Yettel novosti
gargamel4, po mom misljenju taj 325 VIP paket je najbolje izbalansiran na nasem trzistu (ako racunamo da su to cifre koje utosi neki nas prosecni korisnik). Ja sam gledao da uporedim one pakete koji su slicni po besplatnim MB.
Fox, sve je to lepo sto oni planiraju da se guraju na visi post paket ali kod nas to bas i nije lako izvodljivo. Dosta njih nema mogucnosti da svaki mesec izdvaja 1490 din + porezi. Ipak je to preskupo za nase uslove. Zato bi bilo lepo da ponude nesto i za manje novaca. Verujem da bi radost "telenoraca" bila jos veca.
Fox, sve je to lepo sto oni planiraju da se guraju na visi post paket ali kod nas to bas i nije lako izvodljivo. Dosta njih nema mogucnosti da svaki mesec izdvaja 1490 din + porezi. Ipak je to preskupo za nase uslove. Zato bi bilo lepo da ponude nesto i za manje novaca. Verujem da bi radost "telenoraca" bila jos veca.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
IDzO,delim tvoje misljenje,uostalom i sam sam u svom prethodnom postu se zapitao "koliko korisnika moze sebi da priusti placanje pretplate od 2000 dinara svakog meseca"...
Ali,cinjenica je da "oni" nemaju nikakav interes da ponude "super" paket koji ce bez poreza uci u 10 eura...Jos je tu VIP sa svojim paketom,ali sumnjam da ce ti uslovi i ostati u narednih par meseci...

Ali,cinjenica je da "oni" nemaju nikakav interes da ponude "super" paket koji ce bez poreza uci u 10 eura...Jos je tu VIP sa svojim paketom,ali sumnjam da ce ti uslovi i ostati u narednih par meseci...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Fox, prica se da ce VIP nesto ponuditi od sledeceg meseca i to nesto u vezi neta. Sta ce to biti, stvarno ne znam, ali bilo bi lepo da ubace besplatne MB u one jeftinije pakete, a da pri tome ne pogorsaju zaokruzivanje na 60+60.
Ako ne bude tako 066 post paketi ce biti najbolji.
Gledajuci Telenorov sajt video sam da nisu nista od ovih besplatnih MB-a ponudili biznis korisnicima.
Ako ne bude tako 066 post paketi ce biti najbolji.

