MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Da, jbg... Razmišljao sam da sačekam dilere, ali onda skontam da ga oni, i ako budu snižavali cenu, neće dati za mix1000 već za mix 500. Uvek tako bude kada se neki telefon isfura. Kao recimo k770. Malo je njima 2000 din.
Sony Ericsson C510

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

mezzano napisao:Nesto muvaju. Snizene su cene kod nekih modela C510, T700, C5510, C5212...
Ma ne muvaju nego brljave po običaju.... nego ko se seća cena za c5212 letos priča je da je lik koji je radio kalkulaciju cena to odradio onako pred svoj odlazak iz Telekoma čisto da počasti malo korisnike :lol: :lol: :lol: :lol:

BTW kad smo kod smeha (ili suza) svašt ože dokon čovek da iskopa na YouTube-tu (ili ne mora da kopa ;) ) http://www.youtube.com/watch?v=kSUuf7IQ7fU

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

:lol: Ah taj Telekom! Ne prestaju sa iznenađenjima! Te su obogatili BEL tarife, te nam spremili pesmicu... Ma naše je samo da uživamo u blagodetima njihovog rada.
Sony Ericsson C510

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

u novu 2010 sa lelekomom neprocenjivo :) za sve ostalo tu je master card
:D :lol:
svake godine naprave neku emo psiho reklamu koja dira u srce ima li toga

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Hahahahaha, najbolji su. :lol:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od brankons »

Dobro dosta smo ih hvalili. Pazi ovo: link

Ja kupio telefon pre 3 dana i ništa...

Ispravka: Važi samo na partnerskim prodajnim mestima. Ja sam uzeo u njihovoj poslovnici.

blitva
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 26. Nov 2009. 14:52

Post od blitva »

evo ih opet lg_ijevi za dinar sa + besplatnim kontrola troskova brojem, koji se inace (samo broj)placao 500din bez 500din gratisa u 1. mesecu.
dok ovde uz besplatan telefon dobijes odmah 1000din i svaki mesec pet stoja gratis..+prenosenje nepotrosenih para itd... Nenadwebiwo!
a da ne spominjem svaki mesec free net, mms ko sms za 0.66din (pre poreza)....
najvise mi se svidja tu sto svoje pare mogu potrositi kako ja hocu, ako cju recimo da pricam sa hong-kongom... nema ono 80minuta u mrezi i 25i po minuta prema drugim NACIONALNIM operaterima - samo u srbiji..

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

blitva, Где има преношење минута и преведи на Српски "Nenadwebiwo!"?

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Сада сам поново погледао Контролу трошкова, јел сам ја био ћорав па нисам видео преношење или су то увели скорије :unsure:

Ово ми се свиђа и интересује ме јел се преноси један месец или више, да ли се прво троши пренешено или кредит за тај месец...
Ако неко сигурно зна да напише пошто бих вероватно са 066 припејда прешао на контролу трошкова јер ми ово делује супер :roll:

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

LittlePrince, ja imam kontrolu troskova. E pazi sada ovako,od proslog meseca mi je ostalo nekih 500 dindze,prvog mi je leglo 1000 i imao sam 1500,sada trosim tih 1500 i ostalo mi je oko 700 dindze,i prenece mi se u sledeci mesec. A inace,ja stalno zovem,saljem SMS & MMS(cena je ista) i nema sanse da istrosim 1000 dinara mesecno,a plus jos 66 MB-a svaki mesec...fora sa kontrolom troskova je kao ono dopunis sa 500 imas 1000,znaci pospejd ti je samo u tome sto placas 15-og u mesecu 542.xx dinara,a ostalo ti je isto kao pripejd,kada istosis sve,odes na trafiku i dopunis. To je to,ukratko :lol: . Pozz 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

blitva
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 26. Nov 2009. 14:52

Post od blitva »

LittlePrince,
ma da prenosis pare(kao sto rekoh, niko nije ni pominjo minute), dok ne potrosis.. a nenadwebivo je sto bi ti h66MB na bilo kom 2. operateru, paketu, il pretplati kostalo cca. 300 dinara, a ovako ih svaki mesec dobijas gratis. mms je super stvar jer u nju moze stane cela knjiga sms_ova. mislim da nemozes ispuniti (stotine esemesova mozes otkucati u okviru 1 mms_a i to ti se naplati 0.66para).

a posto cesto zovem inostranstvo, svidja mi se sto sam u ponudama video ino.call vaucher moze da se kupi (preko provere kredita *100# pa na ponude) i cim mi se nagomila para, uzmes 1. to je skroz ql.

