Niti jedna usluga od strane vipovaca se nenaplacuje znaci 1260 , 1234 , 1234 , kao i govorna posta sve je za dz
Provera stanja je azurirana precizno jasno i tacno , racun tj listing je precizan obracunava se sa porezom u izvestaju na ?1260 se salje poruka bez tog stanja nego samo onoliko koliko ste presisali preko dopune ( parkinzi, igre, inostranstvo poruke i pozivi , kao i roaming ...).
Za povratak na manju tarifu sa vece nema ni kod jednog operatera bar u prvih 24 meseca , tek kad istekne to onda ti nude novi telefon , ili zamenu za neki popust ili obicno produzenje ugovora na neobavezni .
vipovkice srculenca moja iz cal centra su jedna od naj ljubaznih neznih glasica koje ja mogu da cujem
nekada malo zazalim sto sam na 350 i sto nisam ostao na prvobitnoj 325

ali ebiga nije ni ovo lose, u svakom slucaju od 150 lako se covek zanese i racun ocas posla naguras na 2000 RDS
za ovo vreme odkada sam kod vipovacaa od prvog dana moji racuni su isli nikada preko 2500 to je bio do sada rekord ali bila je i sezona na poslu i nije bilo fiksnog pa kad izracunam nije to ni mnogo , a nekada puknem koju poruku prema cro i malti rusiji ili norveskoj pa i zato .