,a 063 je prefiks,koliko ja znam on uvek ide u post paid verziji,sem ovog slucaja kao sto je imao shocky od pre neku godinu,tacnije od pre sest sedam godina,danas samo post paid :wink:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Takodje, pripejd brojevi, sem 069 numeracije ne mogu da se biraju, vec samo postpejd, tako da nista nije cudno sto ne moze da kupi svoj stari broj u pripejd varijanti.

Odgovori