A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

sto se tice odnosa mislim da vip-ov prenesi 600 je odlican paket,samo da im proradi 3g pa da se valjano iskoriste mb,sto se tice minuta i poruka ima ih vise nego dovoljno! a u ceni je kao telenorov prenesi 1gb!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

dzonsi, ima VIP i sada 3G ali samo u najvecim gradovima Srbije (BG, NS, NI, SU...)... Ostalo je u procesu pokrivanja jos od proslog leta..

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Koristim telenor postpejd pa sam mislio da uzmem neki telefon ali se ni jedan ne isplati,pa rekoh da predjem na vip 325 i uzmem galaxy s,ali mi se sada ne prelazi posto bih morao da menjam ceo broj,jer ne moze ni da pocne broj u vipu sa 2,a tako mi pocinje ovamo :(

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

I ja razmisljam da sa pripejda,predjem na postejd.Nemaju neki izbor telefona,tj.meni ni jedan nije zanimljiv.

I telenorov paket Prenesi plus 500MB mi je jako zanimljiv,pa razmisljam izmedju njega Vipovog Prenese 325
:unsure:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Dzonsi, kakva ti je korist i da dobijes isti broj u VIPu kada svejedno moras da obavestis ljude o promeni predznaka...

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Super stvar kod Vipa je ta da mozes aktivirati uslugu da kada ti neko salje poruku ili te poziva na stari broj,da bude obavesten o tvom novom broju,tj.da stari vise nije u funkciji.Tako da Dzonsi resen problem :wink:

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

Znam da moram ali mi je nekako trip da bi ljudi lakse zapamtili broj :)
Jel to moze se aktivira i za broj sa neke druge mreze?

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dzonsi »

annaBG, hvala! :)
Imam jos par dana da razmislim,posto ona akcija za duplo vise besplatnih minuta godinu dana traje do 15-tog,pa bi bila steta da je propustim,ako vec prelazim...

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Isto i ja razmisljam da predjem do 15-og.Ta akcija trraje godinu dana da znas.E sada mozda nije lose uzeti i neki mob,ali nije mi ni jedan zanimljiv.
Postoji i akcija da ne uzmes mob,vec da svakog meseca imas 25% popusta na paket koji si uzeo,tako da ovaj 325 bi te izasao do 1000din...E sada ne znam da li se tu ugovor potpisuje na 1 god ili na 2?!
Ovaj paket je dosta dobar 600minuta+325 poruka+kada potrosis minute,u okviru mreze pricas za dzabe.I valjda imas 325MB u okviru paketa,ali to nisam sigurna

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

annaBG,sve lepo pise na samom site-u VIP-a.Jos da neko procita... :roll:
1. "Pricaj duplo vise" - klik ;
2. "25% popusta na mesečnom nivou" - klik. 8)

P.S. Preporucuje se da se detaljno procita text pisan manjim fontom.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Citala sam deetaljno,ali praksa je uvek bolja od teorije.Uvek je tako,jedno pise,a u praksi i ne izgleda bas tako,uvek u necemu zavrnu.
devojka koja radi u Vipu mi rece da potpisujem ugovor na 1 god,a ovde na sajtu pise 2godine,ako zelim mesecni popust...Tako da ne znam kome da verujem.U svakom slucau raspitacu se na pravom mestu

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

annaBG, na 24 meseca ti je obaveza u slučaju da hoćeš taj popust od 25%.....ne znam šta je ta lupetala
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Aha,hvala.Ma znas kako,bila sam na tri mesta (bilo mi usput,pa rekoh bas da pitam) i sve su mi razlicito govorile,pocevsi od toga koji su uslovi za sklapanje ugovora,tj.sta je potrebno,pa na dalje...

Verovatno cu uzeti za pocetak nizi paket 150,pa ako mi bude malo,povecacu na 325,jer u slucaju da je obrnuto,to mogu da uradim tek za 6meseci i da platim nadoknadu.Trenutno je nadoknada 5000din (u Delti mi je rekla da je 17 000 :o ,lupa gluposti),sto je poprilicno mnogo :oops:

stanoye
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Sep 2009. 19:08

Post od stanoye »

A jel mogu ja da se prebacim na postpaid i da pored duplo vise imam 25% popusta ako ne uzmem telefon?

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Mozes,ali da se obavezes na 2godine . .

stanoye
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Sep 2009. 19:08

Post od stanoye »

annaBG napisao:Mozes,ali da se obavezes na 2godine . .
o pa super, to mi se svidja. razmisljam da tako nesto uradim..

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Nije losa stvar biti i na pripejdu,ali ako su ljudi,sa kojima imas redovan kontakt na istoj mrezi.
Onda uplacujes po 200din mesecno i pricas i saljes poruke koliko hoces :)
U tom slucaju se,po mom misljenju,pripejd vise isplati.

Vip koristim vec dve godine,ako ne i jace i ni jednu primerku nemam za njih.Signal,ljubaznost zaposlenih,a pre svega stalne promocije za prepaid.
Mozda jeeedina mana je ta sto mi se cini da su mozda zapostavili svoje stare postapid korisnike,jer koliko vidim,svaka postpaid akcija je za nove korisnike.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

annaBG misliš 200din nedeljno :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

djordjeurankar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2010. 20:56

Post od djordjeurankar »

mene nesto muci...
danas mi je stigla poruka od VIP-a da mi je zaduzenje za mesec decembar 122 din. i da trebam platiti do 20.januara.
mene zanima sada jer to placam uz standardnu cenu paketa(1200 din) ili posebno?
i uopste ne znam odakle mi je to zaduzenje(trebalo bi da imam besplatne stvari uz tarifu 325)
ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan...

Odgovori