MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Pa TELEKOM je to :D nista ne treba da te cudi.
Nego evo ponovo imaju i 6120 a uskoro ce da krenu jos tri samsunga J200, L760 i G600.... a sta ce da bude oko Nove godina videcemo :wink:

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

saki07 napisao:Danas su postavili novi telefon Nokia 7500 Prism Nokia 7500 Prism
U odnosu na ovo

http://www.vipmobile.co.yu/cm/offer/pos ... 95_8gb.php

i nije neka ponuda.

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Konacno je neko povoljniji od prokletog m:ts - a. Vip daje N73 jeftiniji za 3.500 din. i plus VIP ova ponuda ukljucuje PDV u cenu, a kad na m:ts ovu ponudu dodate PDV ispada da stedite 5.300. Uporedjivao sam tarife MIX 100 i BEL 200 sa VIP ovom Postpaid 325. Pa sad dusmani iz telekoma neka crknu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

guava-the
Banned
Pridružio se: Uto, 04. Dec 2007. 18:24

Post od guava-the »

samo nemoj da zaboravis da telekom ima solidan signal, a da se vip okrece po dvadeset puta, da puca veza, da nestaje mreza...
kad budu imali svoju mrezu kao telekom i telenor mogu da se nadaju necemu

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

guava-the, ne budi strog svako ima pravo da bira sta hoce ali meni nije jasno sta je to u ponudi za 33000+ din + ugovorna obaveza povoljno al ajde de to sam opet samo ja ali sam i JA onaj koji bi iz svog dzepa morao da izvadi tih 420 evrica tako da mi i nije posebno interesantno ..... velike su to pare za dvogodisnju robiju

guava-the
Banned
Pridružio se: Uto, 04. Dec 2007. 18:24

Post od guava-the »

34 soma za telefon koji moze da se nadje za 42.-43 hiljade?????!!!! :blinky:
jedino je kod vipa pozitivno sto ne mozes da potrosis besplatne minuta, ali bukvalno.. ne mozes da pricas..

i nije mi jasno odakle im slogan "tvoje reci vrede vise" ako su najjeftiniji, zar ne vrede vise sto je minut skuplji???
e mnogo su glupi :P

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

"skeptichni chicha, meni nije jasno sta je to u ponudi za 33000+ din + ugovorna obaveza povoljno"[/b] ]

Lepo pise gore, naveo sam za primer N73 ME, i jasno rekao sta je jeftinije nego u m:ts u. Normalno je da nece svi telefoni biti najjeftiniji u VIP u i da ce uvek postojati razlike. Dakle u m:ts u uz bel 200 ili MIX N73 kosta 20.000 + PDV od 1.800 je 21.800, a u VIP u je 16.500 sa PDV om. Tako da se vidi razlika.

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Post od DukeofSerbia »

dusanN70
3Г има доста добру покривеност по свим већим местима, чак и у неким селима сам ухватио. :ohmy:
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

lilici, Ko je tebi sta rekao :?
Maneken je pominjao N95 kao nekakvu dobru ponudu hej nema vise ni kod njh za dinar :roll:
Jos kada prodje par meseci pa pocnu sudskim putem da pokusavaju da naplate dugovnja od korisnika koji su kupovali takve telefone ..... prestace i oni da budu povoljni :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

guava-the, pa onda ti ne shvatas neke stvari. RECH vredi vishe!!! To znachi da posto je tebi vredna svaka tvoja rec koju izgovoris, a u ovom slucaju to se meri sekundama koje placas, sto manje izgovoris to ces manje da platis, ali ces manje i reci, ili cak ostati nedorecen sto opet ne valja. E oni ti nude da mozes vishe da pricas za manje pare. I zato ti rechi vrede vishe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Tvoje reci vrede vise = vise reci izgovoris za manje pare, ali nisu racunali da ce mt:s obarati svoje cene tako da je njihov slogan izgubio smisao tj. bezveze je. Kod mt:s-a ipak reci vrede najvise, ali posle ovog zaokruzivanja, NEMAM RECI.

@skeptichni chicha

Slika

Telefon ima klizni mehanizam koji se kreće u dva smera te donosi mnoge moćne multimedijske mogućnosti kao što su 5 megapikselni fotoaparat, GPS, WLAN, HSDPA. Memorija od 8 GB omogućuje cuvanje do 20 sati videa ili 6000 pesama.

Malo je skuplji, ali mu nista ne fali. Svaka ponuda ima svog kupca, ali ipak bilo bi prebise kada bi ti ovaj telefon dali za dinar.

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

ne znam da li je iko postavljao ovaj post, ali evo: http://shop.vodafone.co.uk/index.cfm?go ... ls&pid=445

i zasto bi bilo previse kad bi ga dali za dinar ???

ako se isplati jednom Vodafonu da ga da za dzabe uz ugovor od 18 meseci, i 30 funti mesecno

1funta-110dinara , 30 funti - 3300dinara, sto je manje od najskuplje tarife bilo kog od 3 operatera

mislim da je ovde ocigledna zelja za dranjem koze sa ledja stanovnika Srbije...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Eeeeeeeeee... ja bih na ovo dodao samo da za tih 30 funti ti imas neogranicen razgovor i sms/mms a ne kao kod nas da te ogranice sa brojem minuta ii cime vec... E tako bi bili konkurentni sa fixnom telefonijom ALI...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

MB maneken, pazi za razliku od tebe ja sam tu spravu probao, malo je koristio i zakljucio da mi se taj dvostruki klizni mehanizam ni najmanje ne svidja, licno ne volem slajdere, stvar ukusa, pa cu sakcekati N82 ili nesto slicno (svakako necu nikome ovde drzati lekcije sta je dobar telefon posto je i to stvar ukusa i potreba) ali to i dalje nema veze sa time da ti uz najskuplju pretplatu daju telefon po ceni koja nije cak ni pola cene aparata bez ikakve ugovorne obaveze :uhuh: da su ga dali za 10-15 hiljada uz tu tarifu pa ajde de ovako jednostavno SKUPO.

E umalo da zaboravim daje i mt:s N95 samo moras malo da se pomucis ali opet dobijas i telefon i jos sto sta lepoga i to bez ikakve obaveze za detaljevideti ovde :P :D

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od DukeofSerbia »

Azimuth

Ја бих додао да то није тачно. Ниси ни прочитао, могу се опкладити. За 30 фунти уговор на 18 месеци:

Anytime 300 mins, 500 inclusive texts, 3 months half price
Заокруживање на минут (увек).

30 фунти ~ 3300 динара

Где си само видео флет тарифу код тог модела?

И ако нисте знали, Водафон УК је ушао у историју британске економије као корпорација са највећим губитком икада!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

DukeofSerbia, jako dobar drugar mi zivi u Londonu vec 5 godina i decko mi to prica. Jednostavno je mnogo jeftinije koristiti mobilni uz pretplatu od 30tak funti bez ogranicenja u potrosnji. E sad, koliko je to precizno receno ne znam posto to njega ne zanima bas mnogo ali me decko sigurno nije slagao. Nisam gledao po sajtovima tarife i tome sl. jer imam pametnija posla nego da mlatim praznu slamu.. U svakom slucaju, ako ti kazes da nije tako onda nije tako i drzim se toga kao pijan plota :P

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Azimuth, da si kliknuo na onaj link ne bi ti trebalo vise od jednog minuta da saznas da nije tacno to sto si napisao (sta si cuo od druga). Imas pametnija posla nego da mlatis praznu slamu, koja su tu posla, ubedjivanje ljudi da je postpaid ugovor robija? Svaka cast, samo nastavi
w810 + 8GB

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od DukeofSerbia »

А најбоље од свега је што флет тарифа не постоји :uhuh::
http://shop.vodafone.co.uk/index.cfm?go ... .svl=link1

Истини за вољу, постоје 4 пакета код којих има неограничен број порука (35, 40, 50, 75 фунти месечно * 18 месеци).

Azimuth
Да ли ти је другар рекао која је мрежа у питању, јер тога код Водафона нема (бар не за физичка лица)?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

djape48, kralju, pa jeste robija u tom smislu sto nema raskidanja ugovora tj. ima uz placanje "penala". E u tom smislu je robija, naravno pod uslovom da je ugovorna obaveza na godinu ili dve. A ako nema te ugovorne obaveze onda je sasvim ok osim ako nisi ranije imao losa iskustva kao ja..

DukeofSerbia, nisam ga stvarno pitao. Al evo kad se cujem sa njim pitacu ga pa javljam.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ne znam jeste li primjetili, ali mts je odnedavno stavio na sajt, da se minuti uključeni u pretplatu računaju po sekundi, bez zaokruživanja. I onda odaberete sebi postpaid profil koji vam najviše odgovara i to je to :D 8)

Odgovori