ps. imam 2. ppaid broj na kome imam besplatne nacionalne minute u okviru pretplate. a tu me deru s cenama poruka(malo ih je uklj u pretlpatu), mms_a i neta. tako da su mi jednako bitna oba broja. tacnije kad bi morao da biram 1, zadrzao bih 066. i smanjio pricu u nac. saobr.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

И мислио сам на преношење кредита али написах минута :oops:
Сачекаћу следећу годину и прелазим на контролу трошкова :D

Хвала за инфо :)

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Info servisi Telekoma Srbija

31.12.2009
Promena cena za pozive iz fiksne i mobilne mreže ka Info servisima

U želji da izađe u susret svim potrebama korisnika i tokom 2010. godine, Telekom Srbija će raditi na dodatnom unapređenju Info servisa kako bi korisnici u svakom trenutku mogli da dobiju što kvalitetnije informacije.

U skladu sa tim od 1. februara 2010. godine planirana i je promena cena za pozive iz fiksne i mobilne mreže ka Info servisima 9811, 9822, 9823, 9844, 988 i 9812

Nova cena poziva servisa za naručivanje buđenja 9811, servisa za informacije o verskim praznicima 9822, servisa za informacije o meteorološkim prilikama 9823 i i servisa za loto izveštaj 9844 biće 10,75 dinara po pozivu sa fiksnog telefona, odnosno 11,66 dinara po pozivu iz mobilne mreže.

Od 1. februara 2010. godine cena poziva servisa za informacije o telefonskim brojevima korisnika 988 iznosiće 21,50 dinara za pozive iz fiksne mreže, odnosno 23,32 dinara za pozive iz mobilne mreže. Po istim cenama tarifiraće se i minut razgovora za pozive upućene servisu za razna obaveštenja 9812.

Takođe, od 01. februara biće uvedena i naplata razgovora sa operaterima na broju 064/789. I dalje se neće naplaćivati preslušavanje govornog automata, a od trenutka kada se javi operater cena poziva ka Korisničkom servisu iznosiće 10 dinara, bez obzira na dužinu razgovora sa operaterom.

* Sve cene navedene su sa pripadajućim porezima.
Čim krene MNP - doviđenja mts! :x
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

E baš mi je drago. Toliko su korisnici MTS-a pljuvali Telenor zato što naplaćuje razgovor sa operaterima da to nije bilo normalno, kao da su tih 10 dinara ne znam ni ja kakve pare, i baš mi je milo što će doživeti istu sudbinu. Kod Telenora barem čovek može sve što mu treba da završi besplatno preko internet portala a ja sumnjam da će lopovski Telekom omogućiti svojim korisnicima iste mogućnosti. Šišaj ovce!!! :P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Adios mt:s, i hello Vip. Ovo je zaista necuven potez nacionalne kompanije. Mislim da je vreme da im se pokazu zubi i da ih se otera u 3 lepe. Jedva cekam MNP
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Pa zar se na ovaj nacin odgovara na krizu i na nemastinu stanovnika? Kod nas sve naopako u drzavi. Sto nema nigde, kod nas ima. :smutny:

I sad kao misle da cu za bilo sta da ih pozovem na 789 ili 9812, 988. Pre cu da odem do poslovnice neke nego da okrenem 789.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Ubeđen sam da će uskoro i Vip krenuti sa naplatom poziva CC-u, jer kod nas čim dva operatera nešto loše urade, mora i treći. :angry:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Nova godina nije jos ni posteno u prvoj radnoj nedelji a problemi vec kranuli 8)
Ta nemojte tako lelekom se brine o nasem zdravlju i lepoj kondiciji , kao sto vlada rece teraju nas da upalimo auto tabanice da malo protegnemo se posle ovih ubitacnih i debelih praznika :D :lol:
pa da nam onako bunovnim i dok jedva na oci gledamo od bancenja , denreka i senlucenja u svoim poslovnicama uvale jos nesto recimo neki post paket po njihovom izboru koji ce kao i obicno naj pre da izmenjaju :P
Nikola031 pa sta si ti mislio rodjeni dvoje su par sa ovaj treci da gleda kako im je dobro :)
Vip mislim da nece jos iz prostog razloga zato sto je mali operater po broju ljudi nece bas da se toliko kocka ima on druge perfidnije nacine zarade.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

E sto mi krivo .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

nije mi jasno sto pravite toliki skandal oko tog naplacivanja... bas mi je drago sto je i mts uveo,pa nece svi kukati na telenor. a i jak im je bio taj cc , jeste da je bio besplatan,ali kad god sam zvao,cekao sam po minimum dvadeset minuta na operatera,koji mi uglavnom nikad nije dao potrebnu info. jedino znam da je vipov cc korektan , ali s obzirom da imaju pet korisnika, nije ni cudo sto je uvek dostupan.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Odgovori