MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

mt:s kad deli, deli sakom i kapom. Ne meri, nego lopatom. Pa onda pogleda konkurenciju, pa jos jedna lopata- za svaki slucaj. Svaka im cast za to. Pa i ove nove mix net tarife bukvalno jedu vip postpaid i telenor prenesi plus za uzinu. Pitanje je samo koliko je odrzivo i kako ce toliko opterecenje da izgleda u praksi (sudeci po dosadasnjem iskustvu dok im je ponuda bila za plakanje i veca okupljanja kada jedino njihova mreza puca). Takodje, opste je poznato da je njima dovoljno samo jedan dan da se predomisle i ukinu sve.
Ako dodje T-mobile, dakle pouzdan operater... i proceni da sve ove trenutne pogodnosti i galantni paketi mogu da budu odrzivi, a onda oprave pouzdanost cele mreze i softvera, pravac svi telekom. Ja cu prvi.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

Potpuno si u pravu...Treba napumpati broj korisnika pred prodaju, samo je pitanje koliko je to posle održivo... :?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Hmmm...na sekundarnom broju mi se 30. pojavilo prekoracenje od okruglo 9500 dinara, ni pare vise. Siguran sam da pretplatu nisam prekoracio ili ako jesam da je to bilo zanemarljivo malo a najvise do par stotina dinara. Zvao sam korisnicki ali nikakve vajde od njih, pa sam skoknuo malopre do poslovnice ali ni tamo nisam dobio nikakvu informaciju uz obrazlozenje da dok sistem ne obradi podatke ne mogu da mi pomognu. Zaista ljubazno od njih ali meni na pamet ne pada da placam tu cifru. Da napomenem, na primarnom broju je stanje zaista ok, isti dan provereno kad i na drugom broju.
Da li je imao jos neko slican problem?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Meni je u prošlom mesecu sve bilo ok, za ovaj stanje jos nije proradilo.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Verovatno je sistem nešto pobrkao. Ukoliko se na kraju kod obračuna pojavi neka greška i račun bude prenapumpan, podnesi reklamaciju i traži da ti izdaju listing.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Listing ce mi stici svakako, za oba broja, ali me je prilicno neprijatno iznenadila ta cifra kad sam je ugledao pa sam zato i svratio do njih, zato izmedju ostalog pitam i ovde da li se jos nekome slicno desilo. Sumnjam da su pokusali da mi dignu kintu, to bi onda verovatno radili sa daleko manjim i neprimetnim iznosom...
Nista, cekam listing pa cemo da vidimo cija majka plinske boce puni.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Uključite se u Prepaid maniju!

03.11.2010
Više kredita za razgovore i surfovanje!

U toku je prepaid promocija tokom koje pretplatom na Prepaid maniju dobijate 10 puta više kredita za 7 dana razgovora u mt:s mreži. Pored toga dobijate i 500MB za surfovanje koje možete iskoristiti do kraja godine.

Pozovite *100# i u mt:s vodiču pronađete svoju ponudu za Prepaid maniju u okviru opcije Promocija.

Preostali Bonus kredit za razgovore u mt:s mreži možete, u svakom trenutku, proveriti na *108#, a bonus kredit za surfovanje na *105#.

Za Prepaid maniju možete se prijaviti do 30. novembra 2010. godine

Telekom Srbija zadržava pravo na izmenu uslova promocije.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... aniju.html

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ovoiko o preciznosti lelekoma

Telekom: Greškom naplaćeno!

-Telekom Srbija saopštio je da je zbog velikog broja poslatih SMS poruka na humanitarni broj 1003 iz mreže mt:s, večeras došlo do kraćeg preopterećenja sistema, što je rezultiralo naplaćivanjem SMS poruke koja nije generisana.

U saopštenju Telekom se izvinio korisnicima koji su oštećeni i istakao da će im u najkraćem mogućem roku biti vraćen novac.

U saopštenju se dodaje da su smetnje brzo uočene i otklonjene, tako da sada slanje i obračun poruka funkcionišu bez problema.-

http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/nov-ud ... 20910.html

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Nova prepaid akcija!

08.11.2010
Dopunite kredit na novom mt:s prepaid broju i ostvarite vredne bonuse!

Ako volite da surfujete i uživate u dugim razgovorima, kupite novi mt:s prepaid broj i sve do 30. aprila 2011. godine očekuju vas specijalni bonusi do ukupnog iznosa od čak 14.400 dinara.

