brankons,vec sam o tome pisao ali ponovicu,gleda se da se sto vise "guse" manji paketi zarad velikih,svi paketi ispod 10e su njima nebitni,bitni su im jaki paketi i jos ako ti prodaju telefon uz neki jaci paket sto je u sprezi sa 1 ili 2 god. pretplate,to je za njih odlicno odradjen posao...
Nije to samo kod Telenora,i kod ostalih operatera je slicna situacija,e sad sto je u Srbiji relativno nerealno ocekivati da veci broj ljudi placa racun za mob. telefon od 2 KDinara,to je vec druga stvar...
pa vanjuska moze im se. Pisao sam im ja,kazu imate nove pakete!! E,znam da je off,al me mnogo zanima, posle koliko vremena moze da se uzme novi aparat uz isti broj u vipu? Ovi u telenoru su mi rekli nesto tipa posle 20 meseci
Ceftriaxone, 20 meseci ?! Malo mi je cudno to. Koliko ja znam kod Vip-a mozes da potpises novi ugovor posle 6 uredno placenih racuna, verovatno moze i telefon da se uzme tada.
moze i u telenoru da se potpise novi ugovor,naravno sa novom karticom,ali da bi kupio telefon,konkretno vezan za prvi broj moras da cekas 22 (sad sam proverio mail) meseca.
To je tacno da moze 3 meseca pre isteka ugovora uzeti novi telefon uz isi broj i novi ugovor ti vazi dve god.plus ono vreme za koliko si uzeo ranije tel. A moze i posle par meseci novi tel.ali uz novu karticu i novi postpeid racun.Na broju koji koristi zena kada su prosle 2 god.oni su je zvali i nudili minute,sms poruke dodatne u njihovoj mrezi samo da opet potpise ugovor.Itekako im je bitno da te imaju zagarantovanog korisnika jos dve god.
A cekaj 3 meseca pre isteka ugovora mozes uzeti novi telefon potpisati novi ugovor, a sta se desava sa jos 3 meseca racuna koje nisi isplatio? to ti kao poklanjaju sto si potpisao nov ugovor ili sta?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
vanjuska, nova obaveza, od 12/24 meseca pocinje da ti tece od momenta prestanka prethodne, bez obzira na to sto si uzela tel 2-3 meseca pre isteka stare.
Beograd, 21. maj, 2010.godine - Telenor d.o.o. namerava da sprovede proces reorganizacije koji će dovesti do smanjenja broja pozicija u kompaniji. Planirano je da usled predstojećih organizacionih promena broj zaposlenih u kompaniji bude smanjen za 120.
„Finansijska kriza pogodila je poslovanje širom sveta. U Srbiji je ekonomska kriza dodatno otežana za Telenor i naše korisnike uvođenjem Poreza na upotrebu mobilnog telefona od 10 odsto. Ukupni efekti su već doveli do umanjenja vrednosti Telenora u Srbiji za 220 miliona evra. Kako bismo mogli da nastavimo da ulažemo u nove i napredne servise za naše korisnike, morali smo da razmotrimo celokupnu osnovu naših troškova. Posledično, odlučili smo da reorganizujemo našu Kompaniju i da smanjimo broj zaposlenih,“ kaže Ćel-Morten Jonsen, generalni direktor Telenora u Srbiji.
Telenor će u ovom procesu u potpunosti poštovati Zakon o radu i uslove predviđene Kolektivnim ugovorom.
Nevalja da se otpustaju radnici ali barem neka ostanu oni pravi profesionalci.Februara sam ostao bez nokije 5130,sa mnogo boljim ugovorom nego sada.Tada je bila ona akcija popusta telefona i prodavacica nije htela da mi proda zadnji primerak jer je navodno vec bio da kazem kaparisan kao na pijaci od strane korisnika koji je otiso po novac a ja ostao bez telefona.Znaci trebalo bi malo uvesti reda medju njihovim radnicima ali ne otpustanjem.
Zato, ako u šetnji ovim festivalom sretneš Alisu, fotografiši se
sa njom i postavi fotografiju na našu Facebook stranicu. A zatim ...sačekaj reakcije.
Ukoliko se po završetku festivala,
u ponedeljak 31. maja, među deset fotografija sa najvećim brojem
„lajkova“ nađe baš tvoja, Telenor će ti pokloniti izvanredni HTC
Smart telefon!
Na desktop vašeg računara donosi informacije o slobodnim radnim mestima širom zemlje, mogućnostima za lično i profesionalno usavršavanje, tačnoj vremenskoj prognozi i Telenorovim akcijama.
da vas pitam nesto.......odneo sam htc HD2 na reklamaciju jer me je nesto zezao software....proslo je vec 16 dana od datuma preuzimanja i niko me ne zove...koliko imaju rok da mi drze mob? (osecam da ga neki smokljan iz servisa sada nosi),da li da odem da ih dignem u vazduh ili je to normalno da se toliko ceka?
serbian-boss, pročitaj šta ti piše u ugovoru koji si potpisao kada si uzimao telefon. Piše sigurno koliko maksimalno vremena može servisiranje da traje.
Cekaj,zar ti nisu dali telefon kao zamenu (jel to postoji u telenoru)? Valjda imaju rok od 45 dana da poprave ili ti daju nov aparat. Kod nas je cesto obicaj da serviseri obicno cekaju 43-44. dan i da onda to poprave..
postoji, drugarica je skoro odnela neki samsung na servis i jedva dobila nokiu 2xxx iako je njen samsung mnogo skuplji. i taj je jedva dobila jer joj je fixni iskljucen pa nije postojala druga mogucnost da je pozovu kad poprave telefon. bitno da se ljudi slikaju sa alisom, a ove sto daju 300e i vise za telefon ko sisa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.