E proveravao danas moj pri paid broj i vidim i kod mene nema 10 para min,sad mi jedino preostaje da predjem na veci paket post paid ili da smanjim svoje navike stecene ovih meseci
mezzano, moram da te demantujem jer sam danas sa drugaricom bio do Telenora i izabrala je novi 069 broj tako da to ne verujem da ce ukinuti 069 prepaid i koliko sam razumeo, dobija se 250 dinara kredita, ali cu sutra da pitam drugaricu ako je aktivirala broj .
mezzano nije pricao o ukidanju 069 broja... procitaj ponovo. nego ima li nekih novosti o novim post paid tarifama ili dodavanjem minuta/megabajta postojecim, hocu da predjem na postpaid i trenutno mi je najbolja tarifa 066 kontrola troskova.
Zligor, nisi skontao, nego sam hteo da kazem da ne verujem da ce da ukinu 069 prepaid biranje brojeva, a dobija se 50 dinara kredita ( znaci cicijaju svuda i na svakom prepaid paketu ).
A sto se tice ukidanja numeracija, to tek niko ne ukida jer je svakom cilj da dobije novu numeraciju, a samim tim i vise korisnika. Za Lelenor se suska da postoji koncept paketa sa megabajtima, to je odavno poznato, medjutim jedva cekam dan ako to sprovedu u delo na paketu 150, mada sumnjam u to...
djolex napisao:... Za Lelenor se suska da postoji koncept paketa sa megabajtima, to je odavno poznato, medjutim jedva cekam dan ako to sprovedu u delo na paketu 150, mada sumnjam u to...
To bi bila prava stvar. Posle bi i mt:s morao to da iskopira.
Ne bi mt:s morao ništa da iskopira jer oni već imaju 066 postpaid pakete koji su jako dobri. Ono što bi mt:s trebalo da uradi je da poboljša sistem provere računa za postpaid, kao što je to Telenor uradio. To bi za sada bilo dovoljno.
Da, ali 066 paketi su ograniceni, jer ako neko hoce da koristi 066 paket, mora da menja broj, a kod Telenora, ako uvedu te novine ce moci da se predje sa bilo kog paketa na novi, uz zadrzavanje istog broja, tako da nije bas isto.
Telenor bi mogao da prekopira 066 postpaid. Tarifni paket 066 Postpaid 400 je bas zanimljiv!
Stvarno je glupo sto su paketi 066 ograniceni samo na tu numeraciju.
Pa naravno da je glupo. Ja sam vec zvao CC da pitam da li postoji bilo kakav nachin da ja dobijem i megabajte na racun - stvarno mi nije problem da platim jos koju stotinu dinara - samo ako uzmem novu karticu. Objasnjavam da necu karticu, necu modem, hocu samo megabajte - e to moze samo onaj dodaj DATA koji kosta ko svetog Petra kajgana. E to vec iz principa ne dam!
E to je dobro kod Telenora sto kod njih sve moze. Jedva cekam MNP
brankons, nisam sluzio JNA, ni JA, ni VJ, a ni VRS. Niti se palim na tattoo A naravno da cekam ono sto je dobro, i sto svuda u normalnom svetu postoji. Misljenja sam da sam ja vlasnik svog broja, a ne operater, i da imam prava da za svoje novce dobijem najbolju mogucu uslugu.
Elem, da ne spamujemo temu, jer je topic Telenor novosti!
za sad kod mene nema nikakve ponude,al pozdravljam ovu promociju,kakva god bila red je i na nas mučenike sa postpjeda koji vam donosimo tolike pare već decenijama
NE bih se slozio, mi na pripejdu moramo debelo da platimo da bi dobro prosli i to 7 dana u mrezi, ma dajte ljudi o cemu pricate. U pocetku pojave vipa su mta, telenor manje vise i vip jako navalili promocijama, sada su nebeske cene a promocije jadne i preskupe za prepaid.
Stvaraju vestacke potrebe za razgovorom i porukama, pa posle kad prodje promocija - deranje. Ali dobro, nije to tako lose, Telenor je makar povljniji od Vipa, i po regularnoj tarifi, a i po promocijama. Ne bi bilo lose da uedu ovakve promocije i za postpaid, njima se isto hvata, a mi bismo bili zadovoljni.
Ne znam samo sta je sa mts-om? Posle onog fijaska "previse vas se prijavilo, ajde palite, nema vise", nikako da se oglase.
Poslednja izmena od vuchko987 u Uto, 22. Sep 2009. 23:07, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.