MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Изненађенце!!! Нове цене :x
http://www.mts.telekom.rs/index.php/MIX.html
Слобода или смрт

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Xaxaxa....ja vecu glupost od ovih tarifa nisam video vec neko vreme....neverovatne stvari....sta eve nece naklepati
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

bestboy, ne vidim sta je tu cudno, samo je pridodat pdv?!? ili se ipak nesto menjalo, meni se ipak cini da nije...
::luv phonez::

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

bestboy, kako nove cene? Koliko ja znam, tesu cene od kako su izvršene promene u Mix-u, a ima već nekoliko meseci kako je to uradjeno.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ljudi zar ne mozete da otvorite teme za diskusije zar u MTS promocijama mora da se prica o postpaid tarifama koje nemaju veze sa promocijama i o internetu Telekoma Srbija ???? :blinky: :o

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

mp3mp3, ova tema se vec jako dugo koristi za generaknu diskusiju i novosti vezane za mts, tako da bi logicnije bilo da se preimenuje u "mt:s novosti", kao sto se zove telenorova tema. isto tako bi trebalo i vip preimenovati
::luv phonez::

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Slažem se. Po meni, ovo je "oficijelna" mt:s tema na ovom forumu i u njoj treba da se piše o svim mt:s-ovim ponudama, tarifama, izmenama... Ne bi trebalo da se piše o Telekomu, generalno, u smislu ADSL-a, IP tv-a... ali sve što je vezano za mt:s ponudu, mislim da mu je ovde mesto.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

djoxie mezzano Aha nisam video taj deo o dodatom pdvu a racun mi je bio preko 2000 pa reko stvarno su povecali
Слобода или смрт

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

posto se menja 066 kontrola troskova, svma od 1 februara, mene zanima mogu li preci na neki mix tarifni profil, jer mi vise ne odgovaraju uslovi kontrole troskova
nije mi jasno kako mogu da menjaju, iako imam ugovor jos 4 meseca
ako oni mogu da promene uslove tarifnog profila, ocekujem da i ja mogu da predjem na mix, a da mi ostane isto broj.
zna li neko nesto vise o tome?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

darkonda trebalo bi da možeš.ja kada sam uzimao ono čudo od lg pitali su me da li možda želim da predjem na neki drugi paket konkretno mix net ili već kako se zove.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

26.01.2011
Novi Opšti uslovi i primanje promotivnih SMS poruka

Obaveštavamo sve mt:s korisnike da se od početka 2011. godine primenjuju novi Opšti uslovi za pružanje usluga u javnoj mobilnoj telekomunikacionoj mreži Telekoma Srbija. Nove Opšte uslove možete da pogledate ovde http://www.mts.telekom.rs/index.php/ops ... sluga.html

Takođe, obaveštavamo Vas da, ukoliko ne želite da primate SMS poruke u kojima Vas Telekom Srbija upoznaje sa svojim promotivnim i prodajnim akcijama, možete da onemogućite primanje ovih poruka slanjem besplatnog SMS-a bez teksta, na kratak broj 6560.

Ako, po odjavljivanju, ipak poželite ponovo da primate ove poruke Telekoma Srbija, dovoljno je da pošaljete besplatan SMS bez teksta na kratak broj 6410 i primanje ovakvih poruka biće vam ponovo omogućeno.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... snike.html

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2010. 17:41

Post od potraga »

Ima ponovo "mts SMSmania" za 49din (bar je ja imam i na 064 i 066 broju).
A sad jendno pitanje: kakva je to "promotivna tarifa"? Ta mi je na 064 broju, ali na zvanicnom sajtu nema nista o njoj.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

potraga, to je tarifa na koju te prebace jer nisi dopunjavao kredit duže vreme. Ne znam tačno koje su cene, ali mislim da je malo jeftinije od standardnih.

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2010. 17:41

Post od potraga »

Da, kredit na tom broju nije odavno uplacen, jer kartica istice za 2-3 meseca.
Niti se sa te tarife moze preci na neku drugu (ono kad pozivas prego govornog automata).
Ali mi je jako glupo sto nepostoje informacije o toj tarifi.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ranije, kad je bio Mondo forum, mogle su da se dobiju takve informacije. Pokušaj da im napišeš mejl. Možda ti daju informaciju o čemu se tačno radi.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Imam i ja SMS maniju 49din.
Samo tu karticu vise ne koristim, kada nije bilo za praznike neka hvala sada.
potraga napisao:Ima ponovo "mts SMSmania" za 49din (bar je ja imam i na 064 i 066 broju).
A sad jendno pitanje: kakva je to "promotivna tarifa"? Ta mi je na 064 broju, ali na zvanicnom sajtu nema nista o njoj.
Minut 2,9din
Uspostava 2,8din
SMS 0,9din.

GPRS ne znam ali nešto povoljniji. Cene bez PDV-a. Tako je bilo ali ne znam da li je menjano, rekao bih da nije.

Tarifiranje nepoznato, bilo je valjda 60+1 ili 60+60.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Danas se priča da su Rusi dali garancije Vladi da su spremni da plate minimalnu cenu od 1,4 milijarde za 51% Telekoma. Francuzi su odustali još pre četiri dana, na žalost. A OTE je odlučio da proda svoj udeo, što će mnogo uprostiti celu stvar.

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Meni ovi MixNet deluju zanimljivi. Npr MixNet M podseca na stari mix1000, malo manje min, skoro duplo vise poruka, ima 600Mb za net, MMS je skoro dzabe za razliku od MIX-a,...
Trenutno sam i dalje na Mix1000 a bas sam hteo na Mixnet S da se prebacim pa da dokupim poruke ali mi je malo min. Ok mi je oko 200min da imam. Pa cu se onda verovatno prebacim na Mixnet M zbog neta.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam gledao taj MixNet - i naravno, malo mi je minuta, a previse poruka. Jedino sto mi odgovara je L, ali mi je skupo, i koji ce mi q... 1500 poruka? Od 450 koje sada imam (Mix1250), potrosim mozda 150 max. Minuta potrosim oko 400, i imam jos 50 MB neta. Mada mislim da povecam to na 300 MB. Steta sto nema mogucnost da se kupi 100 MB za tipa 200 kinti.
Aleksaboy, da, Vimpelkom, koji drzi treci najbogatiji covek u Rusiji... A on drzi i Turkcell. Ne znam, sad kad je Orange ispao (a bili su mi favoriti) najvise bih voleo da Deutche Telekom uzme nas, ali od toga nema vajde. Mada se spekulise i da su Austrijanci ozbiljno zagrizli, jer su pitali da li to onda nece njih dovesti u monopolisticki polozaj ako kupe i nas Telekom, a vec imaju Vip... Uglavnom, vise sam naklonjen ka zapadu nego ka istoku.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Videćemo, videćemo... Zanima me šta misli Meksikanac i da li će i on da se uključi u utakmicu. Dva multimilijardera u borbi za Telekom... Kakav bi to tender bio. Baš bih uživao da gledam to nadmetanje. :oops:

Odgovori