A1 novosti

Svaka dopuna dobija!
Ovo je super leto! Dopuni se sada, jer uz svaku dopunu od 200 dinara ili više Vip ti poklanja neko od fantastičnih prepaid iznenađenja:
* Besplatne minute
* Besplatni SMS
* Bonus kredit
* Besplatne razgovore u mreži
A očekuju te i mnoga druga iznenađenja.
Promocija važi do 31.08.2010. Prepaid iznenađenja imaju različit period važenja i ne odnose se na roming, međunarodni saobraćaj i usluge sa dodatom vrednošću. Besplatni SMS i bonus kredit važe prema svim nacionalnim mrežama. Besplatan bonus kredit se moze koristiti za pozive, SMS, MMS poruke, kao i za prenos podataka
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
IZVORVip Star program donosi nove pogodnosti za postpejd korisnike
Vip novim postpejd korisnicima od danas pruža potpuno novu dimenziju korisničkog iskustva. Vip Star koncept brige o korisnicima dostupan je svim postpejd korisnicima koji aktiviraju ugovor uz korišćenje mobilnog telefona u Vip centrima i radnjama partnera širom Srbije, a pruža širok spektar novih, visokokvalitetnih usluga i posebnih pogodnosti. Na raspolaganju su dva paketa, Vip Star i Vip SuperStar.
Vip Star je standardni paket, dostupan svim korisnicima koji se odluče da na korišćenje uzmu Vip mobilni telefon nakon aktivacije i potpisivanja 24-mesečnog postpejd ugovora. Svim korisnicima ovog paketa besplatna Vip Star kartica isporučuje se na kućnu adresu. Kartica donosi brojne pogodnosti: garanciju od 24 meseca na sve uređaje iz Vipove ponude u skladu sa uslovima garancije utvrđenim od strane proizvođača i uvoznika uređaja, kvalitetan zamenski telefon u slučaju da postojeći zahteva servisiranje, mogućnost obnavljanja uređaja nakon 24 meseca u skladu sa Vipovom trenutnom ponudom, besplatan prenos svih korisnikovih ličnih sadržaja u novi telefon, poput poruka, muzike, fotografija i video sadržaja. Dodatno, paket usluga ,,Moj novi Vip broj’’ korisniku omogućava da brzo i jednostavno prebaci svoje kontakte sa stare na novu Vip SIM karticu i da pošalje obaveštenje o novom broju telefona besplatnom SMS porukom. Takođe, korisnik će biti obavešten ukoliko neko pokuša da ga kontaktira na stari broj, dok će osoba koja poziva istovremeno biti informisana o promeni broja telefona.
Napredniji Vip SuperStar paket uz korišćenje Vip mobilnog telefona, pored nabrojanih pogodnosti, donosi i ekskluzivnu produženu garanciju od 36 meseci na uređaj i obezbeđuje prioritet prilikom pozivanja Korisničkog servisa putem posebnog broja 1212. Takođe, SuperStar korisnici na raspolaganju imaju uslugu isporuke i dostave na kućnu adresu, koja podrazumeva da će, ukoliko je potrebno servisiranje, telefon biti preuzet na kućnoj adresi i vraćen nakon servisiranja. U međuvremenu, korisnik dobija na korišćenje visokokvalitetan zamenski telefon. SuperStar usluga traje 36 meseci – prva 24 meseca se naplaćuje samo 100 dinara mesečno plus porezi, dok je tokom preostalih 12 meseci ovaj izuzetan paket usluga besplatan. Specijalno dizajnirana SuperStar kartica korisnicima će biti dostavljena na kućnu adresu.
Nakon 24 meseca korišćenja, stari mobilni telefoni koji budu vraćeni biće reciklirani prema najnovijim standardima očuvanja okoline. Kao kompanija posvećena zaštiti životne sredine, Vip preuzima odgovornost recikliranja mobilnih telefona i time doprinosi smanjenju štetnih uticaja po okolinu i zdravlje ljudi.
Prilikom preuzimanja novog uređaja na korišćenje, korisnik plaća jednokratnu naknadu za aktivaciju SIM kartice i mobilnog telefona.
Više informacija o novom Vip konceptu na www.vipmobile.rs, putem Korisničkog servisa na 060 1234 i u svim Vip centrima širom Srbije.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Samsung Galaxy S od danas u prodaji u Vip-u.
Mislim da su ovim potezom "oduvali" konkurenciju po pitanju ponude smart high-end telefona...
HTC Wildfire ce taman, kad se bude pojavio, upotpuniti i srednji segment.
http://www.kudaukupovinu.rs/desavanja-i ... a-na-svetu
Mislim da su ovim potezom "oduvali" konkurenciju po pitanju ponude smart high-end telefona...
HTC Wildfire ce taman, kad se bude pojavio, upotpuniti i srednji segment.
http://www.kudaukupovinu.rs/desavanja-i ... a-na-svetu
Bio sam danas do VIP-a i dobili su oba ova nova modela, a takodje uveli su i novo pravilo. Nema vise kupovine telefona bez ugovora. Tako da ako neko zeli neki telefon iz VIP-a, a ne moze da ga nabavi na drugom mestu, mora da potpise ugovor!
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja bih vise zeleo da mi ugovor bude potpisan i na 4 godine a za uzvrat da dobijem jeftiniji telefon. Jer mi je ovako na zeninom broju istekao ugovor jos pre godinu dana a ona ga i dalje koristi jer joj odgovara a tako radi vecina postpeid korisnka i bila bi zgodna mogucnos da se ugovor potpise i na vise od dve godine a za uzvrat da se telefoni nude povoljnije.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
loki13, pa eto nadamo se da ce se pojaviti neki noviji model,a i drugi razlog je sto mora da se predje na nove prenesi pakete.
A to sto si mi ti predlozio puno ljudi to i rade a i ja cu mozda u novembru mi izlazi drugi po redu ugovor pa nesto cu uzeti ali najverovatnije za poklon.
Usvakom slucaju hvala ti za predlog.Poz...

