Wizards
nebi da ovde sad nikog prozivam ali citajuci tvoje postove dovljno svega par da covek skonta da ti druze video vipa nisi, cak ni reklamu mozda neznas ni kako logo firme izgleda a pricas i pises o vipu gore nego ja sam po plavima i crvenima za ve ove godine na ovom forumu.
Nijedan operater na planeti netera tebe ni nasta i ni nakoji nacin nemoras ti ni mobilni da imas kao uredjaj , nemoras da ides uopste kroz ulicu kroz taj deo grada gde je centrala vipa , telenora ili telekoma a kamo li tom stranom ulice
Ja kao i ostala vecina ovom forumu smo gotovo deceniju bili kod crvenih tj plavih placali sve posteno na celu sa seseljevom taksom za luksuz , na dopuni od crvenih nikada nismo imali tacno 500 dinara nego 480 cutali trpili i grebali one dopune ko ludaci svak put kad krenemo do grada uvece neki jos to rade , nemogu da zamisle jutro a da nekrenu na poso da ne ulate bar 100 dinara za nedaj boze .
onda je dosao vip nesto je pomerio granice okej oces legalan telefon ane u nekom cumezu skinut sa madjarskog panona , oces garanciju od 2 godine a ne tri jebena meseca , oces tarife sa mb oke evo ti evoti telefon za 1 dinar dopizdilo ti da placas dopune oke nema problema evo ti u iznosu od dve dopune od 500 da imas svega pricaj melji dok ti jezik nepoplavi kucaj dok ti se nestvore zanoktice .
AKO oces sve to mi te neteramo mi ti nudimo fon za dinar taj isti u cumezu kosta mozda i 1000 dinara ali kad ti rikne onda se sam snalazi i nemoj vip da pljujes da su ti oni dali neispravan telefon pa ti los signal pa ti propadaju minute i poruke i vecinu ovih stvari mozes da radis komotno na njemu.
Neteramo te i nenamecemo ti onaj od 40000 ali ako ti bas oces taj od 40000 moze i to ali taj zapravo kosta 60000 i dajemo ti 2 godine garancije ako nesto ode po vragu ti uzmes i zamenis ga dobijes na koriscenje isti takav ili briblizno isti ako neopravi ovaj tvoj dobijas novi i samo nastavis .
Tako da niko nikog ninasta netera ako ti imas volje i 1280 dinara a to ti je dve dopune od 500 i jedan od 250 i sve ovo gore sranje ti je dopizdilo vec 10 godina kao meni i jos mnogim a ovde onda ti ove dve godine tj na telekomu i telenoru moze i godina dodju kao godisnji odmor i slobodni dani to nije kredit ali izgleda da je tebe neko gadno uplasio da jeste
Ustvari znamo mi ko je tebe ulasio pa teta Dijana rekla da je mobitel luksus pa ti to povezo sa kreditima i gle gde je sve ovo zavrsilo