Yettel novosti
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
VeNoM, ok to... Nego rekoh, na koji nacin se proverava stanje? Jel' se poziva porukom il' kodom? Jel' ti napise stanje u SMSu ili je kao na prepaidu.
Ustvari cek, nisam te ni ovo bas razumeo... Ti zatrazis, ali dok ti stigne ta informacija prodje sat vremena ili? Pzo.
Ustvari cek, nisam te ni ovo bas razumeo... Ti zatrazis, ali dok ti stigne ta informacija prodje sat vremena ili? Pzo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Da, na Vipu posaljes "?" i dobijes stanje SMS-om. nekad stigne odmah, nekad stigne za 1-2 sata, a nekad ne stigne uopste (dobijes poruku 'zbog tehnickih razloga, blabla'). Nije bas strasno, ali Telenor jeste najbolji po pitanju provere.
Ono sto ja trenutno VEOMA zameram Telenoru (pored megabajta, sto ne prate konkurenciju), je taj njihov tzv. "Dzinovski Izbor" telefona sa 1) nenormalno visokim cena uz ugovor; i 2) losim izborom modela telefona. Eto ja vec mesecima planiram da kupim telefon uz ugovor, i mesecima nemam sta da izaberem od Telenorovih telefona (ili je preskupo, ili ga jednostavno nema).
Iz meseca u mesec cekam da uvrste Nokiu 5530 XpressMusic u ponudu
(trenutno ubedljivo najbolji i najpopularniji touchscreen Symbian, govorim o odnosu cena/kvalitet), i odmah produzujem ugovor na 2 godine. Da su sklopili dogovor sa dilerima (Handy, Tehnomobile, ComTrade), telefon bih imao pre mesec dana. Ali Telenor, iz nekog neobjasnjivog razloga, promovise samo najskuplje Symbian Nokie - N97, 5800, E71 - nemaju svi ljudi para za te modele!
Mozda 0.1% ljudi. Eto, ja bih uzeo 5530 umesto 5800, ili e63 umesto e71.
Sad razumem pravu vrednost MNP-a. Momentalno bih prebacio broj na mts ili vip i uzeo telefon koji mi odgovara ( i to uz nizu cenu).
Nadam se da ce djuice@rs preneti ovo kome treba, jer postpaid korisnici uglavnom napustaju Telebor iz ovih razloga. Dzaba vam super organizacija, ako ne mozete da ponudite najprodavanije telefone po normalnim cenama i time vezete postpaidovce na 2 godine.
Ono sto ja trenutno VEOMA zameram Telenoru (pored megabajta, sto ne prate konkurenciju), je taj njihov tzv. "Dzinovski Izbor" telefona sa 1) nenormalno visokim cena uz ugovor; i 2) losim izborom modela telefona. Eto ja vec mesecima planiram da kupim telefon uz ugovor, i mesecima nemam sta da izaberem od Telenorovih telefona (ili je preskupo, ili ga jednostavno nema).
Iz meseca u mesec cekam da uvrste Nokiu 5530 XpressMusic u ponudu

Mozda 0.1% ljudi. Eto, ja bih uzeo 5530 umesto 5800, ili e63 umesto e71.
Sad razumem pravu vrednost MNP-a. Momentalno bih prebacio broj na mts ili vip i uzeo telefon koji mi odgovara ( i to uz nizu cenu).
Nadam se da ce djuice@rs preneti ovo kome treba, jer postpaid korisnici uglavnom napustaju Telebor iz ovih razloga. Dzaba vam super organizacija, ako ne mozete da ponudite najprodavanije telefone po normalnim cenama i time vezete postpaidovce na 2 godine.
Poslednja izmena od vuchko987 u Sub, 03. Okt 2009. 12:50, izmenjeno 4 puta ukupno.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Da, dzabe je kod njih ta tehnicka strana i smek za pohvalu, kada na kraju svi odu da kupe sto jeftiniji telefon. Tako se vezu dve godine za telekom, i prvih X meseci muce se sa proverom stanja i cime sve ne, al' se na kraju naviknu jer "ovo je srbija", nista novo, bolje niko i ne ocekuje ili "mi smo srbi, a srbi su stoka, za bolje ne znamo"... I opet svi se naviknu da zive sa tim, i vise nikom ne smeta Itd. Sta da se radi ne moze i jare i pare, "ipak je ovo srbija" 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Ja mislim da je VIP "zlatna sredina", nešto između propalog Telekoma koji ne ulaže ni dinara u poboljšanje mreže i Telenora koji je kvalitetan ali svojim cenama bije po ušima. Čini mi se da je VIP postpaid najbolje rešenje za svakog korisnika. Dobra usluga po pristupačnoj ceni, plus cene telefona su sasvim OK.
