Yettel novosti
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Da li je neko citao tu odluku Ratela? Pisana je po pricipu "ko razume shvatice" te petlje te cvorovi te rasclanjena lokalna petlja i bdp, pa neke uporedne tabele gde ispada da su kod nas sve cene nize nego u regionu, ko se u tome snadje svaka mu cast! Skinuo sam odluku sa neta, ako neko zeli da mu posaljem? 

Da je drzave kosto nije i da je sve kako treba a ovde je sve napako i na dodjem ti , lepo posto kablovi lelekoma su opste dobro i gradjani su celokupnu infrastrukturu sami od svojih novaca kupili mogu slobodno da kazem ne 99.9 % nego min 101%( neka taj 1 bude i ono kopanje )
Da je nasa Srbijica trzisno nastrojena i da ima tu naobrazbu kosto je nema
trebala bi da svu imovinu otme od lelekoma i da pod jednakim uslovima daje svima, neka vrsta Makedonskog modela gde je jos pre nekoliko godina drzavni operater Makedonije izgubio sve u korist zemlje i sad se to lepo ni po babi ni po stricevima deli za odredjenu sumu na ko zna koliko delova.
Drzava tj Makedonsko ministarstvo veza pare ulaze u razvoj i u obnavljanje a svi ostali zainteresovani to koriste uz neku lepu sumu.
Sto bi moji sareni s pocetka karijere rekli i jare i pare
Da je nasa Srbijica trzisno nastrojena i da ima tu naobrazbu kosto je nema
trebala bi da svu imovinu otme od lelekoma i da pod jednakim uslovima daje svima, neka vrsta Makedonskog modela gde je jos pre nekoliko godina drzavni operater Makedonije izgubio sve u korist zemlje i sad se to lepo ni po babi ni po stricevima deli za odredjenu sumu na ko zna koliko delova.
Drzava tj Makedonsko ministarstvo veza pare ulaze u razvoj i u obnavljanje a svi ostali zainteresovani to koriste uz neku lepu sumu.
Sto bi moji sareni s pocetka karijere rekli i jare i pare

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Neznam ko od vas koliko godina ima pa oni mladji mozda i neznaju da je pre 15 godina i vise uvodjenje fiksnog telefona kostao minimum 1000 dojch maraka koje su tada imale vecu vrednost negoli sada 1000 eu. To je bila neka pocetna cena,ako je trebalo koji metar kabla vise ili jos neka bandera to je naravno morao platiti korisnik,i ko je stvorio taj telekom ???

I sad oni njihovu infra strukturu nedaju telenoru,eee plavi jos neznate skim imate posla.

I sad oni njihovu infra strukturu nedaju telenoru,eee plavi jos neznate skim imate posla.
Poslednja izmena od Deksi u Uto, 08. Jun 2010. 22:21, izmenjeno 1 put ukupno.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa moj brat je 1995 platio oko 1000 dm.mozda malo nesto vise ali dali je bio dvojnik neznam.Ma mnogo su ljudi placali on je platio toliko sto je u gradu a po selima linija je prolazila jednom u 10 god.i seljaci su prodavali sve iz stale samo da bi uveli telefon jer ako tad propuste priliku naredna ce biti za naredne 10 god.
Apsolutna istina Deksi
ja sam bio malecni ali se jako dobro secam da je deda dao vise crvenih konja ( novcanica od 100 dinara a mislim da je bio i koji sirotanovic ) za telefon nego li za traktor imt ferguson sve se desavalo davne 84 i dan danas je dvojnik
i da tih 80"' -tih bilo je i aktuelno renoviranje kuce i majstori crnotravci sve je to bilo jeftinije od ovoga tj brze gotovo.
orion ili plavi nebitno kako se zovu ce mnogima ljudima u 21 veku posle 10 i vise godina biti jedina veza sa svetom i svojim bliznjima ali za svega par hiljada din a nece morati ni da dupetom mrdnu sve ce im biti sazvakano .
Mnogi mi kako ovde na forumu tako i u zivotu zemeraju to pljuvanje po lelekomu ali drugari verujte mi moju familiju je uvodjenje fixsnih teleofona prouzrocilo takvu recesiju i takvu SEKU da je ova danasnja smesna mislim da kad bi se sve skupilo potroseno citavo bogactvo i ustedjevina koja se mogla trositi recimo u nesretnim 90 i da zivimo ko grofovi
ja sam bio malecni ali se jako dobro secam da je deda dao vise crvenih konja ( novcanica od 100 dinara a mislim da je bio i koji sirotanovic ) za telefon nego li za traktor imt ferguson sve se desavalo davne 84 i dan danas je dvojnik

