A1 novosti
Pa to oni zesce poskupeli,samo da jos mts u mtel romingu rokne takve tarife,i onda smo kao ribe na suvom.Bolje kad odes u inostranstvo uzeti pripejd karticu maticiti svoju,vise se isplati.ne zemlje,nego korist 
Nesto se "pobrljavilo",kao i taj roming.Hteo sam reci da je bolje uzeti pripejd jaarticu u zemlji gde si nego nositi svoju...ludilo 10 E za minut ragovora....
Ludilo od mene,ovaj komp.ne slusa,a i u glavi se nesto otkacilo,Vip volim vas,ipak nije 10 E,samo 1E.

Nesto se "pobrljavilo",kao i taj roming.Hteo sam reci da je bolje uzeti pripejd jaarticu u zemlji gde si nego nositi svoju...ludilo 10 E za minut ragovora....
Ludilo od mene,ovaj komp.ne slusa,a i u glavi se nesto otkacilo,Vip volim vas,ipak nije 10 E,samo 1E.
Evo samo da javim da su postali gori od MTS-a. Mesec dana vec cekam samsung galaxy s ili htc desire hd ili htc desire z ili samsung wave 2 ili bilo sta od boljih telefona i gospoda nemaju. Mozda cekaju MNP pa onda da ponude. NJihova je prica da nema u centralnom magacinu i da zovem sutra 0601234 da proverim i tako evo ceo mesec. Stvarno sramota, a u ponudi ih imaju svaki dan na sajtu. Cak je i mts ponudio htc telefone doduse uz neke nebulozne pakete
imaju oni svuda ali po jedan primerak (izlozbeni). Naravno da nemam bas toliko para da kupujem te izlozbene. A da u delta sity-ju je bio izlozen sgs a dhd nije pa sam devojku iz vip-a pitao da mi pokaze dhd tj da uporedim ekrane na ta dva telefona. Ona izvadi ali baterija je skroz prazna. Ladno ukljuci punjac za tih nekoliko sekundi koliko mi je trebalo i sve na kraju spakuje u kutiju??? Eto toliko o izlozbenim modelima
imate pravo da trazite novi i neraspakovan aparat tj po pravilu da pred vasim ocima ga raspakuje takodje mozete taj isti aparat da isprobate u neogranicenom vremenskom roku u samoj poslovnici tj prodajnom mestu .
izlozbeni aparati se manjaju ima ih min 3 rotiraju se ali se i oni uvale na karaju tj kad se vidi zgodna prilika ( penzioneri i stariji )tako da neka se zaobidju fora da odu u magacin pa da vam usput tamo nesto uvale .
I da nema vise cekanja 45 dana za opravku tj servis ako ste potpisali ugovor na dve godine ako se nesto seftverski sjebe imate pravo da trazite novi pogotovo beterija ako je u pitanju , znaci sve sto nije fizicko ostecenje zamena mora biti na licu mesta
izlozbeni aparati se manjaju ima ih min 3 rotiraju se ali se i oni uvale na karaju tj kad se vidi zgodna prilika ( penzioneri i stariji )tako da neka se zaobidju fora da odu u magacin pa da vam usput tamo nesto uvale .
I da nema vise cekanja 45 dana za opravku tj servis ako ste potpisali ugovor na dve godine ako se nesto seftverski sjebe imate pravo da trazite novi pogotovo beterija ako je u pitanju , znaci sve sto nije fizicko ostecenje zamena mora biti na licu mesta
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
sigi, pa svi bismo voleli da dobijemo telefon sa SECURE STICKER nalepnicom na kutiji ne pocepanom, ali to je nemoguce jer da bi operateri kodirali telefon moraju ga izvaditi iz pakovanja. Na zadnjem telefonu koji sam kupovao kod Telenora te nalepnice cak nije ni bilo, izgleda da ih vise ni proizvodjaci ne lepe na kutije ako je model namenjen operateru.
deksicom, ja sam i Desire i Tab, i E72 i u principu sve telefone koje sam poslednjih godina uzimao kod operatera dobio u zapečaćenoj kutiji, sa safety stickerom. Otvoreno predamnom po prvi put. A kakve ovo konkretno veze sad ima sa temom Vipa kao operatera?
Ono što mene više zanima, da se malo vratim na temu, je da li je neko probao data SIM, ovaj koji ide u modemu uz internet paket, da ubaci u neki smartphone ili tablet, i kakve je prosečne brzine dobijao, ako je uopšte probao?
Ono što mene više zanima, da se malo vratim na temu, je da li je neko probao data SIM, ovaj koji ide u modemu uz internet paket, da ubaci u neki smartphone ili tablet, i kakve je prosečne brzine dobijao, ako je uopšte probao?
Krile007, bolje 200kbps nego kod drugih da nemas nista....odnosno imas brzinu, ali placas papreno.
deksicom, nijedan do sada nije bio kodiran.
mezzano, ja imam par ljudi u drustvu koji su pazarili i veoma su zadovoljni. Sto se ugovorne obaveze tice, mislim da je isto kao i za telefone, 2 godine odnosno 3 meseca.
deksicom, nijedan do sada nije bio kodiran.
mezzano, ja imam par ljudi u drustvu koji su pazarili i veoma su zadovoljni. Sto se ugovorne obaveze tice, mislim da je isto kao i za telefone, 2 godine odnosno 3 meseca.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
vipov internet je superioran,u odnosu na mts i telenor,moj drug je koeistio godinu i kusur dana telenor,i ja mu kazem da proba sa vip..
otisao uzeo i netbukce...i doneo kod mene da mu stavim sistem,ajd reko da promamo,jer kod telenora kad sam imao download 100kbs bio sam srecan,VIP 400-512kbs..ide kao bleesavo...malko sam se zacudio.al istina!
otisao uzeo i netbukce...i doneo kod mene da mu stavim sistem,ajd reko da promamo,jer kod telenora kad sam imao download 100kbs bio sam srecan,VIP 400-512kbs..ide kao bleesavo...malko sam se zacudio.al istina!