MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Fox, te grupe su napravljene za korisnike koji su imali ugovornu obavezu, pa im je istekla i sad im nude određene telefone za dinar, zavisno od grupe, a koji se u redovnoj porodaji (tj. za one koji prvi put uzimaju telefon uz ugovor), uz određeni paket plaćaju od par do par desetina hiljada... Nadam se da si me razumeo :oops: Dakle, suština je da onima kojima je istekao ugovor daju telefon pod dosta povoljnijim uslovima. Recimo, meni daju, uz MIX500, za produženje ugovora za 1 din, tlefone kao što su Samsung C5510, Samsung B3210, Samsung L700

aleksaa, nemam ni ja ni jedan broj na mts-u koji počinje sa 7. A što se tiče Korisničkog servisa... pre ćeš dobiti neku informaciju ovde ili na mondo forumu nego od njih (naravno, mislim na tačnu informaciju). :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Vala bas, ovo je ocajna ponuda i na ovo necu pristati. Onda mi se vise isplati da predjem na VIP i uzmem neki telefon nego da se cimam sa MT:S-om i cekam kada ce im dunuti nesto iole normalnije da uvrste u ponudu. Ok je to kad neko prvi put zasniva pretplatnicki odnos pa bira telefone u nekoj od partnerskih prodavnica ali ovo sto oni imaju u poslovnicama i sto nude je, u najmanju ruku, katastrofalno. Drugi minus je sto nemaju MB ukljucene u pretplatu, bez obzira koristilo to nekome ili ne ali mogli bi makar malo da prate trendove i konkurenciju ako vec nemaju interesa da budu ispred njih.
Kako samo teraju korisnike od sebe, kao da to namerno rade (sto me ni najmanje ne bi cudilo kako bi nekome prodali sve sto imaju za tepsiju ribe).

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

mezzano, ok sada mi je dosta jasnije.Trenutna ponuda telefona koju si naveo im je sjajna... :uhuh: Zbog cega i ostali modeli koji su u ponudi(6303,E71,Omnia HD,...) ne upadaju u tu "pricu"?
Sreca sto postoje lokalni distributeri-dileri kod kojih je ponuda koliko-toliko brojnija... :roll:
Azimuth, koliko je meni poznato kada ti istekne ugovorna obaveza od dve godine,ti bez problema mozes da uzmes telefon i kod nekog od dilera za taj isti broj,s tim sto se,logicno,obavezujes na novu ugovornu obavezu od 2 god.
Poslednja izmena od Fox u Uto, 26. Jan 2010. 18:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Fox, badava ti to osim ukoliko nisi resen da menjas broj. U suprotnom, ne mozes samo sklopiti ugovor sa vec postojecim broje i uzeti telefon od nekog drugog distributera sto je, moramo se sloziti, ogroman shit.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Azimuth, nemam pojma od koga si to cuo,ali moj burazer uzeo telefon preko distibutera (nokia e71),a pre toga mu je istekao ugovor na 2 godine....
D500&E71

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Није потребно мењати број.
Да ниси помешао нешто. :?
Слобода или смрт

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Aham. Onda je moja greska. Ja sam razumeo da nakon isteka ugovora se mogu uzeti samo telefoni koje imaju u poslovnici ali ne i telefoni koji se nalaze po prodavnicama tipa Tehnomobie i sl. uz naravno produzenje ugovorne obaveze na nove 2 godine. E sad, zasto sam to pomislio? Zato sto sam imao pri pejd broj kao student i kad sam uzeo ovaj post pejd receno mi je da moram uzeti novi broj i da ne mogu da me prebace sa pri na post pejd :unsure:
Jos mi nesto nije jasno, da li pored produzenja ugovora mogu i tarifu da promenim na istom mestu tj u nekoj od prodavnica? :unsure: Da li se i ti telefoni dobijaju po povlascenim cenama? :unsure:
Kakav rebus jbt...