Gledajuci Telenorov sajt video sam da nisu nista od ovih besplatnih MB-a ponudili biznis korisnicima.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Pre svega pohvala za Telenor,moje misljenje je da kad jednom krene ,krenulo je,tako i sa ovim,kao i ipod prvo je bio onaj jedan jedini ,a posle i sad ih ima milion.Ovi novi paketi me podsecaju na neki americki automobil,tj jak je,al je nekako nezgrapran,tipa 300c..,trebalo bi i neki manji paket da uvedu,nabudzili su poruke i meghabajte osakatili minute i to sve za 2000din,ali kao sto rekoh pocetak je bice sigurno ovog jos.E da sigurno nismo mi ovde sa foruma nista mogli da promenimo,ali ako smo kap u casi i ako je to bas kap koja je prelila casu,cestitam svima koji su toliko trazili besplatne mb 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Po mom skromnom i neinformisanu misljenju ovo su vecc pristojne cene paketa. Mislim da bi uz pakete od 2000 din ipak telefoni morali da budu dosta ozbiljnije subvencionisani. Ovako ispada da uz paket od 2000din dobijate telefon po nabavnoj ceni (npr. htc desire, verujem da mu je nabavna cena oko 300e), odnosno subvencionisana je samo marza na MP cenu uredjaja.... Ali dobro, idemo polako u dobrom smeru. Cini mi se da je ipak je vip-ov paket od 350min realno povoljniji.... Blizu je 1. januar (;
Dodaj međunarodne pozive
Dodaj međunarodne pozive
Tarifni dodatak "Dodaj međunarodne pozive"
Bliži nego ikad! Razgovarajte povoljno i jednostavno sa celim svetom!
Od sada više ne morate da vodite retke i kratke razgovore sa dragim osobama, prijateljima i poslovnim partnerima iz inostranstva. Vreme je da se opustite, jer je novi Telenor tarifni dodatak za međunarodne pozive najpovoljniji i najjednostavniji način za pozivanje ka fiksnim i mobilnim mrežama širom sveta, omogućavajući Vam da pozivate inostranstvo po ceni već od 3.4 dinara po minuti!
Uz to, tokom ovih poziva možete da računate na savršen kvalitet veze, bez “seckanja”, kašnjenja i odzvanjanja glasa tokom razgovora.
A ono što ovu Telenorovu ponudu čini zaista jedinstvenom na našem tržištu je njena jednostavnost – Telenor tarifni dodatak za međunarodne pozive je trenutno jedini servis na našem tržištu koji po ovim cenama omogućava direktne pozive ka inostranstvu sa mobilnog telefona, bez prethodnog pozivanja nekog lokalnog broja, bez ukucavanja zvezdica, taraba i tajnih kodova. Jednostavnije rečeno, samo sa Telenor tarifnim dodatkom možete da pozivate broj u inostranstvu direktno iz svog telefonskog imenika po ceni od 3.4 dinara po minuti!
Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ne-pozive/
Tarifni dodatak "Dodaj međunarodne pozive"
Bliži nego ikad! Razgovarajte povoljno i jednostavno sa celim svetom!
Od sada više ne morate da vodite retke i kratke razgovore sa dragim osobama, prijateljima i poslovnim partnerima iz inostranstva. Vreme je da se opustite, jer je novi Telenor tarifni dodatak za međunarodne pozive najpovoljniji i najjednostavniji način za pozivanje ka fiksnim i mobilnim mrežama širom sveta, omogućavajući Vam da pozivate inostranstvo po ceni već od 3.4 dinara po minuti!
Uz to, tokom ovih poziva možete da računate na savršen kvalitet veze, bez “seckanja”, kašnjenja i odzvanjanja glasa tokom razgovora.
A ono što ovu Telenorovu ponudu čini zaista jedinstvenom na našem tržištu je njena jednostavnost – Telenor tarifni dodatak za međunarodne pozive je trenutno jedini servis na našem tržištu koji po ovim cenama omogućava direktne pozive ka inostranstvu sa mobilnog telefona, bez prethodnog pozivanja nekog lokalnog broja, bez ukucavanja zvezdica, taraba i tajnih kodova. Jednostavnije rečeno, samo sa Telenor tarifnim dodatkom možete da pozivate broj u inostranstvu direktno iz svog telefonskog imenika po ceni od 3.4 dinara po minuti!
Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ne-pozive/
iPhone 6 Plus
IDzO,nema sanse da nesto dodaju a da ne uvedu zaokruzivanje na 60 sec...
Uostalom VIP je vec uveo takvo zaokruzivanje i u hrvatskoj tako da nema logike da to i kod nas ne uvedu...
Citat: "Na sve pozive primjenjuje se naknada za uspostavu poziva od x,xx kn i obračunska jedinica 60 sekundi."
Uostalom VIP je vec uveo takvo zaokruzivanje i u hrvatskoj tako da nema logike da to i kod nas ne uvedu...

Citat: "Na sve pozive primjenjuje se naknada za uspostavu poziva od x,xx kn i obračunska jedinica 60 sekundi."

mezzano,mts je skoro menjao MIX pakete,tako da od dodavanja internet saobracaja nema nista (99%),verovatno ce se pre "ugledati" na Telenor i napraviti neke pakete koje ce imati ukljucene MB,ili ce promeniti BEL pakete i u njima dodati MB-e.
A o manjim paketima - bilo bi dobro kada bi svi operateri imali paket bar slican onom paketu kod VIP-a (325),e tada bi vecina stvari bila na svom mestu...
A o manjim paketima - bilo bi dobro kada bi svi operateri imali paket bar slican onom paketu kod VIP-a (325),e tada bi vecina stvari bila na svom mestu...