Novu prepaid karticu možete kupiti po ceni od 200 dinara sa porezima, a po aktivaciji kartice dobićete 200 dinara inicijalnog kredita i bonus dobrodošlice - 200 minuta za razgovore u mt:s mreži* i 500 MB za surfovanje*. Bonus minute za razgovore u mt:s mreži možete iskoristiti u periodu od 15 dana od dana aktivacije kartice, dok bonus megabajti važe do kraja 2010. godine.

Ukoliko u toku meseca dopunite Vaš prepaid kredit u ukupnom iznosu od 200, 400 ili 800 dinara dobićete specijalne bonuse* i to:

* bonus od 200 dinara za ukupnu dopunu od 200 dinara
* bonus od 800 dinara za ukupnu dopunu od 400 dinara i
* bonus od čak 2.400 dinara za ukupnu dopunu od 800 dinara

Bonus koji ostvarite na ovaj način važi 15 dana od dana dobijanja i možete iskoristiti za razgovore u mt:s mreži, slanje SMS poruka i surfovanje.

Stanje bonusa ostvarenog na osnovu prepaid dopuna možete proveriti na *108#, a stanje bonusa dobrodošlice na *107# (za bonus minute u mt:s mreži) i *105# (za bonus megabajte).

Promocija traje dok traju zalihe, a najkasnije do 30. juna 2011. godine. Prepaid karticu možete aktivirati do navedenog datuma.

* Bonusi se ne odnose na saobraćaj u romingu.

Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... kcija.html

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Kako su dosadni sa ovim promocijama i bonusima uz nove brojeve! :x

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Pa ima i uz stare PREPAID mania i SMS mania koji su samo malo manje povoljne promocije i nemaju bonus pri dopuni.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pokusavaju da satro navuku jos korisnika, i time sebi opet satro povecaju vrednost.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

I na kraju godine ce da kazu da imaju 10 miliona korisnika, a Srbija ima oko 7 miliona. Hahahahahahahaha.

Stvarno preteruju sa novim korisnicima.

Zar su vazniji novi, na silu da kazem, korisnici, ili koliko sadasnji korisnici trose?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Šta bi tek bilo da posluju u Kini ili Indiji?! Milijardu ipo korisnika! :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

mezzano, da posluju u Kini, 2 mlrd a u Indiji 2.5 mlrd korisnika najmanje. Verovatno bi i njima pokusali da uvale Colu ili sta vec.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

lelekom nema ni 3 milijona aktivnih korisnika!.
Pod aktivnim mislim :koji redovno placaju racune koji nikada nisu bili iskljuceni to sto se tice postpejda , a pri oni koji imaju svoj broj od samog pocetka redovno ga dopunjuju i trose dopune samo zbog nemogucnosti ( stalna primanja itd ) nece da predju na post .
Sve ostale cifre se odnose na kartice koje se nikada nisu dopunile ili jos mozda istinitije kartice koje se uzmu zbog promocije izdivani se iskuca se to sto ima i pravac kontejner , u novije vreme se na on line akuciskim sajtovima /portalima prodaju lepsi brojevi kupe se za 200 din prodaju i po 20000 pogotovu 66 ili 65 to je toliko organizovano da je ravno pandemiji a jako dobro znamo kako se dolazi do lepog broja .

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Sigi, zasto mislis da su najskuplji 66 i 65 brojevi? Jer su MTS ili?

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

AquaZX, verujem da je sigi hteo da kaže da od 'lepih' brojeva ima najviše 065 i 066, jer je to numeracija koju je mt:s koristio za svoje promocije sa novim brojevima. Radnici mt:s-a uzmu za sebe lepe brojeve za 200 din, a onda ih prodaju za 2000.

misadjole
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
:: samsung ace plus
Kontakt:

Post od misadjole »

nemam prepaid maniju a imam sms maniju za 99din a ja hocu bas prepaid zbog neta, sta je bre u pitanju, inace sam toki?
android ili wp8 ?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

U poverenju i mts korisnički servis ne bi znao odgovor. Siguran sam de će ti doći ta opcija do 30.novembra kada je zadnji dan.

Odgovori