orion ili plavi nebitno kako se zovu ce mnogima ljudima u 21 veku posle 10 i vise godina biti jedina veza sa svetom i svojim bliznjima ali za svega par hiljada din a nece morati ni da dupetom mrdnu sve ce im biti sazvakano .
Mnogi mi kako ovde na forumu tako i u zivotu zemeraju to pljuvanje po lelekomu ali drugari verujte mi moju familiju je uvodjenje fixsnih teleofona prouzrocilo takvu recesiju i takvu SEKU da je ova danasnja smesna mislim da kad bi se sve skupilo potroseno citavo bogactvo i ustedjevina koja se mogla trositi recimo u nesretnim 90 i da zivimo ko grofovi
Моји родитељи су први пут увели телефон негде између '83. и '87. године, не сећам се. Чисто градско насеље. И прикључак плаћен много, реда величине данашњих 1000е. То је била цена да немамо двојника (двојничке линије биле су око 600е). И после два месеца обавесте нас о промени броја И ПОСТАНЕМО ДВОЈНИЦИ. А разлика у цени ко те пита.... То би се вероватно тумачило као пљување на Тита.....
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Ako DT kupi Srpski Telekom onda se mozete oprostiti od kablova! Makar je tako zavrsilo u Hr. kad je DT dosao, godinama je bio spor cije je, ali su politicari prevagnuli da je ipak od t-coma jer u ugovoru koji je potpisan nije precizno definirano sto se tocno prodaje.
A bojim se kako su preslicni politicari da je taj scenarijo najizvijesniji.
A bojim se kako su preslicni politicari da je taj scenarijo najizvijesniji.

