Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Ja se opet nadam da ce nas sutra ili u ponedeljak iznenaditi novim tarifnim paketima (sa MB), pa nece valjda da nas muce sve do MNP sa cenom od 40 RSD/MB i najmanjim TD od 300MB...
Mada, tako sam se nadao i za oktobar... :|

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

Mislim da će se nešto novo pojaviti tek u decembru,jer je to mesec najvećih promocija operatera kod nas.Ako se tada ne sete,onda ko zna kad će... 8)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

zALFex napisao: Mada, tako sam se nadao i za oktobar... :|
To mi je palo na pamet kad sam poceo da citam tvoj post. :D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Znaci da nije bilo ovog glupog poreza mi bi sad imali pakete pristojne danasnjem coveku,koji stalno ne samo sto zove i salje poruke non stop,nego je i zavistan od interneta i mejlova pa mu treba i dosta MB :D ,a ne ovako da se zlopatimo:), a sto se svega drugog tice,mogu samo da pohvalim Telenor super su :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

djuice@rs, čuješ li ti ove vapaje ovde? Imaš li dušu? Reci tamo dotičnom gospodinu da kad da megabajte, ne mora da ide više u crkvu! :D
Sony Ericsson C510

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Posto sada salju postom ove ponude za dodatne minute i poruke za produzenje ugovora, hajde predlozite vi sta bi vas ubedilo da produzite ugovornu obavezu?
Evo moje ideje:
Da se za produzenje ugovorne obaveze uz Prenesi 150 za 6 meseci dobija 50 MB besplatno mesecno :) , uz ugovornu obavezu od 12 meseci 100MB :wink: , a uz 24 meseca 150MB mesecno. :D
Ili za ljude koji nikada nisu aktivirali TD za internet ili ga ne trose, a koriste Omiljeni broj, recimo, besplatan omiljeni broj (mislim na onih 99 dinara + porezi)...

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Telenor se toliko hvali tim internetom, a ne nalazi za shodno da ubaci internet sabracaj u postpaid pakete... bruka.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa recimo da uvedu iPhone (što bi automatsli značilo ugovornu obavezu :D ), i neke MB bez kojih taj telefon i nema mnogo poente. Recimo da bi na tome malo mogli da porade.

"Ali ne postoji politička volja..... Društvo nije dovoljno sazrelo za takve mere......" :D :D :D :angry: :angry: :angry:

Odnosno kako mi se čini pre će VIP to da donese nego Telenor ".....lider u inovacijama, baja među operatrima, šmeker......"
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Dve godine rada Telenorove prodavnice u tržnom centru Delta City

Korisnike očekuju specijalni brojevi i pokloni

Novi Telenorovi postpejd korisnici koji od 2. do 4. novembra potpišu ugovor u Telenorovoj prodavnici u tržnom centru Delta City dobiće na poklon specijalan srebrni broj, povodom dvogodišnjice rada prodavnice.

Nove pripejd korisnike koji posete ovu prodavnicu, očekuje 300 SMS poruka koje mogu da iskoriste tokom tri meseca od dana aktivacije, dok će korisnici Telenor Interneta u istom periodu moći da iznajme modem besplatno, prilikom čega će platiti samo pretplatu.

Sve Telenorove korisnike koji posete prodavnicu, u tržnom centru Delta City u Ulici Jurija Gagarina 16, tokom ovih dana očekuju pokloni.

Telenorova prodavnica u tržnom centru Delta City otvorena je 2007. godine, kada je građanima predstavljen koncept interaktivne prodavnice, koji se tiče sadržaja, izgleda samog prodajnog prostora i načina komunikacije sa korisnicima. Ovakav koncept kupovine omogućava korisnicima da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu. Ideja je da korisnici ne dolaze samo radi kupovine već i da se informišu, reše problem i zabave se.

Telenor je u protekle tri godine otvorio više od 40 prodavnica u Srbiji zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine, koji Telenor primenjuje uspešno u svim zemljama u kojima posluje.

http://www.personalmag.rs/mobile/operat ... elta-city/
iPhone 6 Plus

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

djusiki treba zabraniti da se pojavljuje dok neubace MB u prenesi :D
dusi slusaj vapaje naroda svog .

valdevit
Banned

Post od valdevit »

djusa treba banovati,jer samo smara sa njegovim telenorom,a na naša pitanja i komentare ne reaguje... :x

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

djuice@rs napisao:Telenor je u protekle tri godine otvorio više od 40 prodavnica u Srbiji zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine, koji Telenor primenjuje uspešno u svim zemljama u kojima posluje.
Znači ne vjerujem. :D Interaktivna kupovina. Kako samo znate upakovati neke stvari, neko manje informisan bi rekao da ste vi smislili interaktivnu kupovinu.

