Yettel novosti
Slazem se. Bas bi trebalo da puste nesto za postpaid. Mozda neke promocije ali bilo bi super kada bi ukljucili besplatne megabajte u pretplatu. Meni je racun uvek veci za 200 - 300 dinara samo zbog interneta, a to je sada jos i vise zbog ovog poreza od 10%. Zbog toga razmisljam da predjem na VIP i da potpisem ugovor na dve godine i dobijem popust od 25% mesecno na racun. Tako mi je mnogo povoljnije.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
vukbojan, jeste, "zalutala ovcica" je poslednji put dopunila kredit pre cca 10 meseci. Na racunu imam 11 din. I ja sam ubedjen da je nasumicno slanje, ali u fazonu da vidimo koliko imas na racunu i sta bi trosio... U svakom slucaju, od mene se nece mnogo da ovajde 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
brankons, ukoliko potpišeš ugovor na dve godine bez uzimanja telefona, plaćaćeš mesečnu pretplatu 25% manje. To se veoma isplati, pogotovo i zbog toga što uz pretplatu dobijaš dodatne besplatne minute u mrezi, MMS poruke i megabajte. Više o tome možeš pročitati ovde: http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... u.600.html
Hm, da, izgleda da Vip trenutno ima ubedljivo najbolju postpaid ponudu, dobre i jeftine pakete, a i cena telefona je najniza. Nadam se da ce Telenor da se ugleda malo na Vip, ili da kreira nesto svoje, ali povoljnije. O mts-u ne bih da govorim, kod njih jos ni provera stanja ne radi.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
Obratiti paznju da VIP postpaid ima tarifiranje 60+30 a Telenor 60+1 tako da ovaj "visak" minuta kod VIPa se vrlo brzo istopi. O minutima u VIP mrezi ne vredi ni raspravljati jer se oni trose tek posle ovih "nacionalnih" minuta.
A Telenor ce verovatno vrlo uskoro ubaciti megabajte u svoje pakete.
Prenesi paketi Telenora su da tako kazem "najposteniji" paketi u Srbiji - sve sto platis dobijes.
A Telenor ce verovatno vrlo uskoro ubaciti megabajte u svoje pakete.
Prenesi paketi Telenora su da tako kazem "najposteniji" paketi u Srbiji - sve sto platis dobijes.
Nesto predosecam da ce i Telenor uvesti tarifiranje 60+30 paralelno sa uvodjenjem besplatnih megabajta u okviru pretplate. Tako sam ja pre imao besplatnih po 125 minuta i poruka i tarifiranje 1+1, a onda su mi nametnuli tarifiranje 60+1 uz dodatak od 25 minuta i toliko poruka. Naravno, niko me nije pitao da li ja to tako hocu ili ne. A i sada ce se desiti tako nesto cim budu uveli besplatne megabajte. Jos ce i dobro biti ako uvedu 60+30 a ne 60+60.
Aleksaboy, cuti, i ne sluti. To zaokruzivanje i naplacivanje uspostave veze je CISTA KRADJA!
Zamislite, na primer, kupujete u prodavnici nesto sto kosta 20 dinara, ali vam se to naplati 60 dinara, jer, Boze, takva je politika prodavnice u kojoj kupujete, oni sve zaokruzuju na 60 dinara... A jos Vam i naplacuju ulazak u samu prodavnicu... Kradja.
Zamislite, na primer, kupujete u prodavnici nesto sto kosta 20 dinara, ali vam se to naplati 60 dinara, jer, Boze, takva je politika prodavnice u kojoj kupujete, oni sve zaokruzuju na 60 dinara... A jos Vam i naplacuju ulazak u samu prodavnicu... Kradja.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
vuchko987, kradja ili ne ali im se moze kad se sve radi po dogovoru
Tebi ako se ne svidja izvoli pa predji kod drugog operatera ili batali telefon u tu njegovu osnovnu svrhu
Rade sa nama sta god pozele, jos uvek je ovde ogromno rasulo i svi love u mutnom ali ce i tome doci kraj, mora, jednog dana
Jos uvek smo mi, korisnici, tu zbog operatera a ne oni zbog nas i to je nas najveci problem...