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Pa zar Telekom vec nema jedan takav paket za samo 500din.?
Mislim na mybel paket. Za 500din. mjesecno dobijes 300mb interneta, 300 poruka i 300 minuta u Telekom mrezi. Nije idealno jer nema besplatnih minuta ka drugim mrezama ali za 500din. ovo je sasvim ok paket!
Mislim na mybel paket. Za 500din. mjesecno dobijes 300mb interneta, 300 poruka i 300 minuta u Telekom mrezi. Nije idealno jer nema besplatnih minuta ka drugim mrezama ali za 500din. ovo je sasvim ok paket!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
066 nudi u svojim postpejd paketima internet ali su za nijansu losiji od VIP-ovih postpejd paketa. Jedna od mana kod 066 je sto se mora uzeti novi broj, jer vlasnicima 064/065 nije dozvoljeno da potpisuju 066 pakete.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
E ovako,pricam sa drugarom malo pre,koji je bio na prenesi 325 i imao uplacen tarifni dodatak dodaj internet od 325mb i sad danas je 10.maj on je potrosio 200mb do sad i kaze ok,prebacicu se na ovaj nov paket 1gb i sad zove operatera koji kaze nema problema i prebaci ga i tek onda se ovaj seti i kaze,ali ja sam potrosio 200mb i ona mu kaze,a da pa pazi,posto je 10 ,mi ti od 325mb priznajemo 100mb a ostalih 100 normalno naplacujemo i puta 52din ,proverava stanje i zaduzenje mu je 5000din,e sad jeste nejgova greska,jednostavno je zaboravio,ali pitam se da li je moguce da mu ona to nije pomenula,ja prosto ne mogu da verujem!!!
.ili da bar obracunaju taj dodatak od cini mi se 600din i da mu naplate recimo 400 jer je potrosio 200 od 300,a ne oni su mu obracunali ostatak po normalnoj tarifi!! inace ako mu se ne svidi nov paket moze da se vrati na stari 325 na kom je vec bio!

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
pazi posto je 10 u mesecu,oni su mu od tarifnog dodatka priznali 100 mb,a on je potrosio 200 i oni su mu onih drugih 100 naplatili po normalnom tarifiranju i to mu je izaslo 5000din,znaci posto se prebacio na novi paket priznali su mu samo trecinu posto je 10 maj.
Andrijano, koliko sam ja shvatio Telenor funkcionise tako sto mesec podeli na 3 dela po 10 dana i u svakoj toj trecini imas po 100 MB. Posto je on "ispucao" prvi deo, a i drugi deo u prvoj trecini meseca i pri tome je presao na drugi paket oni su mu naplatili tih dodatnih 100 sto je potrosio "pre vremena".
Moj otac je prelazio sa jednog biznis pospejd paketa na drugi i to je bilo 09-og u mesecu. Od ukupnih minuta koje je imao u novom paketu su mu skinuli 1/3 minuta (npr.: od 300 mu je ostalo 200 besplatnih minuta), a naplatili su mu ono sto je potrosio u prethodnom paketu.
Uf nadam se da si me razumeo sta sam napisao.
Moj otac je prelazio sa jednog biznis pospejd paketa na drugi i to je bilo 09-og u mesecu. Od ukupnih minuta koje je imao u novom paketu su mu skinuli 1/3 minuta (npr.: od 300 mu je ostalo 200 besplatnih minuta), a naplatili su mu ono sto je potrosio u prethodnom paketu.
Uf nadam se da si me razumeo sta sam napisao.

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Pa znam bas su ispali pe**ri 
Edit:
Idzo znam sta mi pricas tako je bilo i kod mene,ali molim te oni su mu tarifni dodatak od 600 din razbili i naplatili prekoracenje od 1/3 5000din nije posteno sutra ce ici u poslovnicu mada nema nista al da su dno dna da mu bar kazu!!

Edit:
Idzo znam sta mi pricas tako je bilo i kod mene,ali molim te oni su mu tarifni dodatak od 600 din razbili i naplatili prekoracenje od 1/3 5000din nije posteno sutra ce ici u poslovnicu mada nema nista al da su dno dna da mu bar kazu!!