MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Hvala svima na odgovorima...:) Već su mi rekli da ne mogu nikako da dobijem X10, ali i kad bih mogla, navodno nemaju ga više u ponudi (to su mi rekli jer sam ih pitala baš za taj telefon)... Ono što je meni u svemu zasmetalo, jeste zahtev za prelazak na gotovo duplo skuplji paket... S obzirom da se ne sećam da je bilo ko od vas pomenuo zahtev za prelazak na skuplji paket morala sam da vas pitam... Sve u svemu, MTS me je debelo razočarao...:( Mislim da ću ipak sačekati Novu godinu i promeniti operatera...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ninolina, pa imaju X10. Pre dva dana su mi dali kutiju, ja je otvorio i uzeo telefon da se igram sa njim. U NS-u imaju nekoliko komada, ne prodaju se oni bas toliko lako...
To za prelazak na tu tarifu je bezobrazno...ali evo meni su spustili tarifu. Ono sto sam skontao je da oni tamo nemaju blage veze sa zivotom. Svako tera neku svoju pricu a kad se skupe 2-3 tacno se izgube i slude jedno drugo. Zato i kazem da bi, s obzirom na tvoje racune, ogla da izvuces X10 uz taj mix1250 ili koji vec paket...

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ninolina,taj sto ti je rekao da ne mozes nikako da dobijes X10 je u najmanju ruku pricao neistinu.
Kao sto sam vec napisao,pregledaj poslednjih 6 racuna i ako su oko 3 KDinara ukljucujuci poreze,pokupi se idi do Usca (naj ponuda telefona + sasvim ok osoblje),kazi sta hoces i kazi da ces raskinuti ugovor.E sad,verovatno ces morati da predjes na veci paket,ali mislim da ce ti se to isplatiti.

Azimuth,kakva nebuloza u vezi izbora paketa,pa ti bez ikakvih pro mozes vec naredni mesec da predjes na MIX 1250 ili na Postpaid 1000...Kakva budalastina... :uhuh: :disgust:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Nina, ja čekam NG i onoš to će tada svi da ponude (a širim priču na sve strane jer skoro niko iz moje okoline nije na forumu i upoznat sa dolaskom MNPa), a svakako se ne bih brzopleto vezivao na 2 godine sa mt:s-om. Šta ako ti neko drugi ponudi beli iPhone :roll:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

:lol: kolko vidim SVI cekamo novu godinu :) nadam se da ce to prenosenje konacno biti uvedeno i da nas nece ispaliti kao i do sad, prem da ja stvarno ne znam na kog bih operatera presao sa telenora, bas sam zadovoljan, jos sad od kad su uveli flat Internet :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Fox, ja to jako dobro znam ali eto, oni to nikako da skontaju pa uz veci paket moram da platim telefon a uz ovaj nizi ne moram. Ista prica je i sa segmentima, ako me ture u 6. onda moram da platim telefon i to uz najnizu tarifu 1250 ali ako me spuste u 5. (sto su i uradili) onda uz 750 dobijam telefon za 1din.
U najmanju ruku vrlo cudna politika ali dobro...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa dobro, ja sam trenutno na mt:s-u i planiram na Telenor (ako s nešto drastično ne promeni kod njih na lošije, a ne znam zašto bi). Još ako ponudei pomenuti fon (za mene naravno u crnoj boji :wink: ) - stvar je rešena :roll:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Apsolutno sam siguran da ce 'pobediti' onaj operater koji ce imati najbolju ponudu telefona na trzistu. Dostupnost, povoljne cene, promocije vezane za telefone.
Jer, ljudi nemaju obicaj da prate tarifne ponude i sitne promocije za jeftiniji racun. Oni jednostavno, kad dodje vreme, pozele novi telefon, vide ga za povoljne pare, na licu mesta pogledaju da li im odgovara tarifni paket i kupe ga... Svi mi mastamo jedino o novom telefonu. Zar ne? Usluge operatera koje budu u tom trenutku, bice.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Lobachewsky, nebih se slozio s tobom :) kod nas trenutno VIP ima najbolju ponudu telefona, dobre pakete (mix 325) itd, medjutim neke sitinice, kao npr limit racuna i sl. ih od mene totalno odaljavaju :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mirko BGD, ti si, ovaj, napredan korisnik. Ko je jos cuo za limit racuna? Mali je ovde procenat.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