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Azimuth, najbolje bi bilo da u samoj prodavnici u kojoj zelis da kupis telefon uz ugovornu obavezu ispitas kako stoje stvari.Mislim da kod dilera neces moci da nabavis telefon po "povlascenoj" ceni,pritom mislim na cene telefona kada se gleda cuvena pripadnost odredjenoj "grupi".A logicno je da ces moci i da promenis tarifu jer ces ti tada fakticki potpisati novi ugovor na 2 godine.
Evo sta je trenutno u ponudi u prodavnicama ACN stores http://acnstores.rs/mobilni_telefoni.aspx
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Fox, pa tako ce na kraju i biti da cu ovih dana skoknuti do poslovnice pa da vidim sta kazu. Ali sad kad gledam ove telefoncice sa linka koji si ostavio...ne znam, mislim da sam sve blizi odluci da predjem na VIP. :?
Nisam pametan, moram jos malo razmisliti pa prelomiti. :|

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Fox, ostali telefoni nisu uključeni u ponudu, jednostavno, jer su rasprodati. To što stoje na sajtu nema veze sa životom. Pogledaj na mt:s express-u šta imaju u ponudi. :disgust:

U moju grupu spada i 6303 i hteo sam da je uzmem, ali nema je niti u Nišu u poslovnici, niti Leskovcu.

Azimuth, ova specijalna ponuda (kako je oni zovu "Pilot" projekat) važi samo za telefone u mt:s poslovnicama, a ti možeš, bez problema produžiti ugovor i kupiti neki od telefona kod dilera. Čak je, u nekim situacijama, bolje kupiti telefon od dilera, nego od mt:s-a, zato što dileri ne nameću obavezu da mora da se plaća 3G pretplata ako kupuješ telefon koji podržava 3G. Naravno da, bez problema, možeš da promeniš tarifu, kad kupuješ telefon od dilera.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Novo u Bel SMS tarifi!
01.02.2010
Telekom Srbija obaveštava sve
korisnike da je došlo do izmena u
okviru Bel SMS tarife.
Tako će od 1. februara 2010.
godine broj SMS poruka biti
povećan sa 100 na čak 1000 SMS
poruka uključenih u mesečnu
pretplatu u domaćem saobraćaju,
što će svakako obradovati sve
ljubitelje slanja i primanja ove
vrste poruka. Pored toga, za sve
korisnike Bel SMS tarife mesečna
pretplata iznosiće 290 dinara*, a
uspostava veze pri svakom pozivu
naplaćivaće se 2,50 dinara*.
* Navedene cene prikazane su bez
pripadajućih poreza.
Link
Pozivi ka Info servisu 064/789

01.02.2010
Razgovor sa operaterom 10 dinara

U cilju unapređenja Info servisa 064/789, od 1. februara razgovor sa operaterom ovog Info servisa će se naplaćivati 10 dinara*, bez obzira na dužinu razgovora. Navedena cena se odnosi na razgovor sa operaterom za pozive upućene iz fiksne i mobilne mreže Telekoma Srbija.

Preslušavanje govornog automata za informacije o uslugama i tarifnim profilima Mobilne telefonije Srbije na broju 064/789 i dalje je besplatno.

*U cenu su uključeni porezi.
Link
Poslednja izmena od mezzano u Pon, 01. Feb 2010. 17:23, izmenjeno 1 put ukupno.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Када ли ће да се сете неког другог пакета сем бела? :dry:
Уопште јел користи неко те пакете?
Све које познајем (мтс постпејд) су на миксу који се 2 године не мења.
Слобода или смрт

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

bestboy, ja sam 2 god bio na MIX500, a sad sam vec 2 meseca na MYBEL. Mislim da bas zbog nepopularnosti BEL paketa rade na njihovom poboljsanju. A ne bi smetalo da malo unaprede i MIX. ;)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Tacno, recimo da se sete i ubace 100-tinak MB data protoka... Mislim da bi time pridobili barem 20.000 novih korisnika.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Apsoulutno. Dodatni internet bi definitivno privukao nove korisnike, a i zadržao one koji razmišljaju da pređu na Vip.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Сумљам да ће то урадити јер им је 066 намењен за интернет...
Слобода или смрт

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Onda bi im bilo pametno da omoguće 066 tarifu na 064/065 brojevima. Jer je glupo menjati broj zbog promene tarife.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mezzano, mene bi prilicno obradovala mogucnost "066 tarifa" sa 064 brojevima. Moje navike i potrebe najbolje pokrivaju 066 tarife, ali ne zelim da menjam 064 broj koji koristim vec 10 godina.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Sve je ok, ali ta famozna provera stanja bi u paketu trebala da ide sa tarifom i onda 066 ne bi bio poseban. Mozda bi omogucili cim utrose numeraciju, ali u to cisto sumnjam
Nokia Lumia 630

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

tomas.hokenberi, ista situacija i kod mene. Bezveze mi je da menjam brojeve pri svakoj promeni tarife :chytry: . djolex, jeste da provera stanja predstavlja problem, ali kad je paket dobar (tj. ima sve sto ti treba) i nije toliko neophodna, ali daleko od toga da je suvisna... :)

Odgovori