MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
misadjole
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
:: samsung ace plus
Kontakt:

Post od misadjole »

djoxie, ovo sam i ja cuo pa mi deluje malo neverovatno... Mada definitivno forum nije mesto za pravi odgovor nego mts, a bolje je uzeti nesto za 1din i karticu ako vec moze (a dodje mu na isto popust i ostalo).
android ili wp8 ?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

djoxie, meni rekose drugacije neki dan kad sam se raspitivao u jednoj od posovnica... Mozda su mi pogresno rekli, ali to je ono sto su mi rekli. Prodaja tih telefona koji su na akciji vazi za sve pakete i nema nikakvih pogodnosti ukoliko ne uzimas telefon.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Velika mt:s rock&roll ponuda

03.09.2010
Novi CD grupe Električni orgazam uz mt:s prepaid

Za sve ljubitelje rock&roll zvuka pripremili smo specijalni mt:s prepaid paket sa novim CD-om legendarne beogradske grupe „Električni orgazam“. Albumom „To što vidiš to i jeste“ ovaj rok sastav obeležava trideset godina postojanja.

Cena novog rock&roll paketa je samo 200 dinara, a uz njega dobijate inicijalni kredit od 200 dinara i dodatnih 5.000 dinara kredita za prenos podataka koje možete iskoristiti u periodu od 30 dana od dana aktivacije kartice.

Ako u toku meseca bar jednom dopunite vaš kredit sa 200 ili više dinara, narednog dana dobijate i specijalni bonus – 200 SMS poruka i 200 MB za prenos podataka u domaćem saobraćaju koji možete iskoristiti u sledećih 7 dana.

Požurite, promocija traje dok traju zalihe.

*Bonus kredit možete ostvariti jednom mesečno i to svakog meseca do 31. marta 2011. godine.
Link

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Moj drugar je uplatio 500 dinara kredita i dobio neke besplatne minute,i ja sam to isto uradio ,ali nisam dobio.Bio sam u minusu,jel zato nisam dobio ?

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Uz novu promociju nova šokantna poskupljnja za 066 prepaid i prepaid razgovore na paketima van mreže.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mp3mp3 na svu sreću kontrolu troškova nisu dirali a d ali će tako ostati ostaje pitanje :unsure:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Nove cene mts usluga u pripeid paketima. M T S

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

to je jedna sramota od telekoma.umesto da smanje cene oni povećavaju.e sada pitanje je da li je to politika da se telekom upropasti što više ili da se predje na postpejd :dry: :dry:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

muti MTS nesto opasno pre privatizacije. Izvlaci izgleda vlada pare iz njega ne 100% nego 150%, em su im telefoni najskuplji trenutno, evo sada postadose i najskuplji sa uslugama, a izbor usluga im je najlosiji :uhuh:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

MTS nikad gori nije bio. Već drugi mesec im ne radi provera stanja (*797#) za dodatne usluge. Osoblje neljubazno i potpuno nezainteresovano da izađe u susret korisnicima po bilo kom osnovu. Nikakve interesantne ponude za stare korisnike. Ja sam konkretno kod njih već skoro 12 godina i nikada mi nisu ništa ponudili, nekako se ne uklapam ni u jednu kategoriju "povlašćenih" iako su mi računi veliki i do skoro sam ih plaćao redovno. Poslednja 2-3 meseca platim kad mi dune i čekam da vidim da li će da me isključe i kada. Za sada me (za divno čudo) iz nekog razloga ne diraju iako mi još nije "dunulo" da platim poslednji račun a već je stiglo obaveštenje za sledeći...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Miškoni
Па отиђи да попричаш са менаџером у некој од пословница, можда могу да ти понуде нешто занимљиво.
Што се особља тиче, свима се сад љуља столица. Многи су ушли преко страначке линије. Стандард :dry:
Баш ме замима када плаћаш рачуне? Имам пар ортака који плаћају тако сваког другог месеца или вуку један рачун дуже времена.
Ево ја плаћам нпр. око првог-другог у месецу тј. када им истекне оних 5 дана из опомене.
Такве ствари ми и највише одговарају код МТС-а.
Слобода или смрт

