MTS novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ha! Juce sam bio u mt:s-u i nude mi neke skart telefone za 1 din ali kad sam pitao po kom kriterijumu odlucuju kome ce ponuditi odredjene telefone ili popust na pretplatu devojka nije znala ali je zato supervizor rekao da mogu da uzmem novu "chokoladu" ili SE c903 za 1 din uz ugovor
Sve u svemu, ako nekome zatreba, mora da trazi od njih jer mu sami nece ponuditi apsolutno nista vise nego bilo kom novom pretplatniku...

Sve u svemu, ako nekome zatreba, mora da trazi od njih jer mu sami nece ponuditi apsolutno nista vise nego bilo kom novom pretplatniku...
U ponedeljak idem ovako narogusena da im sve po spisku... Sve sam odlagala, zao mi prvog broja, ali dozlogrdilo mi je. Da ne pominjem da tek 12. u mesecu mogu da proverim stanje na racunu, a nakon toga azuriraju na svakih nekoliko dana. Nikad ne znam na cemu sam. Prekipelo mi je. Nisam znala za mogucnost pisanja zalbe, ali necu ni to da radim, nego cu samo da uplatim razliku i odleprsam u Telenor na tarifu Prenesi.
i ja sam aktivirao dodatak od 50mb, i racun se uvecava....u poslovnici devojka nije znala sta da mi odgovori. rekla mi je da je "to" aktivirano, ali da ona ne moze da mi kaze nista dok ne donesem listing na uvid, koji cu naravno dobiti tek na kraju meseca. U najavi je jedno opasno raspravljanje oko toga sta treba platiti za mesec Mart.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Evo da se i ja javnem... kao sto sam napisao, i ja sam aktivirao dodatak 50 MB, i rachun se uvecava. Isto sam zvao da pitam o cemu se radi i recheno mi je da ce da se odbije na kraju meseca, a da pratim brojach u telefonu. Takodje, reheno mi je da bi od sledeceg meseca trebalo da pri proveri (*797#) mogu da vidim i preostali broj megabajta. Licno sam veoma skeptichan, ali ajde da vidimo.
deana, ja bih na tvom mestu video u cemu je problem, onda nastupio vrlo agresivno (sto i inace radim) i isterao svoje. Ja cisto zbog broja ne prelazim kod drugog, ali od 1. januara, ukoliko se nesyo drasticno ne promeni, odoh ja kod Vip-a, ali sa svojim brojem!!!
deana, ja bih na tvom mestu video u cemu je problem, onda nastupio vrlo agresivno (sto i inace radim) i isterao svoje. Ja cisto zbog broja ne prelazim kod drugog, ali od 1. januara, ukoliko se nesyo drasticno ne promeni, odoh ja kod Vip-a, ali sa svojim brojem!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
druze to oko tvoje ljubavi prema broju razumem a i prolece je stiglo
Ali zaista nemoras cekati nikakav 1 nego lepo rano u ponedeljak idi u vip i trazi tvoj broj da ti stave na 060 ponesi karticu daj im i oni ce sve to sami da rade ti gledaj i uzivaj imaces racun na kraju meseca plafon 1500 dinara ako zoves inozemstvo onda srazmerno tome ( govorim ti za 325 tj 350 ) eto.
Kakvu masinu imas trenutno nisam upoznat ako nista drugo uzmi za 7000 rsd tatto i uzivaj kosto nikada do sada nisi, znam jako dobro sta pricam jer sam ja ex telekomac trpio sam ih do dana kad je vip uveo post veruj nam ovde nama prisutnim vipovcima preporodices se bar oko provere i toliko tebi vaznih mb imaces ih 350 to zaista treba umeti potrositi
drugarski pozdrav i cujemo se kad predjes na vip tj 17 kad stigne prvi racun