Rade sa nama sta god pozele, jos uvek je ovde ogromno rasulo i svi love u mutnom ali ce i tome doci kraj, mora, jednog dana

Jos uvek smo mi, korisnici, tu zbog operatera a ne oni zbog nas i to je nas najveci problem...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ima jedan zanimljiv detalj.25% popusta kod VIPa ja ne mogu da ostvarim jer nisam uzeo mob pre 2god na ugovor.e sada nude mi da uzmem mob i da za dve god uzmem ovaj popust.e ali novi vip korisnici mogu da predju na 25% popusta a da ne uzmu mob.
dalje nemam ništa protiv 60+30 jer mi daju u minutu tačnu potrošnju.mada najviše bi voleo da bude 1+1 ali neće da može.
dalje nemam ništa protiv 60+30 jer mi daju u minutu tačnu potrošnju.mada najviše bi voleo da bude 1+1 ali neće da može.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Uticaj Interneta na društveni i ekonomski razvoj Srbije - u susret povezanom svetu
Nova Telenorova studija pokazuje da veća primena Interneta može da utiče na ubrzan privredni rast, povećanje prihoda, otvaranje novih radnih mesta i javne prihode
Za više informacija posetite: http://www.telenor.rs/?section=about&page=6901&pn=1
Nova Telenorova studija pokazuje da veća primena Interneta može da utiče na ubrzan privredni rast, povećanje prihoda, otvaranje novih radnih mesta i javne prihode
Za više informacija posetite: http://www.telenor.rs/?section=about&page=6901&pn=1
iPhone 6 Plus
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
E ziv bio lepo si im reko ......samo to niko ne cita
evo meni proslo 2 meseca od ugovora i poslali mi posmo da produzim ugovor ALI mogu na vec postojeci paket prenesi 325 da dobijem jos 60min + 60sms u okviru telenora ILI da uzmem telefon po onom ludackim cenama .... ali ajd to ja pitam je mogu da uzmem tel i da mi ostane taj "poklon" 60min 60sms .... " aaaaaaaaaaaaa ne ne pa bilo bi mnogo" .... blagu uzas tiha jeza
stisli se za 60 min a placam im racune vec 9 god ... stvarno je MENE sramota !!!

evo meni proslo 2 meseca od ugovora i poslali mi posmo da produzim ugovor ALI mogu na vec postojeci paket prenesi 325 da dobijem jos 60min + 60sms u okviru telenora ILI da uzmem telefon po onom ludackim cenama .... ali ajd to ja pitam je mogu da uzmem tel i da mi ostane taj "poklon" 60min 60sms .... " aaaaaaaaaaaaa ne ne pa bilo bi mnogo" .... blagu uzas tiha jeza
stisli se za 60 min a placam im racune vec 9 god ... stvarno je MENE sramota !!!

- Daddy Yankee
- Banned
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- Daddy Yankee
- Banned
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Hahaha dosli su do zakljucka da internet smanjuje fizicku aktivnost i ugrozava zdravlje tako da ce se od prvog oktobra za svaki sklopljeni ugovor na dve godine, uz telefon dobijati i ekskluzivna tigar lopta sa telenor logoom na poklon. Fudbal, kosarka, odbojka, rukomet, vaterpolo, izbor ce biti sirok, posto smo jel'te sportska nacija!
Znaci Djuice, danas, prvog oktobra, sve oci su uprete u tebe- dal' Vip ili Telenor, ovaj put ne zavisi od mene
Znaci Djuice, danas, prvog oktobra, sve oci su uprete u tebe- dal' Vip ili Telenor, ovaj put ne zavisi od mene

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Meni je nas drug djusika mnogo smesan , on je plavac za sebe
on bas mnogo vole te analiticke studije i sve sto se tice svega vezanog za plave kontam da on to stvarno i radi
ali nema veze batica je stvarno vredan
No kao sto Lobachewsky kaze od danas sve od tebe zavisi stari vip koristim , ubedi nas da predjemo i kod vas.
Voleo bi ko i mnogi ovde da prenesi lici na vip ali da to bude jos bolje , i ako moze malo da pojeftinite telefone na pretplatu kad to bude vracam se opet na telenor .

No kao sto Lobachewsky kaze od danas sve od tebe zavisi stari vip koristim , ubedi nas da predjemo i kod vas.
Voleo bi ko i mnogi ovde da prenesi lici na vip ali da to bude jos bolje , i ako moze malo da pojeftinite telefone na pretplatu kad to bude vracam se opet na telenor .