Pa danas je svaka kupovina interaktivna. Dođem u market, pitam radnicu (mlatim primjer) "koji je hljeb najsvježiji", ona kaže "evo ovaj", ja kažem "hvala" i uzmem taj. Eto je interaktivna kupovina.
Svaka kupovina, osim aparata za kafu, je interaktivna, a to što Telenor od svake najmanje sitnice pravi senzaciju je jadno. :disgust:

valdevit napisao:djusa treba banovati,jer samo smara sa njegovim telenorom,a na naša pitanja i komentare ne reaguje... :x
Ja sam prvi na ovom forumu predložio da se banuje djuice, tako da, nemojte mi krasti ideju. :P Moraću staviti copiright na taj tekst. :dry:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Za korisnike koji žele da koriste internet u Telenor mreži, na raspolaganju su Tarifni dodaci Dodaj Internet. Vaši predlozi koji se tiču besplatnih megabajta u okviru post paid paketa su prosledjeni odgovarajućoj službi koja će ih razmotriti.

Pozdrav.
iPhone 6 Plus

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne znam zasto ali sam skeptican jer... Koga zabole za par tamo nekih likova sa tamo nekog foruma koji bi voleli da imaju nekoliko "besplatnih" MB u okviru pretplate kad to vec imaju u okviru TD-a tj ako su na post pejdu onda to samo doplate par desitina ili stotina dinara?

valdevit
Banned

Post od valdevit »

Bilo bi lepo da se desi bilo šta novo na polju postpejda,jer preterujete sa promocijama na pripejdu,koji vam ne donosi stalan prihod,već povremeni.Ako vam je u interesu da povećavate broj korisnika,onda u redu,al mislim da vam to nije na prvom mestu.

Što se tiče tog dodatka o kome đusika govori,da li zaista misle da je neko luuuud da da tolike pare za dodatak od 300 mb :uhuh: :uhuh:

daddy yankee,ja se izvinjavam.Neće se ponoviti,al zaista mislim i podržavam bilo čiju inicijativu povodm pedale koje treba uručiti telenor spemeru.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

valdevit napisao:daddy yankee,ja se izvinjavam.Neće se ponoviti,al zaista mislim i podržavam bilo čiju inicijativu povodm pedale koje treba uručiti telenor spemeru.
Ma šalio sam se naravno, a teško da će neko djusa banovati, sve mi ovo liči na plaćenu reklamu. :chytry:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma oni mogu da dodaju bespaltne megabajte,pola postpaid korisnika nece to ni da koristi :D,generalno ko ima toliko mobilnh koji mogu da koriste gprs,ali ono da otvara cele strane i to,sto jede kb,ali je pitanje koliko moze njihova mreza da izdrzi i onu drugu polovinu,a da ne zabaguje.Meni bi bilo ok da povise malo veci broj besplatnih minuta i poruka i bar neki mb ili da smanje cenu ovih vec postojech dodataka,jer mislim da je i vise nego skupo.
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

A što bi ga banovali? dajte jedan dobar razlog?

Plaćena reklama? :lol: sve sami marketing stručnjaci na forumu :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Ako vec reklamiraju telefone od 40.000+ dinara koje koristi 0.02% korisnika, onda neka uvedu i besplatne megabajte.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

valdevit
Banned

Post od valdevit »

vuchko,u potpunosti se slažem sa tobom,kao i sa andrijanom 8)
da odgovorim akkiju,treba ga banovati,jer spemuje temu sa kojekakvim glupostima,nevažnim za nas.Sve to što on ovde napiše,uveliko se pušta na tv-u,ima gomila banera na ovom sajtu,kao i svuda po netu,a i imaju veoma dobar,da ne kažem odličan sajt na kome to piše 8)
kad god sam ga nešto pitao ili kad god ga je neko nešto pitao,odgovor nije dobio...banovati ga,pod hitno! :x

Odgovori