deksicom, da mi ne znati gde si naucio tu rec "hvale" umesto fale!?! Vidjam po blicu u komenarima ljude koju koriste tu nepostojecu rec ali mi se cine da su sa brda pa hajde, ali ti mi je delujes tako pa te zato pitam....
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
lukasasa, jeste da forum ne sluzi za to, ali bi bilo dobro da se svi potrude da koriste korektan pravopis i knjizevni jezik (u kome se ne kaze "hvali" vec "fali"). No ako vam je do rasprave o jeziku postoji odgovarajuca tema ovde: viewtopic.php?t=14873
Zligor moja baba koristi smart
e sada ovo nije loše 1100 smartova za 1490din.ja net i ne koristim na mobu a imam i 066 karticu a tamo su mi 66mb dž i imam 0.7din poruka a kredit nikako da ne potrošim tako da ne bi bilo loše da se predje na taj višlji smart..
Interesanto, mada i dalje nepovoljnije od klasične postpaid tarife. Bilo bi dobro da su duplirali i ove niže tarife. Možda to čuvaju kada krene prebacivanje brojeva.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
mezzano, Rekli su mi kada sam pitao u prodajnom mestu da se troši sa zaokruživanjem od 100kb. Dakle za 1 smart može da se ode 10 puta na net i pri tome svaki put potrošite manje od 100kb. Ako potrošiš 100kb i kusur računa se kao 2/10 smarta.
Ako potrošiš u sesiji 250kb to je 3/10 od jednog smarta.
mezzano, ili još bolje da se ne zaokružuje ali sve u svemu jako je dobro i ovako, sviđa mi se što sve više postpaid paketa uključuje net a to su trebali odavno.
Kakva "rupcaga" izmedju nizih i visih (smart) tarifa, sacuvaj me boze. Na tarifi 1100 smart kosta ~1.35 din., a na tarifi 300 ~2.97?! Ne znam da li postoji covek koji ce uzeti smart 300 paket. Nexus S isto ubija koliko je skup, stvarno preteruju.
Ako nastave sa ovako "progresivnom" politikom pokupice im Telenor sve korisnike koji su culi za MNP.
antec,u pravu si za "jaz" koji je nastao izmedju Smart 300 i Smart 550 (1100) paketa,ali to je donekle i ocekivano sa njihove strane.
Zasto je ocekivano i logicno?
Zato sto je "njima" cilj da sto vise korisnika potpise ugovor na "vecim" tarifama,a kao sto si i sam zakljucio,"postoji li covek koji ce uzeti Smart 300 paket?",pored ovakvog Smart 550 (1100) paketa...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.