Telenorovi Internet parkovi ponovo u Beogradu
Otvoren Internet park na Miljakovcu, a tokom juna, Telenor će otvoriti još pet parkova u glavnom gradu
9. jun, 2010. – Park kod Toplane na Miljakovcu prvi je u 2010. u Beogradu dobio besplatan Internet, zahvaljujući saradnji grada i kompanije Telenor. Tokom juna, u glavnom gradu biće otvoreno još pet Internet parkova.
Park na Miljakovcu otvorili su Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda i Gabor Kočiš, izvršni direktor finansija u kompaniji Telenor.
„Od prošle godine besplatan Internet mogu da koriste posetioci parkova kod Vukovog spomenika, Skejt parka, parka na Topličinom vencu i u Studentskom gradu. Sada nastavljamo sa Telenorom da uvodimo besplatan Internet na dve godine i u parkove u okviru drugih opština. Park na Miljakovcu je prvi u nizu u kome će Internet biti dostupan stanovnicima ovog dela grada, ali i stranim turistima koji posećuju prestonicu“, kaže Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda.
Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... radu/?pn=1
Otvoren Internet park na Miljakovcu, a tokom juna, Telenor će otvoriti još pet parkova u glavnom gradu
9. jun, 2010. – Park kod Toplane na Miljakovcu prvi je u 2010. u Beogradu dobio besplatan Internet, zahvaljujući saradnji grada i kompanije Telenor. Tokom juna, u glavnom gradu biće otvoreno još pet Internet parkova.
Park na Miljakovcu otvorili su Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda i Gabor Kočiš, izvršni direktor finansija u kompaniji Telenor.
„Od prošle godine besplatan Internet mogu da koriste posetioci parkova kod Vukovog spomenika, Skejt parka, parka na Topličinom vencu i u Studentskom gradu. Sada nastavljamo sa Telenorom da uvodimo besplatan Internet na dve godine i u parkove u okviru drugih opština. Park na Miljakovcu je prvi u nizu u kome će Internet biti dostupan stanovnicima ovog dela grada, ali i stranim turistima koji posećuju prestonicu“, kaže Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda.
Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... radu/?pn=1
iPhone 6 Plus
Ukoliko imate konkretne predloge za postavljanje internet parka u Vašem gradu možete nam ih proslediti na servis@telenor.rs
Svakako će biti uzeti u razmatranje prilikom kreiranja budućih planova.
Svakako će biti uzeti u razmatranje prilikom kreiranja budućih planova.
iPhone 6 Plus
Od danas pozivi ka fiksnoj mreži Media Works
11. Jun 2010. - Korisnicima Telenora biće omogućeno od 11. juna da pozivaju brojeve u novoj mreži sa fiksnim bežičnim pristupom Media Works.
Pozivi ka mreži „Media Works“ tarifiraće se prema važećem cenovniku za postpaid i prepaid korisnike Telenora na isti način kao i pozivi ka fiksnoj mreži Telekom Srbija.
http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... orks/?pn=1
11. Jun 2010. - Korisnicima Telenora biće omogućeno od 11. juna da pozivaju brojeve u novoj mreži sa fiksnim bežičnim pristupom Media Works.
Pozivi ka mreži „Media Works“ tarifiraće se prema važećem cenovniku za postpaid i prepaid korisnike Telenora na isti način kao i pozivi ka fiksnoj mreži Telekom Srbija.
http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... orks/?pn=1
iPhone 6 Plus
Telenor otvara prvu hibridnu baznu stanicu u Srbiji
Blic | Tanjug
Kompanija "Telenor" najavila je da će u opštini Kovin u sredu otvoriti prvu hibridnu baznu stanicu u Srbiji, koja koristi energiju sunca i vetra za napajanje telekomunikacione mreže.
Telenorovu baznu stanicu u Pločici u opštini Kovin otvoriće Čel-Morten Jonsen, generalni direktor Telenora u Srbiji i Oliver Dulić, ministar za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja, navedeno je u saopštenju. Kompaniji Telenor ovo je prva zelena investicija u domenu napajanja telekomunikacione mreže u Srbiji. U prvom projektu ove vrste u zemlji učestvovali su i domaći stručnjaci, koji su projektovali hibridno postrojenje na sunce...
Opširnije: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/193929 ... u-u-Srbiji
Blic | Tanjug
Kompanija "Telenor" najavila je da će u opštini Kovin u sredu otvoriti prvu hibridnu baznu stanicu u Srbiji, koja koristi energiju sunca i vetra za napajanje telekomunikacione mreže.
Telenorovu baznu stanicu u Pločici u opštini Kovin otvoriće Čel-Morten Jonsen, generalni direktor Telenora u Srbiji i Oliver Dulić, ministar za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja, navedeno je u saopštenju. Kompaniji Telenor ovo je prva zelena investicija u domenu napajanja telekomunikacione mreže u Srbiji. U prvom projektu ove vrste u zemlji učestvovali su i domaći stručnjaci, koji su projektovali hibridno postrojenje na sunce...
Opširnije: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/193929 ... u-u-Srbiji
iPhone 6 Plus
Telenor otvorio prvu ekološku baznu stanicu u Srbiji koju pokreću energije vetra i sunca
Eko bazna stanica štedi do 50 odsto električne energije korišćenjem obnovljivih izvora energije za napajanje telekomunikacione mreže
16. jun 2010. – Prva bazna stanica u Srbiji na sunce i vetar, u mreži kompanije Telenor, puštena je danas u rad u mestu Pločica, u Opštini Kovin.
Ovaj ekološki pilot projekat prva je u nizu „zelenih“ investicija kompanije Telenor u oblasti napajanja telekomunikacione mreže. Uz punu podršku Ministarstva za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje, u projektu su učestvovali domaći stručnjaci, koji su projektovali hibridno postrojenje na sunce i vetar, i izvođači, koji su montirali složene uređaje.
Hibridnu baznu stanicu svečano su otvorili ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić, i generalni direktor Telenora u Srbiji Ćel Morten Jonsen.
Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... unca/?pn=1
Eko bazna stanica štedi do 50 odsto električne energije korišćenjem obnovljivih izvora energije za napajanje telekomunikacione mreže
16. jun 2010. – Prva bazna stanica u Srbiji na sunce i vetar, u mreži kompanije Telenor, puštena je danas u rad u mestu Pločica, u Opštini Kovin.
Ovaj ekološki pilot projekat prva je u nizu „zelenih“ investicija kompanije Telenor u oblasti napajanja telekomunikacione mreže. Uz punu podršku Ministarstva za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje, u projektu su učestvovali domaći stručnjaci, koji su projektovali hibridno postrojenje na sunce i vetar, i izvođači, koji su montirali složene uređaje.
Hibridnu baznu stanicu svečano su otvorili ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić, i generalni direktor Telenora u Srbiji Ćel Morten Jonsen.
Opširnije: http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... unca/?pn=1
iPhone 6 Plus
evolution, imam jedno pitanjce. Naime, oduvek me muci jedna stvar u vezi tarifnih dodataka kod postpaid korisnika. Imam paket prenesi 325, koji mi savrseno odgovara ali mi ponekad ponestane poruka, tj. desi mi se da posaljem duplo vise poruka nego sto imam u sklopu pretplate. I tarifni dodatak dodaj sms bi mi savrseno odgovarao, ali ga je nemoguce ukljuciti za navedeni paket. Pa me interesuje zasto se desava, tj. ako je to vec tarifni dodatak zasto je bas ta odredjena tarifa iskljucena iz mogucnosti koriscenja? Verujem da bi i mnogima drugima tako nesto veoma koristilo.
Hvala u napred na odgovoru.
P.s. Zaboravih da napomenem da je takva praksa kod Telekom Srbije odavno ustanovljena, a zasto na Telenoru toga nema ostaje misterija koju ce evolution nadam se da razresi
Hvala u napred na odgovoru.
P.s. Zaboravih da napomenem da je takva praksa kod Telekom Srbije odavno ustanovljena, a zasto na Telenoru toga nema ostaje misterija koju ce evolution nadam se da razresi