A to sto si mi ti predlozio puno ljudi to i rade a i ja cu mozda u novembru mi izlazi drugi po redu ugovor pa nesto cu uzeti ali najverovatnije za poklon.
Usvakom slucaju hvala ti za predlog.Poz...

Da li sam ja to dobro razumeo da je i VIP pogorsao tarifiranje sa 60+30s na 60+60s.

Cene u tabeli su bez PDV-a i ostalih poreza.
Pozivi u Vip mreži za 0 dinara od tarife Postpaid 150 su ograničeni na mesečni saobraćaj do 1000 minuta, a za tarifu Postpaid 60 pozivi u Vip mreži za 0 dinara su ograničeni na mesečni saobraćaj do 500 minuta. Besplatni minuti, SMS, MMS poruke i prenos podataka važe samo u nacionalnom saobraćaju i ne odnose se na roming i usluge sa dodatom vrednošću.
Cena uspostavljanja poziva nakon potrošenih besplatnih minuta je 5,9 din, a cena po minuti za nacionalni poziv je 5,9 din.
Cena SMS poruka je 2,9 din, ne uključujući roming i usluge sa dodatom vrednošću.
Cena MMS poruke je 10,00 din. GPRS prenos podataka se naplaćuje 0,04 din po kilobajtu.
Razgovori se posle prvog minuta tarifiraju na 60 sekundi.
Besplatan 060 broj možete izabrati do 31.12.2010. iz dostupnog raspona brojeva.
Korišćenje telefona u tarifi je min. 24 meseca.
IDzO,izgleda da si dobro razumeo...
Eto,rekoh pre par meseci da ce i Telekom (ucinio to pre par meseci),a i VIP (upravo),odraditi taj prelazak na "nakaradno" zaokruzivanje na minut,i eto na nasu zalost svi odreda su to i odradili...
Ono sto nas ceka naredne godine,i to gotovo sa sigurnoscu mogu da tvrdim je dalje poskupljenje samih paketa,a samim tim i sve manje minuta u odnosu placeno - dobijeno.

Eto,rekoh pre par meseci da ce i Telekom (ucinio to pre par meseci),a i VIP (upravo),odraditi taj prelazak na "nakaradno" zaokruzivanje na minut,i eto na nasu zalost svi odreda su to i odradili...

Ono sto nas ceka naredne godine,i to gotovo sa sigurnoscu mogu da tvrdim je dalje poskupljenje samih paketa,a samim tim i sve manje minuta u odnosu placeno - dobijeno.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II