bestboy, ma bio sam u nekoliko poslovnica, tako su ljubazni i lepo raspoloženi da dođe čoveku da izađe istog trenutka. A i ponuda je blagi užas, plus neću da se vezujem ugovorom na određeno vreme. I ja čekam MNP pa ćemo da vidimo. Račun sad plaćam oko prvog, tako mi odgovara.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

mislim da je telekom naj neprofesionalnija firma telekomunikacija na nasem trzistu! takva neljubaznost, pola usluga ne radi, izbor telefona blagi uzas, a o ljubaznosti operatera call centra i agenta u poslovnicama da ne komentarisem... kada krene MNP mislim da ce oni biti najveci gubitnici u celoj toj prici, 80% ljudi koje znam i koji koriste telekom su spremni da predju na drugog operatera

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Ljudi,imam jedno pitanje za korisnike MTS postpejda.
Kako vam funkcionise provera stanja,hocu matorce da prebacim na postpejd
A znate kako matorci vole uvek da znaju koliko su potrosili,dal su im nesto zakinuli,dal ovo,dal ono... Ja sam davno bio MTS,i znam da to nije nista funkcionisalo kako treba,nadam se da je sad bolje. :)
Sony Xperia P

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

aleksaa, ako nemaju posebnih razloga da predju na postpejd bolje ih ostavi pripejdu. Provera utrosenog je, posebno u prvih 10-ak i poslednja dva-tri dana u mesecu, prilicno kilava. Dosta kasni a deo meseca je potpuno nedostupna.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

aleksaa, ne znam kad si bio na mt:s-u, ali od 2007. do danas se ništa nije promenilo kad je reč o ažurnosti i pouzdanosti servisa za proveru stanja. Znači, ako im je provera stanja bitna, mt:s postpejd bi trebalo da bude poslednji izbor.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Bedak. :(

Ja sam bio u MTS do 2007,i posle presao na Telenor,a jedan od razloga je bila i ocajna provera stanja.

Matorci vec dugo imaju pripejd kartice,i trose oko 400 dinara na dopune,a vidim da za te pare moze da se uzme neki pocetni postpej paket,sa 100 minuta razgovora.

Verujem da nikad nebi prekoracili tih 100 minuta i 100 poruka,al opet bi mi bilo mnogo bolje kad bi imali proveru stanja.

A sta je toliko problem,da MTS sredi tu proveru stanja,jel to toliko tesko? :wacko:
Sony Xperia P

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

aleksaa
Изгледа да јесте кад се гледа да се извуче максимални профит а да се уложи ништа или само оно што се мора.
Мада ако првих седам дана не ради сервис то није страшно јер ипак имаш оријентациони увид (нис луд :D ) оног колико си потрошио, већи проблем је задњих дана два кад си танак са минутима а не можеш понекад да видиш колико их је стварно остало.
Слобода или смрт

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Mada cela stvar se moze i drugacije posmatrati. Jedna od prednosti postpaid-a je sto nije potrebno razmisljati da li ima dovoljno kredita da se obavi razgovor, posalje poruka itd. Moguce je se naravno uklopiti u besplatne minute/poruke ali ne vidim u cemu je problem ako se potrosi koji minut/poruka vise od uracunatih u pretplatu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ok bi bilo kad bi servis bar nekad radio. Kod mene se vec dva meseca ne moze proveriti stanje. Ajd' za telefon, ali zeznuto je kad imate recimo onaj 3g modem i ogranicen protok jer su ipak megabajti preskupi, a onaj program sto se dobija uz njega blago receno smesno meri protok jer ne cuva podatke na nekoj internoj memoriji na modemu nego na hard disku. U prevodu, kad god promenite racunar izmereni protok se resetuje.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Mts izbacio nove tarife MIX NET!;-) Ukljucili su velike kolicine podataka od 200mb do 10gb i istu cenu MMS-a i SMS-a, aha!;-)
http://www.mts.telekom.rs
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Odgovori