Korisnici Kul tarifnog profila od 1. marta moći će da šalju i besplatne tekstualne poruke prijateljima, a od tog datuma primenjuje se i nova cena uspostave veze za korisnike Tipi tarifnog profila.
Korisnici Kul tarifnog profila od 1. marta moći će da šalju i besplatne tekstualne poruke prijateljima i dragim osobama koje su postavili kao svoje "Friends & Family" brojeve.
Za ovaj tarifni profil od 1. marta primenjuje se i nova cena SMS-a u domaćem saobraćaju u iznosu od 2,20 dinara, a nova cena uspostave veze je 5,90 dinara.
Takođe, od tog datuma primenjuje se i nova cena uspostave veze za korisnike Tipi tarifnog profila koja će iznositi 3,90 dinara. Tipi i dalje nudi najpovoljniju cenu SMS-a od samo 1 dinar.
Kao i do sada, svi prepaid korisnici mogu da, pozivom na broj 778, izaberu do tri "Friends & Family" broja iz mt:s mreže sa kojima će razgovarati po znatno povoljnijoj ceni od standardne cene minuta poziva za izabrani prepaid tarifni profil.
Ne mogu da verujem koliko dizu uspostavu veze, na kraju ce uspostava veze kostati vise od 10 din
Ali zato ovo je prva promocija od Telekoma za postojece 064/065 korisnike posle gotovo godinu dana, dobro su se setili.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Naravno da je za stalno. Prikrili su poskupljenja besplatnim porukama pa sada ispada kao da su nešto učinili u našu korist. A što se mene lično tiče, ja na mojoj staroj 064 kartici koristim uslugu Omiljenoi broj, tako da mi ovo za Friends and Family ne važi. Ne može oba u isto vreme.
Hvala Nikola031 .Moze li jos jedno pojasnjenje.Da li je 2010 sms poruka limit za ovu godinu ili se moze duplirati?Mogu li ponovo uplatiti kredit i opet dobiti 2010 sms?Pozdrav
AnGeL oF LoVe, svakog meseca kad uplatis 200 din kredita dobijas novih 2000 poruka koje se sabiraju sa prethodnim, i sve te poruke vaze do kraja ove godine.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Čisto sumnjam da će to biti u skorije vreme. I ja hoću da obnovim ugovor, ali nemaju ništa normalno... Jedino ostaje da pogledaš ponude od dilera. Imaš spisak dilera na mt:s-ovom sajtu.
mts je postao dno dna. Ima par jeftinijih usluga u tarifama od konkurencije ali zato konkurencija ima promocije za razliku od njih, a kada bude promocija onda bude samo 500+, a mi koji nemamo da izdvojimo toliko za dopuno smo nebitni, mi smo otpad mts mreže. Sramota !
Mnogo njih kupilo CD miligram da iskoristi minute i bacilo karticu
negde sam procitao ovu promociju, ne znam ni dal je aktuelna posto sam na postpaid-u.. zanima me jel bilo koji prepaid broj kad uplatis 200 din dobijes 2000 poruka, ili ima neka odredjena tarifa?
Ne vidim kakav je interes mts-u,kupio sam dve kartice sa cd-om Miligram i koristio 4020 dinara free kredita a na post paidu sam koristio samo besplatne minute i racun mi je bio 0,00 din(samo pretplata i porezi).Kartice koristim sada za 4020 besplatnih sms poruka i sutra cu da kupim novi broj i koristim 500 min za razgovor,pa kasnije bacim karticu.Opet ce na primarnom broju post paid biti racun 0,00.(Pre ovih kartica placao sam 1200-1600 din na post paidu)
nemanjjja, stiglo im je par novih telefona: http://www.mondo.rs/shop/katalog.php
Prvenstveno me je iznenadila premijerna ponuda SE modela xperia 2, ali me je njegova cena brzo "ohladila"...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.