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Malo neprofesionalnosti Telenora; otisao sam danas u Telenorovu prodavnicu da vidim da li imaju i koji su uslovi kupovine HTC HD2, Desirea i Moto Milestonea. Nemaju ni jedan od ovih telefona na lageru, nisu dobijali, a nece ni dobijati posto je SU "mali" grad. Pitao sam da li se moze naruciti, posto bih preko firme uzeo jos jednu postpaid karticu kod njih i jedan od ovih telefona, a ljubazna devojcica mi je odgovorila da je vec bilo takvih situacija i da ovi iz BG-a nisu izlazili u susret SU korisnicima i da do sada nisu slali telefone u SU ako ih neko naruci. Po meni je ovo nenormalna glupost ali dobro, sta je tu je.
Ako bi bas hteo da uzmem neki od ovih telefona, onda moram pisati molbu na memorandumu firme i da tu molbu saljem faxom ili mejlom za BG i onda ako oni odobre onda se moze nesto iskombinovati.

Ako bi bas hteo da uzmem neki od ovih telefona, onda moram pisati molbu na memorandumu firme i da tu molbu saljem faxom ili mejlom za BG i onda ako oni odobre onda se moze nesto iskombinovati.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
@vanjuska, "Dodaj SMS" tarifni dodatak mogu aktivirati samo korisnici post paid i pre paid tarifnih paketa: Jedna cena, Moje vreme i Više priče. Ostali pre paid i post paid tarifni paketi nemaju mogućnost aktiviranja ovog tarifnog dodatka, iz jednostavnog razloga jer ti paketi već sadrže neke druge povoljnosti u sebi (paketi Poruke (povoljniji SMS), Prenesi (prenošenje nepotrošenog saobraćaja u naredna tri meseca), Priča (povoljniji razgovori u Telenor mreži) i slično).
@IDzO, odredjene procedure koje postoje u odnosu sa biznis korisnicima moraju se izvršiti radi obostrane sigurnosti i predupredjenja mnogih nepredvidivih situacija.
Telefoni namenjeni Biznis korisnicima: http://www.telenor.rs/sr/Biznis-korisnici/Telefoni/ mail za sve informacije: business.solutions@telenor.rs , i Biznis Kontakt centar: 063/9863.
Pozdrav.
@IDzO, odredjene procedure koje postoje u odnosu sa biznis korisnicima moraju se izvršiti radi obostrane sigurnosti i predupredjenja mnogih nepredvidivih situacija.
Telefoni namenjeni Biznis korisnicima: http://www.telenor.rs/sr/Biznis-korisnici/Telefoni/ mail za sve informacije: business.solutions@telenor.rs , i Biznis Kontakt centar: 063/9863.
Pozdrav.

Poslednja izmena od evolution u Sub, 19. Jun 2010. 12:55, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus
evolution, nije meni problem poslati mejl na memorandumu, uostalom tako sam radio prilikom promene tarifnog paketa kao i prilikom aktiviranja dodatnih usluga, ali devojka koja radi u poslovnici kaze da do sada nisu dobili telefone ako je neko od korisnika trazio da mu se posalje. Jedino me to malo buni, ali sledece nedelje cu se konsultovati sa KC pa cemo videti sta se moze odraditi.
Inace sto se tice ostalih usluga (koje su aktivirane kao i promene paketa) sve je u redu i sve funkcionise kako treba.
Hvala na pomoci!
Edit: jos jedan nedostatak je taj sto su mi rekli da u SU poslovnici nisu do sada dobijali HD2, Desire i Milestone, pa tako ne mogu ni pogledati telefone i da vidim koji mi najvise odgovara. Sve se mora na slepo odraditi.
Inace sto se tice ostalih usluga (koje su aktivirane kao i promene paketa) sve je u redu i sve funkcionise kako treba.

Hvala na pomoci!
Edit: jos jedan nedostatak je taj sto su mi rekli da u SU poslovnici nisu do sada dobijali HD2, Desire i Milestone, pa tako ne mogu ni pogledati telefone i da vidim koji mi najvise odgovara. Sve se mora na slepo odraditi.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Samo da ti kazem da ni u Beogradu nemaju sve telefone u glavnoj poslovnici u centru grada u Knez Mihajlovoj, imaju samo Legend koji je ukljucen i mozes da probas kako radi, HD2 je sa nacrtanim ikonama na home screen-u, verovatno je to onako samo uzorak kao lutka (nije pravi fon) milestone takodje nemaju nego mi je prodavac izvadio svoj iz dzepa da mi pokaze kako funkcionise
dok u Vip-u preko puta imas ukljucene i Desire i Legend i HD2 i Tatoo i Touch pro 2 i Xperiu X10
hvala bogu pa postoji konkurencija.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS