Telenor kupio Mobi63
NEVEROVATNO!! Izgleda da zaista nece biti nista od takmicenja i padanja cena.Koren napisao:Saradjuju Telenor i Telekom Srbija
Telekomunikacione kompanije "Telenor" i "Telekom Srbije" potpisale su ugovor o saradnji na projektu izgradnje i zajednickog koriscenja mreze, opreme, i zemljista, uz zastitu zivotne sredine i nacionalnih dobara, kao i smanjenje troskova poslovanja.
Izvor: 24 sata (novine)
Ostaje samo da se nadamo da ce im Mobilkom pokvariti racune, mada to smo mislili i kad je stigao Telenor!
In Mobilkom we trust

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Znas koliko mi vise puca krevetac za ovu situaciju. Da ocekujem da mobilni operateri funkcionisu kao u zapadnim zemljama i to u zemlji u kojoj nista ne funkcionise. To su bwe sve lopovi, ne zna se koji je operater veci!
Razgovaram minut, odmah kucam *121#, posaljem poruku, *121#... Sva ta cimanja mogu da se izbegnu, ali racun se onda odmice kontroli...
Razgovaram minut, odmah kucam *121#, posaljem poruku, *121#... Sva ta cimanja mogu da se izbegnu, ali racun se onda odmice kontroli...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
živa istina.Lobachewsky napisao:Znas koliko mi vise puca krevetac za ovu situaciju. Da ocekujem da mobilni operateri funkcionisu kao u zapadnim zemljama i to u zemlji u kojoj nista ne funkcionise. To su bwe sve lopovi, ne zna se koji je operater veci!
a i njih zabole da skidaju cene. zašto to da urade kada imaju kartice za sebe i svoje familije koje imaju nolimit ...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Koren, na kom mobu, koliko je matora SIM kartica? Malo mi je neverovatno da ti se tek tako promenio logo...
● PRAVILA FORUMA ●
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
ja kupio dve prepaid 062 pre mesec dana i isto pise na jednoj telenor a na drugoj yu mobtel
mislim da je neka zbrka,ali prebacice oni logo na svim brojevima jer su od pre par dana i mail promenili na novije brojeve sa mobtel.com na telenor.co.yu i stare mail adrese moraju da se preprave jer ne funkcionisu vise ali na starijim 063 brojevima je sve ok sto se mail adrese tice
opsta zbrka...

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Pricao sam sa jednim covekom recmo da je iz "sfere telekomunikacija". Rekao mi je da je Telenor raspisao konkurs za 200 elektrotehnicara radi razvijanja 3g tehnologije...
Kaze da oprema za 3g jos odavno kupljena...I stoji bezveze
Telenor se jos uvek zagreva...Jos je rano da procenjujemo njegovo poslovanje!
Mislim da su norvezani mnogo ozbiljniji, i da ce u kratkom roku da potisnu Telekom iza sebe
Kaze da oprema za 3g jos odavno kupljena...I stoji bezveze

Mislim da su norvezani mnogo ozbiljniji, i da ce u kratkom roku da potisnu Telekom iza sebe
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- apu
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07
sve mi ovo lichi na "shto je babi milo i u snu joj se snilo"...Svi bismo mi zeleli ne znam kako jeftine minute i protoke itd. ali su chudne biljke ti koji su na vlasti...kad vide da mogu (a znaju i te kako da mogu) ne biraju nachine.
Stvarno se nadam da tje dotji do nekih promena ovde ali ne da sumnjam nego polako postajem siguran u to da se netje desiti...
Eto prodao se i mobtel, nema ni dva meseca a jedva su dochekali da se "dogovore" kako netje lupati cajpere jedni drugima (a sve to iz dzepa korisnika).
Zapamtite, VRANA VRANI OCHI NE VADI
Stvarno se nadam da tje dotji do nekih promena ovde ali ne da sumnjam nego polako postajem siguran u to da se netje desiti...
Eto prodao se i mobtel, nema ni dva meseca a jedva su dochekali da se "dogovore" kako netje lupati cajpere jedni drugima (a sve to iz dzepa korisnika).
Zapamtite, VRANA VRANI OCHI NE VADI
veseli p0z
@pu
@pu
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
a migi da li znas ti elektrotehnicari za sta su je elektrotehnicari telekomunikacija ili neko drugo zanimanjemigi napisao:Pricao sam sa jednim covekom recmo da je iz "sfere telekomunikacija". Rekao mi je da je Telenor raspisao konkurs za 200 elektrotehnicara radi razvijanja 3g tehnologije...
Kaze da oprema za 3g jos odavno kupljena...I stoji bezveze![]()

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Koje crne telekomunikacije, pokvario im se resho za kafu...Tako da je po hitnom postupku raspisan konkurs za 200 strucnjaka koji ce se u buducnosti baviti odrzavanjem reshoa i daljem razvijanju tehnologija kuvanja kafe....milan91 napisao:a migi da li znas ti elektrotehnicari za sta su je elektrotehnicari telekomunikacija ili neko drugo zanimanje

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Ja sam cuo od coveka koji radi u finansijama Mobtela vec 10 godina da je odobreno 22 miliona eura za nabavku baznih stanica za 3G i da ce verovatno od katolickog bozica, znaci oko 25.12. pustiti u prodaju telefone za 3G, naravno uz pakete. Ova 2 telefona sto su bila u prodaji su jos Austrijanci narucili pa su ih pustili u prodaju da im ne stoje.
E dobar ti je ovaj predhodni post, prevrnuo sam se od smeha
E dobar ti je ovaj predhodni post, prevrnuo sam se od smeha