Ali zaista nemoras cekati nikakav 1 nego lepo rano u ponedeljak idi u vip i trazi tvoj broj da ti stave na 060 ponesi karticu daj im i oni ce sve to sami da rade ti gledaj i uzivaj imaces racun na kraju meseca plafon 1500 dinara ako zoves inozemstvo onda srazmerno tome ( govorim ti za 325 tj 350 ) eto.
Kakvu masinu imas trenutno nisam upoznat ako nista drugo uzmi za 7000 rsd tatto i uzivaj kosto nikada do sada nisi, znam jako dobro sta pricam jer sam ja ex telekomac trpio sam ih do dana kad je vip uveo post veruj nam ovde nama prisutnim vipovcima preporodices se bar oko provere i toliko tebi vaznih mb imaces ih 350 to zaista treba umeti potrositi

drugarski pozdrav i cujemo se kad predjes na vip tj 17 kad stigne prvi racun

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
sigi, ta jedna cifra (060 umesto 064/5/6) razlike je dovoljna da takvu promenu ucini neprakticnom. Svejedno ce morati da obavesti sve svoje kontakte o promeni broja - a onda nije bitno da li je jedna cifra razlicita ili sve.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
vip salje poruku da je on promenio broj a miodrag neka kaze koji ce to kontakti bititomas.hokenberi napisao:....

[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Sledeca takva poruka ce ti biti obrisana bez obavestenja!
Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Lepo je to sto VIP obavesti kontakte iz imenika, ali pitanje je ko jos ima moj broj (npr.: kada podelis vizit karte zbog posla), a da mi nisu u imeniku. Sutra treba neko da zove zbog posla, a ono sa druge strane se javi teta da taj broj nije vise u funkciji. Jeste da ces ponovo deliti vizitke ali pitanje je da li ces "pokriti" sve one kojima si ranije dao...
Nego da li neko koristi 066 pripejd?
Kakva je ova promocija za F&F brojeve, jel to stvarno funkcionise (500 besplatnih minuta i sms-ova) ili je samo preduvana prica?
Nego da li neko koristi 066 pripejd?
Kakva je ova promocija za F&F brojeve, jel to stvarno funkcionise (500 besplatnih minuta i sms-ova) ili je samo preduvana prica?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
sigi, nema to veze sa ljubavlju vec se radi o prakticnim razlozima. To sto VIP salje obavestenja ne resava problem - i druga strana mora da osvezi svoje imenike. Miodrage zeli svoj broj a ne vrlo slican broj - a nije bitno zasto (mozda je nastampao 10 000 vizitkarti sa tim brojem
). Zato je jedino pravo resenje MNP. Nisu svi klinci koji menjaju broj svakih mesec dana cim potrose kredit sa kartice koju su kupili na trafici.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Momci, svaka cast na pomoci! Hvala vam na predlozima...
Za VIP sam cula da nema neku pokrivenost i to me koci.
Svrbucka me ta Telenorova tarifa Prenesi, ovako mi cesto propadnu besplatni minuti, kao sto rekoh, nikad ne znam na cemu sam.
Nije meni problem da obavesti sve kontakte iz imenika o novom broju, ali sta sa onima drugima...
Da li da cekam MNP ili da mts posaljem u tri lepe... Dvoumim se.
Imam i stari tatin mts prepaid broj sa nekih 400 besplatnih poruka, pa mozda odustanem od postpaida.

Za VIP sam cula da nema neku pokrivenost i to me koci.
Svrbucka me ta Telenorova tarifa Prenesi, ovako mi cesto propadnu besplatni minuti, kao sto rekoh, nikad ne znam na cemu sam.
Nije meni problem da obavesti sve kontakte iz imenika o novom broju, ali sta sa onima drugima...
Da li da cekam MNP ili da mts posaljem u tri lepe... Dvoumim se.
Imam i stari tatin mts prepaid broj sa nekih 400 besplatnih poruka, pa mozda odustanem od postpaida.
Ja bih još samo dodao da je glupo da neko menja broj 9 meseci pred MNP ako je isti koristio neki duži vremenski period i vezan je za njega. Svako će moći da sačeka još toliko. Drugo bi bilo da se ne zna kada će MNP stupiti na snagu, ili da li će uopšte, ali kada je to tako blizu, onda nije problem da se čovek strpi još malo.
S druge strane, možda se ostvare najave da će se Telekom privatizovati do kraja ove godine, pa novi vlasnik poboljša usluge i korisnici budu zadovoljni i ostanu. Svašta je moguće.
S druge strane, možda se ostvare najave da će se Telekom privatizovati do kraja ove godine, pa novi vlasnik poboljša usluge i korisnici budu zadovoljni i ostanu. Svašta je moguće.