Vip - Racun pocinje da raste sa prvim ljubicicama!
Re: Vip - Racun pocinje da raste sa prvim ljubicicama!
Danas me zvali iz korisnickog i nudili 500 mb u narednih 6 meseci sto sam glatko odbio. Broj mi se gasi 25.5 a na pitanje zasto tada, devojka mi je rekla da je tako u ugovoru i da mi za taj period nece stici racun ukoliko mi potrosnja bude u okviru paketa.
Jel jos neko dobio ovaj info? Ne mogu da verujem da oni nekome oproste racun.
Jel jos neko dobio ovaj info? Ne mogu da verujem da oni nekome oproste racun.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
knjaz, mislim da je prica da ti nece stici racun ako ne napravis nikakav saobracaj, a ne ako ne napravis nikakav saobracaj preko. 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ona mi je tako rekla a znajuci njih ta vest me je bas iznenadila. Ako nekoga sa foruma budu zvali neka ih pita.
Posle tog razgovora mi je stigao sms sa datumom prestanka ugovora.
Posle tog razgovora mi je stigao sms sa datumom prestanka ugovora.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
knjaz, ako nije tajna,kolika ti je pretplata bila,da znam dal ja mogu nesto da iskukam
?

Smart 700 sa snegom + 25%. Ma nude svima , ja imao jos 20 meseci ugovora, sta je 6 meseci po 500 mb. A sto kaze miodrage on je samo za pricu ja trosio oko 500-600 min (150 min bilo u mrezi) u proseku a placao smesnu pretplatu tako da im se sigurno vise isplati da me puste.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
knjaz, ja imam isto smart 700 i smart 150,ta dva broja mi izadju mesecno oko 1500-1600din,posto na prvi imam valjda 25%godinu dana,zato sto sam uzeo ovaj drugi broj kada sam obnavljao,a na ovaj drugi isto neki popust,ne znam sta bese.Ja sam bolji od tebe,meni ostalo jos oko 23,a mozda i cela 24 meseca do isteka,posto sam ranije obnovio ugovor
Meni ono obavestenje jos nije stiglo,tako da ne znam tacno do kada je zadnji rok da se odlucis dal ostajes dal ides,pa se jos uvek razmisljam.....

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imas fore mesec dana od prijema obavestenja, a najkasnije do (valjda) 12.05. Posle tog datuma nema vise neckanja i raskidanja.
Meni rekoše, napravila ne-napravila saobraćaj, plaćam.Lobachewsky napisao:knjaz, mislim da je prica da ti nece stici racun ako ne napravis nikakav saobracaj, a ne ako ne napravis nikakav saobracaj preko.
Napokon su mi se javili ovi iz KC-a. Odmah mi je ponudio operater neku sarenu lazu, to sam glat odbio i rekao mu da zelim da raskinem ugovor. Ako sam dobro razumeo kad podnesem zahtev za raskid ne placam penale odnosno preostali broj pretplata i ostaje mi uredjaj odnosno l7?
- Azimuth
- Moderator
Upravo tako. Nema penala i telefon ti ostaje.
Koliko sutra podnosim zahtev. Takodje sam gledao mix net xl paket sa 50% popusta, em je jeftiniji od ovog koji imam u vipu em ima mnogo vise sadrzaja.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Drakenzen, kako misliš da uzmeš popust u mtsu? Imaš i kod njih ugovor ili? Posto popust dobijaju samo stari postpaid korisnici pri produženju ugovora, novi ne.
- Azimuth
- Moderator
El Laki, otkud ti to da novi ne dobijaju? Jedino ako nisu sinoc nesto menjali, ali daju oni popust svima. Nije to nikakva privilegija nego prosto "promocija" koja traje i traje vec bezmalo 2 godine.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Traje više od dve godine.
Meni je istekao ugovor od dve godine i - naravno - produžio sam ga pod istim uslovima.
Meni je istekao ugovor od dve godine i - naravno - produžio sam ga pod istim uslovima.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Samo da ne bude kuknjave na mts onih koji budu uzimali telefon i tada se poništi 50%. Karambol će napraviti dolaskom iphone.
Meni je trenutno bolja opcija vip, zimska promocija + 25% popusta jer nisam uzeo fon a bez poskupljenja 8% (to ću pokušati da dobijem, samo da ne poskupljuju 8%), na starim tarifama. A uvek možeš da uzmeš fon i onda si u minusu za 25%, imaš svakako popust zimske promocije i nisu digli poskupljenje za 8%.
Meni je trenutno bolja opcija vip, zimska promocija + 25% popusta jer nisam uzeo fon a bez poskupljenja 8% (to ću pokušati da dobijem, samo da ne poskupljuju 8%), na starim tarifama. A uvek možeš da uzmeš fon i onda si u minusu za 25%, imaš svakako popust zimske promocije i nisu digli poskupljenje za 8%.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Stvarno? Hoćeš da kažeš da ja npr za dva meseca kada mi istekne ugovor u telenoru, mogu da prebacim broj u mts i uzmem samo postpaid paket uz 50% popusta, bez telefona? Ukoliko se uzima telefon onda nema popusta naravno..Azimuth napisao:
Trebalo bi da je tako
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa to je odlično ako je istina. Moram proveriti to ovih dana
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nema šta da proveravaš, provereno je. Tako je u mts, ne može 50% i fon, ili ili.
Danas potpisao raskid pretplatničkog ugovora...juhu...još i sin sutra i good bye Vip.Rečeno mi je
da moram biti još pun obračunski period,tj.do 17.05.Pitam,a šta ako ne trošim,da li će račun biti nula.Merkator,NS,jedna odgovara hoće,druga neće.Nema veze,18.04,makaze štric i nema vas više.I pazi ovo...simpatična mala,kaže:"to 90/60,znači da će Vam nakon dva minuta korištenja biti skinut minut i po...."Nisam hteo da verujem šta čujem...ali simpatična,pa sam ostao na dovidjenja...
da moram biti još pun obračunski period,tj.do 17.05.Pitam,a šta ako ne trošim,da li će račun biti nula.Merkator,NS,jedna odgovara hoće,druga neće.Nema veze,18.04,makaze štric i nema vas više.I pazi ovo...simpatična mala,kaže:"to 90/60,znači da će Vam nakon dva minuta korištenja biti skinut minut i po...."Nisam hteo da verujem šta čujem...ali simpatična,pa sam ostao na dovidjenja...