A1 novosti
Ne. Vauceri vaze samo uz ugovornu obavezu od 2 godine.
Svidja mi se to sto ako se ima vaucer i ako se ne uzima telefon onda se moze dobiti 35% popusta, a to je sasvim lep popust.
Svidja mi se to sto ako se ima vaucer i ako se ne uzima telefon onda se moze dobiti 35% popusta, a to je sasvim lep popust.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Prošlo je 12 dana kako sam prijavio svoj problem korisničkom centru i još uvek ništa nije urađeno po tom pitanju, niti me je bilo ko iz VIP-a pozvao da mi pruži bilo kakvo obaveštenje. Podsetiću, svi moji pozivi su automatski ograničeni na 5 minuta, što veoma iritira. I sada ne znam šta da radim. Ne želim da budem dosadan i ponovo zovem CC, ali mislim da je 12 dana dovoljno dug period da se problem ove vrste reši i baš bih voleo da čujem šta imaju da mi kažu.
Izmenila Ninolina:: bespotrebno skretanje sa teme.. Obrisane i ostale poruke sa OFF sadržajem..
Izmenila Ninolina:: bespotrebno skretanje sa teme.. Obrisane i ostale poruke sa OFF sadržajem..
Aleksaboy, zovni ih ponovo, meni se desilo prosli vikend, i dobio sam info da su neki radovi bili u pitanju, sta god to znacilo. Vise nemam taj problem, tojest, odmah sutradan u ponedeljak je sve bilo okej....
z10, probao sam sad da uradim to sto ti kazes, i meni se to ne desava. Zovem sa sluzbenog telefona svoj privatni koji je u tom trenutku na netu, i uredno izbacuje call screen i zvoni. Radi u browsreu, radi u facebook aplikaciji, radi dok gledam youtube.......da nije nesto do setovanja?
z10, probao sam sad da uradim to sto ti kazes, i meni se to ne desava. Zovem sa sluzbenog telefona svoj privatni koji je u tom trenutku na netu, i uredno izbacuje call screen i zvoni. Radi u browsreu, radi u facebook aplikaciji, radi dok gledam youtube.......da nije nesto do setovanja?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Vaucere od 10% dobijaju oni koji su pod ugovorom duze vreme u VIP-u, a vaucere od 50% dobijaju radnici VIP-a i to su mogli podeliti rodbini i prijateljima.
Oni koji su dobili vaucere od 10% (bez obzira da li su oni potpisali ugovor sa ili bez popusta) imaju mogucnost da poklone te vaucere buducim potpisnicima ugovora i ako se njihova dva vaucera iskoriste onda oni dobijaju jos 10% popusta.
Nije obavezan telefon, moze se potpisati ugovor na dve godine bez kupovine telefona i tada dobijas 25% i ako imas vaucer sabira se taj popust sa vaucerom.
Ovi vauceri od 10% se jos uvek mogu naci ali ovi od 50% mnogo teze.
Oni koji su dobili vaucere od 10% (bez obzira da li su oni potpisali ugovor sa ili bez popusta) imaju mogucnost da poklone te vaucere buducim potpisnicima ugovora i ako se njihova dva vaucera iskoriste onda oni dobijaju jos 10% popusta.
Nije obavezan telefon, moze se potpisati ugovor na dve godine bez kupovine telefona i tada dobijas 25% i ako imas vaucer sabira se taj popust sa vaucerom.
Ovi vauceri od 10% se jos uvek mogu naci ali ovi od 50% mnogo teze.
z10, vip i na privatnom i na sluzbenom broju, i bas me zaintrigiralo to sto si pisao jer nisam nikad obratio paznju, a cesto surfujem preko telefona, pogotovo kad se vracam s posla pa lepo zasednem u busu
Istestirao sam bas sve sto mi je palo na pamet tokom dana, i nista. Sve se najnormalnije ponasa.

Istestirao sam bas sve sto mi je palo na pamet tokom dana, i nista. Sve se najnormalnije ponasa.
A kako to da resetujemo? Šta da ih brišem sve, ili da ih resetujem u nekom counteru
Ja nisam primetio neke anomalije. Uvek malo prekoračim, ali kad pogledam onaj škrti listing što ide na računu to je to - nemam nekih zamerki.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Eto mene ponovo sa novim vestima. Pre oko pola sata me je pozvao službenik iz VIP-a i rekao da su njegove kolege iz tehničke službe otklonile moj problem. U znak izvinjenja, a kao nagradu za moje strpljenje, dodali su mi 200 dinara kredita na račun. Nisam mogao da verujem... Takvu ljubaznost i brigu o korisnicima još nisam video. Što se mene tiče, definitivno ću se prebaciti na VIP čim dođe MNP, s tim što ću i ovu VIP prepaid karticu da zadržim u upotrebi. 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Postadosmo i mi nemci. Docekasmo i to. 
Koristim Veratov wi-max internet (flat), 1024 brzina, sljakao stabilno ko kablovski mesecima, da ne poverujes... kad odjednom poceo nesto da trokira. Prvi dan, drugi, treci. Zovnem ja njih, kazu radovi, kvar neki, bice sve ok. Popravise ga u roku od 5 dana, proverim protok, oni mi ga duplirali (!) na 2048! Mesec dana (celu pretplatu) mi pustali dupliran protok, kao znak izvinjenja i zahvalnosti za strpljenje. Ima korektnih.

Koristim Veratov wi-max internet (flat), 1024 brzina, sljakao stabilno ko kablovski mesecima, da ne poverujes... kad odjednom poceo nesto da trokira. Prvi dan, drugi, treci. Zovnem ja njih, kazu radovi, kvar neki, bice sve ok. Popravise ga u roku od 5 dana, proverim protok, oni mi ga duplirali (!) na 2048! Mesec dana (celu pretplatu) mi pustali dupliran protok, kao znak izvinjenja i zahvalnosti za strpljenje. Ima korektnih.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Aleksaboy, jel ti je definitivno otklonjen problem ili se i dalje javlja? 

IDzO, trebalo bi da je definitivno. Danas sam, nakon ovog obaveštenja, obavio dva poziva u trajanju od preko 5 minuta i sve je bilo u redu. Videću i sutra šta će biti ali mislim da je to to. Baš mi se sviđa VIP i njihov odnos prema korisnicima. Ne bih hteo da ovo zvuči kao reklama ali, iz mog ličnog iskustva, ja za VIP imam samo reči hvale.