- Daddy Yankee
- Banned
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Za prepaid postoji i ponuda "SMS bez limita", samo neki korisnici je imaju... kosta 50 dinara, i imate neograniceno slanje poruka ka svim mrezama 7 dana. Nije lose, ovo se bas isplati onima koji dosta kuckaju.
Ne znam zasto ne uvode ovakve male promocije i na postpaid brojeve, i mi bismo ih dobro iskoristili.
Ne znam zasto ne uvode ovakve male promocije i na postpaid brojeve, i mi bismo ih dobro iskoristili.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
Telenor i Altimo stvaraju vodećeg mobilnog operatora na tržištima u razvoju
Oslo, Moskva, 05. oktobar 2009 - Telenor grupa i Altimo, telekomunikacijska kompanija Alfa grupe, postigli su dogovor o udruživanju vlasničkih udela u kompanijama VimpelCom i Kyivstar kako bi stvorili jednog od vodećih mobilnih operatora na tržištima u razvoju.
Ove dve kompanije su se dogovorile da udruže vlasništvo u kompanijama OJSC VimpelCom i Kyivstar i oforme novog operatora za mobilne telekomunikacije u zajedničkom vlasništvu, VimpelCom Ltd. Nova kompanija će pružati integrisane mobilne telekomunikacijske usluge visokog kvaliteta u Rusiji, Ukrajini i drugim zemljama Zajednice Nezavisnih Država, kao i u Gruziji, Vijetnamu, Kambodži i Laosu.
Pročitajte više na: http://www.telenor.rs/?section=about&page=6918&pn=1
Oslo, Moskva, 05. oktobar 2009 - Telenor grupa i Altimo, telekomunikacijska kompanija Alfa grupe, postigli su dogovor o udruživanju vlasničkih udela u kompanijama VimpelCom i Kyivstar kako bi stvorili jednog od vodećih mobilnih operatora na tržištima u razvoju.
Ove dve kompanije su se dogovorile da udruže vlasništvo u kompanijama OJSC VimpelCom i Kyivstar i oforme novog operatora za mobilne telekomunikacije u zajedničkom vlasništvu, VimpelCom Ltd. Nova kompanija će pružati integrisane mobilne telekomunikacijske usluge visokog kvaliteta u Rusiji, Ukrajini i drugim zemljama Zajednice Nezavisnih Država, kao i u Gruziji, Vijetnamu, Kambodži i Laosu.
Pročitajte više na: http://www.telenor.rs/?section=about&page=6918&pn=1
iPhone 6 Plus
- Daddy Yankee
- Banned
Ne treba ga banovati odmah, jer ume da bude koristan, ali slazem se da nas ovo ni najmanje ne zanima.
Neka pise kada ima da kaze nesto korisno, i neka "osluskuje" nase primedbe i sugestije, prosledjuje kome treba. Pretpostavljam da ce dobiti upozorenje za ovakav reklamni off-topic, u suprotnm znaci da Telenor placa mobilnom svetu za ciljano reklamiranje.
Snizite cenu telefona, poboljsajte postpaid ponudu telefona i postpaid tarife, pa se time hvalite koliko hocete. Vijetnam, Kambodza i Laos nas ne interesuju.
Neka pise kada ima da kaze nesto korisno, i neka "osluskuje" nase primedbe i sugestije, prosledjuje kome treba. Pretpostavljam da ce dobiti upozorenje za ovakav reklamni off-topic, u suprotnm znaci da Telenor placa mobilnom svetu za ciljano reklamiranje.
Snizite cenu telefona, poboljsajte postpaid ponudu telefona i postpaid tarife, pa se time hvalite koliko hocete. Vijetnam, Kambodza i Laos nas ne interesuju.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- Daddy Yankee
- Banned