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Mene prošlog meseca isključiše. Rok za plaćanje je bio 20. Jul. 25-og su mi poslali poruku da u roku od 5 dana platim ili će me isključiti, a ja sam platio 7.avgusta, oni me sutradan isključili (uplata nije bila proknjižena). Posle 2-3 dana su me uključili. Sad ću videti u ovom računu koliko se plaća ponovno uključenje.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Spomenuste racune pa se setih jednog dogadjaja.Jedan moj poznanik je pre tri godine uzeo u mts telefon pod ugovorom,placao je neki mesec zatim prestao.Racun mu dogurao do 11000 din.zatim su ga iskljucili i do dan danas vise mu nije dosla nikakva opomena.Ugovorenu obavezu nije ispostovao a nikakve posledice nisu usledile.
Kako danas stoje stvari kod mts-a dali i oni vrse kreditnu proveru i dali i dalje olako dizu ruke od neredovnih platisa koji neispostuju ugovorenu obavezu.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Jednog dana će mu stići obaveštenje da treba da plati sve zaostale račune plus sudske troškove. Pre par dana je mom bratu stiglo jedno takvo.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pitanje za one kojima su u MTS-u ponudili telefone za 1 din ukoliko produže ugovor... Naime, ja sam na tarifi BEL 200 sa računima u prosečnom iznosu oko 3.000 din ili više... Htela sam da napustim MTS i ponudili su mi telefon (SE Vivaz, Samsung i5700...) za dinar uz potpisivanje ugovora na 2 godine, ali su zahtevali i da pređem na skuplju tarifu MIX 1250. Da li je i vama ostalima koji ste uzeli telefone za 1 din bilo obaveza da pređete na skuplju tarifu?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ninolina,ako su ti racuni toliki,onda ti moras da dobijes X10,Wave ili i8000. :ohmy: :uhuh:

Koliko sam do sada primetio,od nekih je trazeno da predju na visu tarifu (prvenstveno od onih cije tarife vise ne postoje,na pr. MIX 500 ili MIX 1000),ali dosta ljudi je ostalo na svojim tarifama i uzelo telefone po povlascenoj ceni...

Moj predlog - ako si sigurna da ti je prosek poslednjih 6 racuna preko 2 KDinara,skokni do na pr. Usca,i lepo trazi da ti daju X10 za dinar.
Nemoj potpisivati ugovor za neki jeftiniji tel.,imas prava s obzirom na potrosnju,da izaberes bilo koji telefon iz njihove ponude.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Tako je. Sto se te akcije tiče, za sve moguće dogovor, naročito kad je reč o korisnicima koji troše 2k+ mesečno. Ninolina, ti odi do poslovnice, izaberi neki tel. i ako ti kažu da ne može, ti lepo kaži da hoćeš da raskineš ugovor i videćeš kako će ti "izaći u susret" ;)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ninolina
Као што рече Fox за такав просечни рачун се добија било који телефон из МТС понуде за динар.
Бел 200 је сад само 900+ пдв зато ти траже прелазак на вишу тарифу...
Ја сам био на микс1000 па сам морао да пређем на микс1250 јер су укинули микс1000.
Слобода или смрт

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Eeeeeeek... Nece da moze bas tako lako sve..
Ninolina, za X10 je potrebno da ti je prosek za poslednjih 6 meseci izmedju 2500 i 3500din. E sad, tada upadas u "7. segment" (sta god to znacilo) i tada mozes da uzmes X10 za 1din ali uz odredjenu tarifu. Nemoj me drzati za rec ali mislim da je mix2300 ono sto treba a mogla bi se dogovoriti da ti daju i na mix1250 s obzirom da ni oni bas ne vladaju materijom pa mozes lako da ih zbunis. Ono cega se striktno drze je taj prosek za tih poslednjih 6 meseci i tu mena vrdanja.
Meni je prosek bio oko 2000 i evo pre 2 dana sam uzeo i5700 za 1din. Pazi sad ovo, bio sam na mix1000 a sada sam, da bih mogao da uzmem telefon za 1din, na mix750 jer bih na vecoj tarifi morao da doplatim za telefon. Apsurdno ali...

Odgovori