MTS novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jel zna mozda neko, imam jedan ugovor koji istice u martu ali se radi o dva broja (bila je promocija tog marta 2008.) pa me interesuje to produzenje ugovora i ti telefoni koje oni nude. Ako izuzmemo cinjenicu sta se nalazi trenutno na lageru, od cega zavisi koji telefon i kakve uslove ce mi ponuditi za produzenje ugovora? 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Azimuth, telefon koji ce ti ponuditi zavisi, koliko sam ja uspeo da shvatim, najvise od tarife koju si koristio. Ja sam bio na MIX500 i svrstali su me u "treci segment" (od 8 mislim) i mogao bih da uzmem (naravno, kad bi ih imali) telefone kao sto su 6303, W395, F305, C5510, L700, B3210... A imas i opciju da ti prvih 12 meseci daju popust na pretplatu, ukoliko sklopis ugovor na 24, ali onda ne mozes da uzmes telefon. U mom slucaju, popust koji su mi nudili je bio 50% od pretplate. I da, ne moze da se uzme manji paket od MIX, Fresh 500.
Ljudi treba mi sedmocifren broj,koji pocinje na 7.
Na 065,moguce je biranje brojeva,ali bez pocetnih cifara 1 i 7,znaci 065 otpada.
Za 066 nemam pojma kako stoje stvari,ali bez problema bi uzeo i 066.
U principu bi mi vise odgovaralo da uzmem pripejd 064 ili 066 broj,mada moze i postpejd.
Sutra cu da skoknem do neke poslovnice,kupim bombonjeru pa na salter kod neke tete.

Na 065,moguce je biranje brojeva,ali bez pocetnih cifara 1 i 7,znaci 065 otpada.
Za 066 nemam pojma kako stoje stvari,ali bez problema bi uzeo i 066.
U principu bi mi vise odgovaralo da uzmem pripejd 064 ili 066 broj,mada moze i postpejd.
Sutra cu da skoknem do neke poslovnice,kupim bombonjeru pa na salter kod neke tete.

Sony Xperia P
- Azimuth
- Moderator
mezzano, upravo tako. Otisao u poslovnicu i pitao da li je slobodan taj i taj broj, devojka je bila ljubazna (a ja jos vise
), proverila i kad je ustanovila da jesu jednostavno mi dala kartice. Uzela LK, fotokopirala, ja sam potpisao sta sam trebao, dobio uplatnice pa sam odmah na istom spratu i uplatio i to je to.

- mezzano
- Expert
Azimuth, interesantno. Ja sam mislio da je kod pripejd brojeva, određen broj već upisan na karticu, pa da je zbog toga nemoguć izbor, jer bi onda trebalo da je kartica fizički prisutna u toj poslovnici. Mada, ja sam kod Tlenora uzeo 069 pripejd broj koji sam želeo. Doduše, ne baš taj, jer je bio zauzet, ali je poenta da sam ga izabrao. A kod mt:sa nisam znao da je moguće.
A što se tiče one podele u grupe, malo pre sam bio do poslovnice i izgleda da je kriterijum mesečna potrošnja. Za treći segment je potrošnja do 800 dinara mesečno. E sad, izglda da postoji caka da je za svaki segment propisana minimalna tarifa, tako da ako si, npr. u petom segmentu, verovatno nećeš moći da uzmeš telefon uz MIX500, već ćeš morati minimum na MIX1000.
A što se tiče one podele u grupe, malo pre sam bio do poslovnice i izgleda da je kriterijum mesečna potrošnja. Za treći segment je potrošnja do 800 dinara mesečno. E sad, izglda da postoji caka da je za svaki segment propisana minimalna tarifa, tako da ako si, npr. u petom segmentu, verovatno nećeš moći da uzmeš telefon uz MIX500, već ćeš morati minimum na MIX1000.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mezzano, daje tako (tj. da su brojevi upisani u kartice) bi bila prakticno nemoguca zamena ostecenih prepaid SIM-ova. Majci sam menjao osteceni prepaid MTS SIM i na licu mesta su mi zamenili "blanko" karticom. Kartica zapravo poseduje jedinstveni ID koji se povezuje sa brojem u bazama podataka operatera. Naravno ID-ovi prepaid SIM-ova koji se kupuju novi su unapred asocirani sa odredjenim brojevima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Azimuth
- Moderator
mezzano, ja i hocu da predjem na vecu tarifu posto mi mix500 svakako ne odgovara tj trosim osetno vise. Pa me je zanimalo samo, da li ukoliko predjem na tu vecu tarifu i dalje dobijam onaj popust/telefon ili sta vec tj koji telefoni su im u ponudi (da li samo oni koje imaju u poslavnicama ili i oni iz partnerskih prodavnica) itd. Drugim recima, interesuje me kompletna ponuda koju imaju za mene kao korisnika koji je bio 2 godine na mix500 na dva kartice i ciji racuni su bili oko 3000 u proseku a pri svemu tome hocu da predjem na npr mix1000 ili mozda jos veci paket 

- mezzano
- Expert
Azimuth, trenutno, ponuda je više nego jadna.
To što imaju u poslovnici, to će ti ponuditi. E, sad, ako su ti računi bili 3000 u proseku, moguće je da doguraš do 6-7-8 grupe (ima ih 10). Meni ponuda važi do kraja februara, ali od 25. decembra, od kada mi je stigla, ništa novo nisu dobili. Svaki put kad ih pitam : "hoće li uskoro biti novih aparata ili možda novog kontigenta onih koji su rasprodati", odgovor je isti : "ne možemo ništa da vam garantujemo..." U svakom slučaju, čekaću, jer mi se ne uzima Samsung C5510 ili nešto još gore. Bolje i da mi propadne ponuda nego da uzmem neki tel koj mi ne odgovara i da uz to plaćam 3G pretplatu i budem 2 godine pod obavezom.

mezzano,mozes li blize da objasnis to oko "grupa" i kupovine telefona uz ugovor?
Kada pominjes potrosnju,da li to znaci da korisnik kome na pr. istice ugovor 1. Maja i koristi na pr. Mix1000,ne moze da predje na na pr. Mix500 i da uzme neki telefon koji ide uz isti paket?
I obratno da predje sa Mix 500 na Mix1000 i da uzme telefon koji ide uz paket Mix1000?
Koja je uopste svrha tih "grupa"?
Kada pominjes potrosnju,da li to znaci da korisnik kome na pr. istice ugovor 1. Maja i koristi na pr. Mix1000,ne moze da predje na na pr. Mix500 i da uzme neki telefon koji ide uz isti paket?
I obratno da predje sa Mix 500 na Mix1000 i da uzme telefon koji ide uz paket Mix1000?
Koja je uopste svrha tih "grupa"?

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Ljudi nisam stigao da skoknem do neke poslovnice,al sam zato zvao korisnicki servis,prva devojka koja se javila nije imala pojma o cemu pricam
,nista me nije skontala,a druga je rekla da je najbolje da odem do neke poslovnice,tako da uopste ne kontam svrhu korisnickog servisa.
E sad,posto sam ja planirao da odaberem sedmocifren broj sa pocetnom cifrom 7,sad sam gledao svoj imenik,i zakljucio da nemam nijedan MTS broj sa pocetnom cifrom 7
, da li uopste postoje MTS brojevi sa pocetnom cifrom 7? 

E sad,posto sam ja planirao da odaberem sedmocifren broj sa pocetnom cifrom 7,sad sam gledao svoj imenik,i zakljucio da nemam nijedan MTS broj sa pocetnom cifrom 7

Sony Xperia P